Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öcsönd (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ezt a blogot ajánlgattam ismerőseim körében, egy érdekes levelet kaptam. Valami olyasmit, hogy a levél küldője pogány és hogy ha esetleg egyházi adó nélkül megkeresztelem, akkor keresztény lesz... mindegy is... a lényeg, hogy ennek hatására úgy gondoltam, írok pár sort…..
A csodákhoz nem értek. Sosem láttam egyet sem. Kissé kényelmetlenül feszengek, ha ilyesmiről van szó. Doloresék szerint azonban ez most biztos. Csodálatos gyógyulás. Egy rákos asszony épült fel többszörös áttétek után. És daganatnak most nyoma sincs. Több orvos igazolta. Nincs…..
RADAMES VERSEK Az Egyetlen 2010.02.06 16:53:00
A fejemben olvasolA szavaimat is értedTe talán tényleg érzedAmikor megszorítom a kezedAhogy csak a szemeidbe nézekHa rád mosolygok lüktetekMegjárom a poklot de igenMég akkor is lüktetsz bennemMélyen a mellkasomban a fejembenEzer nyitott könyvbenA sorok között ha megkeresemÚjra csak…..
Egyszer azt írtad nekem: minden embernek van egy vágya, ami csak az övé, és ez a vágy sokakat eltaszíthat tőle, de azt, aki fontos, közelebb hozza hozzá.Engem a Te vágyaid úgy vonzottak, mint méhet a méz, lelkem részeivé váltak és pont olyan elevenen élnek bennem, mint a saját…..
Tanulj meg küzdeni!! Buda 2010.02.17 20:19:18
(( válasz Imianyujának:) Igen konkréttan tüdő áttét, de amikor májusba újból vissza jött a daganatom akkor nem a karomba hanem a tüdőben, szóval azóta ott van, de eddig annyira pici volt h, műteni nem lehetett volna, és most h. 3 hónapot kihagytak igy már akkor hogy lehet…..
Tudtad? Szeretjük a nyuggereket 2010.01.26 11:10:00
Akár ez is lehetne a választási szlogenje úgy a fidesznek, mint az mszp-nek. Mindkét párt számára teljesen világos, hogy ha sikerül megszerezniük a nyugdíjasok szavazatát, jó eséllyel indulnak az áprilisi választásokon. Hiszen a nyugdíjasok sokan vannak – több mint 3…..
aki vagy... ...csak ennyi... 2010.01.12 21:02:00
Csak egy jó szó kéne, egy bíztatás, egy bátorítás, egy ige.... valami amit más mond nekem... Valami ami őszinte, valami amire már régóta vágytam... Valami ami egy kis jót is hoz... Valami amit nem leírnak hanem mondanak. Nekem. Csak nekem, szemtől szembe. Sokat kérek? Nem tudom...…..
El Mondo blog Eretneknek lenni 2010.01.12 10:00:00
Lehet, hogy valamit elrontottam. Eretnek lettem. A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint az eretnek első jelentése: "Aki valamely vallás hiv. hittételeitől eltérő nézeteket vall". Ez az idézet további kérdések légióit hozza fel, azonban most szigorú leszek, és csak…..
aki vagy... ...hála... 2010.01.09 21:56:00
Végre megbeszéltük... Végre végre végre :)Köszönöm Istenem. Köszönöm, hogy segítettél, hogy velem voltál, velem vagy most is, és örökké velem leszel. Köszönöm nagyon nagyon. Szeretlek Istenem...
"...a béke és a bizalom erőt adna nektek!"Az aggályoskodás és gyötrődés, a kételkedés és bizalmatlanság mindig gyöngeségre vall. Mire megyünk azzal, hogy ha csontig soványodunk a tépelődésben? Visz valamire a sok töprengés? Mindezzel csak alkalmatlanná tesszük…..
aki vagy... ...valami ilyesmi... 2010.01.06 21:11:00
Én vagyok az, aki melletted ül az iskolában. Én vagyok az, aki egy kicsit dagi. Én vagyok az, akit azért gúnyolnak, mert kicsi. Én vagyok az, akit folyton piszkálnak, mert bolondulok a számítógépekért. Én vagyok az, aki egy kicsit tájszólással beszél. Én vagyok az, aki a…..
Öcsönd (törölt) 2010.01.09 00:09:43
szilveszter 2010.01.01 18:28:00
a tavaly szilveszter sem volt rossz, bár szerintem azt csak zsina és fire miatt élveztem. azóta teljesen megváltozott körülöttem szinte minden. meg körülöttük is persze... a lényeg, hogy ez a tegnapi buli kiütötte az összes eddigit... életem legjobb szilveszter estéje illetve…..
Öcsönd (törölt) 2010.01.06 01:11:00
sziiiasztok.Visszatértem,újra írok. és bocsánat,hogy ritkán írok de elég elfoglalt vagyok. és mostanság ideges és feszült,és kedvtelen. de azthiszem,kezd visszatérni a kedvem,meg minden más. bááár,a suli nem megy annyira,de segáz.javítok,hiszen sok mindenkinek megígértem,de…..
Tudtad? Tippelj! Mi lesz 2010-ben? 2010.01.02 07:38:00
Szerettek tippelni? :-)   Most január másodika van, és őszintén szólva a fene tudja, hogy mi fog történni ebben az évben, de sejtéseink azért vannak. Arra kérlek benneteket, hogy próbáljátok megválaszolni/megtippelni a következő kérdéseket, aztán majd év végén…..
Boldog újévet kívánok minden kedves ismerősömnek, És azoknak, akik nélkül nem teljes most ez az ünnep.Azoknak, akikkel most telt el egy kurva jó este,És azoknak, akik után sóvárgok szeretve.Újév jött most el, az új remények,Bár én most úgy érzem semmit, sem remélek.…..