Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xBB7x

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Winkler Robi megkapja 2010.11.03 13:31:00
A Twitteren találtuk, illetve egy Raymond Bucher nevű Twitter-felhasználó töltötte fel a rejtélyes filmrészletet. Nem tudjuk, mi ez, valami reklám, filmrészlet vagy egy tévéműsor eleme, de a hasonlóság tagadhatatlan.  ..
Itt van, elkészült, nem kis büszkeséggel jelentem... :) Tartalmilag nem kommentálnám különösképpen a 11 perces kisfilmet, úgy érzem, magáért beszél, a hivatalos honlap pedig minden esetleges kétséget eloszlat. Igen, itt tart Magyarország 2010-ben, megcsinálták - a hétszázát!…..
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
  Ezek részemről csak feltételezések kis szatírával megfűszerezve, de tényleg érdekel engem a kérdés. Itt a blogon hány ilyennel találkoztunk már? Rengetegszer nem találok a szar játékról szinte semmit. Persze az is közrejátszik, hogy senki nem olyan hülye mint én, hogy…..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Köszönöm, hogy blogomra tévedtél! [Még ha véletlen is volt] Első tesztalanyom nem más, mint a régi, de még épp tűrhető Driver's Ed. Ez a játék két módból áll; Practice [ahol gyakorolhatunk] és Take the Exam [avagy maga a vizsga]. Gyakorolni nem túl nehéz, a vizsga is…..
Elindult a Parkolós Játékok blog!..