Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pistike_77

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb ezt tessék elolvasni! 1. § Magam vagyok a népfelség. Az én szavam: törvény. Én testesítem meg a közjót és én érzem át a köz érdekét. 2. § Népszuverenitásomat választott képviselőim útján gyakorlom. Megválasztom az Országgyűlés tagjait, a…..
pistike_77 2010.11.08 22:02:54
@Boli: Téged akkor ki fizet, hogy ilyen vicceseket írj?
pistike_77 2010.11.08 22:12:57
@Tüntess az orbáni diktatúra ellen, Orbán takarodj!: Úgy látom le vagy maradva kicsit. Múlt héten volt 2 Orbán diktatúra ellenes tüntetés is, nem? Úgy kb. 4-500 fős tömeggel. Jó családias légkör.
pistike_77 2010.11.08 22:15:44
@Boli: Épp hogy nem vagy egyáltalán vicces, mégis majdnem minden hozzászólásod smiley-val zárod. Ezért gondoltam, hogy magad legalább viccesnek tartod
Schmitt Pál univerzális ember. Hiába köztársasági elnök, bizony nem tud kibújni a MOB elnökének szerepéből.Történt ugyanis, hogy a szingapúri ifjúsági olimpián kifogást emelt az ellen, hogy a sportolók magukkal viszik nemzetük zászlaját a dobogóra. Nem is tökölt,…..
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Nou San Trafford Végre vége 2007.06.18 11:59:00
Hiába lett az egyik fél bajnok a másik pedig egy tragikusan sikerült szezon végleges vesztese, egészen biztos, hogy a Barcelona játékosai még vasránap este, a Real Madridéi pedig valamikor hétfő reggel ugyanarra gondoltak elalvás előtt: végre vége. Az évtizedek óta…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
pistike_77 2007.06.11 22:22:58
Kedves Tota W.

Nem értem mit nem lehet érteni ezen. A "nemzeti oldalhoz" tartoznak azok az emberek, akiknek fontos a nemzet, azaz 15 millió magyar sorsa. Nem minden magyar allampolgar van ezzel igy. Vannak, akik az ellen kampanyoltak, és szavaztak, hogy a határon túl élő, erőszakkal elszakított magyaroknak ne legyen kettős állampolgársága. Fletó nem tárgyal a határon túliak képviselőivel, nem hívja össze a MÁÉRT-et, a Szülőfold alap egy kacsa, csak pályáztatás van de pénz nincs, de azért képes átszellemülten, szívre tett kézzel énekelni a Himnuszt.

Vannak olyan magyar állampolgárok, akik nem vállalták a közösséget a határon túli nemzetrészekkel, mondván, hogy az pénzbe fog kerülni. Jön majd a 23 millió román vendégmunkás, jönnek majd a begetek a kórházakba, meg a munkanélküliek a segélyeket felvenni, stb. Persze ez nem lett volna igaz, valószínüleg Magyarország gazdaságilag is nyert volna az ügyön. De ha mégis ez történt volna, hát akkor az, aki nem képes vállalni azt, hogy a zsebéből kicsúszik néhány forint a határon túli magyarok megsegítésére, az ne csodálkozzon azon, ha megkérdőjelezik a magyarságát. Én is határon túlról telepedtem át, és számtalanszor mondtak románnak. Hát ezeket a magyar állampolgárokat én nem tekintem a magyar nemzet részének.

Szóval bocs, de ha valaki Budapesten született is, és magyar is az anyanyelve, de engem lerománoz és a szüleimtől megtagadja a magyar állampolgárságot, én azt a magyar állampolgárt nem tekintem a "magyar nemzet" részének. Ennyi.