Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akiSZIMPATIKUS

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szájról szájra járt a hírem, hiszen a tanítványaim elégedettek voltak a tanítási technikámmal. Egyik alkalommal azonban egyéjszakás kalandnak hittem a potenciális jelentkezőt...Szokásos szombat esti buliban voltunk, és italomra várakoztam a bárpultnál. Mellém vergődött egy…..
akiSZIMPATIKUS 2010.02.03 10:35:51
@Hirmondo Helen: ha belemennék a piszkos részletekbe előtörne belőlem a jól ismert kisfiús zavarom (az amerikai romantikus filmes dadogós, nem tudom hova nézzek elpirulós, aztán meg bárgyún mosolygós kisfiús zavar) még nem vagyok annyira "rossz" :)
más: a cotcotra még mit publikáltál a "Folyik,ragad, rászárad" cikken kívül? mert eskü nem találom
Napi MaszturbáláSokk Kikötözve 2010.02.01 14:00:00
Jól választottunk ágyat illetően. Alkalmas a támla arra, hogy kényelmesen hozzá tudjunk kötni bármit. Például a kézfejemet...Mi is lehetne a célra legkiválóbb, mint a Kedves sálja, és az én dekorkendőm. Ugyanis két kezem van...Egyetlen hibája akadt a dolognak: engem nem az…..
HeStyle Napi favorit: Je Suis Beau 2010.01.09 11:25:00
A Je Suis Belle tervezői karácsony elött fejezték be legújabb, "mini" férfikollekciójukat, ami a Je Suis Beau nevet kapta. A kollekció darabjai könnyen hordhatóak és egyszerűek, de vannak formák, melyek a kisérletező kedvű férfiakat célozzák meg.Nekem rettenetesen…..
Néhány poszttal lejjebb már láthattatok egy érdekes sál megoldást.Most itt egy újabb, ami ezúttal kapucniként is funkcionál.110 dollárba kerül, és ha nincs a kabáton épp kapucni, akkor hidegebb időben (fázós fülűeknek) talán még praktikus is lehet.  (selectism)..
akiSZIMPATIKUS 2010.01.04 21:59:33
@Runci: én a sapkát, kapucnit nem preferálom, ha erős tartást akarsz hajhab és hajlakk kombináció, persze jó minőségűt.
HeStyle Zara app az iPhone-on 2009.12.29 09:00:00
Az iPhone-os App Store-ban az inditex két kis programot kínál, mindkettő ingyenes. Az egyik simán csak Zara néven érhető el, a másikat pedig Zara Home-ra keresztelték (ez a lakberendezési brandje a spanyol cégnek). Letöltöttem az előbbit, és miután előszörre kilépett,…..
HeStyle BÚÉK 2009.12.31 20:00:00
Kedves olvasók, elérkezett az év vége, és bár nem tudom, hogy tavaly ilyenkor élt-e már a blog, azt remélem, hogy jövőre ilyenkor is élni fog. Köszönjük, hogy olvastatok minket (hálistennek sokan vagytok, augusztushoz képest decemberre megnégyszereződött a látogatottságunk,…..