Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergo.k

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
gergo.k 2010.01.02 10:14:51
Úgy beszéltek Niki múltjáról, mint valami újdonságról. Hét éve bárhol megnézhetted ezt a cuki kis filmet is, csak a link más felül. Ezt a szabózét nem ismerem, így csak találgatni tudok, ki vagy mi lehet, aki a Pina szót olyan gyűlölettel használja, mint ő. Valószínűleg egy meleg kis pöcs, vagy egy lúzer heteró akinek akkora a kis fütyköse, mint egy labello de csórikának az sem működhet, így a csipesz sem kopik el amit a recskázáshoz használhatna.
Ennek a szabóz-nek inkább meg kéne köszönnie, hogy a PB olyan gyönyörű nőket mutat meg Niki vagy Klaudia, hiszen életben sose jutna ilyen látványhoz.

A többi Recskahuszárnak:

Niki Belucci egy l-el egy tök jó arc csajszi, aki még gyönyörű is. Azt sérelmezitek, hogy a PB cikk nem a pornózásásról szól. Szerintem olvashattunk eleget arról az időszakáról, nyilatkozott mindenhol róla, sosem tagadta. A PB tette fel a kérdéseket, nem Niki magának, és arról sem ő tehet, hogy köldök és nemi szerv nélkülire retusálták. Mindenki tudja, h mit csinált régebben, nem hiszem, hogy bárki is tagadta volna, se a PB se a Niki. Az, hogy 7 év távlatában, bevallja, hogy rossz döntés volt a pornó, és nem ajánlja senkinek, és nem is szeret, róla beszélni csak azt bizonyítja, hogy más ember lett, hiszen változik az ember, nem csak ő, mindenki, jobb esetben! Örülnötök kellene, hogy jó irányba. Az, hogy tehetséges DJ-e vagy sem, nem kérdés, tények bizonyítják sikerét és olyan emberek véleménye, akik több mint 5 alkalommal voltak már dizsiben. A Magyar ember szeret mocskolódni, ez a vérünkben van, tisztelet a kivételnek, de az a kérdésem, mért kellene őt kizárólag expornósnak titulálni. Melyik az a pont egy ember életében, amikor csinál valamit és onnantól kezdve az az ő titulusa, élete végéig. Mert nézzük, Niki 5 évesen kezdte a sportpályafutását, 10 évig szertornázott Magyar színekben, nem kis sikerrel és nekünk, akik szeretik őt és nektek is akik csak pocskondiázni tudjátok: Huszonegy arany, tizenkét ezüst, nyolc bronz, érmet és két kupát nyert. Csak rá kellene kattintani a weblapjára és tájékozódni, ha már annyira tudtok mindent róla!

19 évesen 6 hónapig pornózott, aztán 7 éve dolgozik DJ-ként, csak Franciaországban évente 70 meghívásnak tesz eleget, és nem rossz a melle meg minden, de azért erős túlzásnak tartom, hogy ez a sikere kulcsa.

Kérdem én, akkor minek is nevezzük őt? Ex szertornász Magyar bajnoknak, vagy expornósnak, vagy DJ-nek?
Tévedni emberi dolog. Gondoljatok bele, ha nektek lenne valami az életetekben, amit 6 hónapig csináltatok és embertelen nagy hiba volt, jó lenne, ha úton-útfélen csak azt kellene hallgatnod, a hibát, amit buta fejjel fiatalon elkövettél?

Én Nikit csak Nikinek nevezném, akire büszke vagyok, mert csak jót hallok róla a világból, és nem semmi, amit elért, 5 éves kora óta. Majd ha ti is fel tudtok mutatni legalább ennyit, hibák nélkül, majd akkor legyen nagy a pofátok!!!!
Egyébként meg ez csak 1 db fotó vegyétek meg az újságot, nem minden fotó van rommá retusálva!