Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forgalmistagabi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudja a Homár, mi lenne a magyarokkal, ha hirtelen kapitalista típusú szolgátatóvá válna az összes tömegközlekedési vállalat. Kit lehetne anyázni? Szerencsére ennek az eshetősége az elmúlt 20 év ismeretében még legalább 20 évig nem fenyeget, úgyhogy küldjék csak a…..
forgalmistagabi 2010.01.02 11:07:40
@Spygi: Pontosan a politikusok tehetnek arról, hogy ebben az országban a legdivatosabb dolog másokat szapulni! Mások munkályával és egyébb dolgaival törődni, miközben a saját fontosságukat az egekbe emelni! Magának is ez a legnagyobb baja uram! Biztosíthatom róla, hogy lehet olyan képet csinálni amikor köztiszteletben álló pék úr szunyál a munkahelyén mikor pont olyan a helyzete!
Egyébbként ha már itt tartunk mostanában a pékek olyan szar kenyereket csinálnak , hogy az kritikán aluli! Mindenféle mesterséges anyagokkal bombázzák a kenyereket amit jó érzésü, magára valamit is adó ember élelmiszerbe nem tenne bele. De maga biztosan kézzel dagasztja a kovásszal készült kenyértésztát és ezért joga van mit sem tudva embertársa adott helyzetéről véleményt alkotni. Az ön munkahelyén biztosan ön az aki a feltételeket megszabja, ezért gondolja azt, hogy a képen szereplő kalauz az okozója a MÁV összes hibájának. Anno amikor még volt félig meddig normális vasút, volt a szolgálatnak saját kupéja a vonatokon ahova főldi halandó oda be sem tehette a lábát! És ugyan mikor volt a kalauz szakma köztiszteletben álló? Tudja mikor?- amikor 450 pengőt keresett egy Magyar-Királyi Főkalauz! Ez az összeg most durván 600 000 FT! És igenis összefügg a kapott munkabér. Igen eggyügyü dolog azt hangoztatni, hogy bazdmeg aláírta a hatvanezres fizetésről a szerződést! Azt azonban senki sem írta alá, hogy a kenyérnek nevezett mosléknak folyamatosan megy fel az ára! És az a szar hatvanezer az év végére csak ötvenezret fog érni. Azonkívül meg mindenki a maga adófizetői voltát emlegeti, hogy a befizetett adójáért mennyit kap vissza! Pontosan annyit amennyit érdemel!- Ebben az országban a munkavállalók döntö többsége minimálbéren van bejelentve, Ez után fizet adót, A többi pénzét meg zsebbe kapja! Tehát a dolgozók nagytöbbsége adócsaló! Magának is ki fogják fizetni a munkabérét majd szépen zsebbe.