Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hitman rajongó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először is köszönöm azoknak, akik még ma is - néha - látogatják az oldalt :).Végre oly sok idő után van egy kis előrelépés, bár ezt is csak biztató jelként foghatjuk fel.A 47-esünk hangja, David Bateson azt állítja, hogy ha az artworkok valóban hitelesek, amiket látott,…..
Hitman rajongói fan oldal Hitman 5 2008.11.25 14:16:00
Konkrét hírt még nem tudni a Hitman 5-ről, azonban különböző helyekről összegyűjtöttem minél többet.   Kiadó: Eidos, Fejlesztő: IO Interactive   Várható időpont: 2008. Karácsony környéke Hitman 5.  Alcíme még nincs. Az IO Interactive-nek úgy…..
  Ma hirdette meg választási programját és nevezte meg egyéni képviselő-jelöltjeit a Jobbik. A jelöltek listájából az derül ki, hogy sok a fiatal, új arc, de szép számmal előfordulnak olyan, sok pártot megjárt aspiránsok is, mint az FKGP-ben és a MIÉP-ben is…..
A Sárdobáló – a jóval korábban beharangozottaknak megfelelően – az egyik nagy szabadkőműves páholy elnökével beszélgetett egy kiadósat. Íme. – A szabadkőművesség vallás? Miben hisznek a szabadkőművesek? – Nem vallás, és minden szabadkőművest…..
Hét éves koromban kezdtem a pasizást. Teljesen váratlanul. Mondhatni: a srácok provokálták ki belőlem, hogy játszak velük...Általános iskola második osztályában történt, hogy piszkált az egész banda: egyik osztálytársam (megelőzve a találgatásokat körmölöm is gyorsan,…..
hitman rajongó 2010.01.08 07:44:46