Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büszke magyar

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, Lehet! Nem hittem volna 4 nappal ezelőtt, hogy minden lista állni fog. De áll, és most sem hiszem el. Tegnap Celldömölkön, az egész város LMP volt. Négy kitelepülés, 16 aktivista, végigplakátolt város. Két nap alatt 200 szelvény. Ma reggel, Dunaújvárosban 732 KC volt, a…..
Az ivászatokról meg a nőzésekről mindenki tudott, de azt Totti leplezte le, hogy Bandi barátunk szteroidokat is nyomott meg kreatint. Igazából már ennyivel is túlbeszéltem ezt a hahotás-ovis stílusú iszonyatot, ki kéne menni Totti lakására, becsöngetni és az arcába kiabálni,…..
büszke magyar 2010.02.14 10:12:33
Szaniszló Ferenc a Világpanoráma 2010. január 1-jei adásában kitűnően összegzi a magyar nemzet régi és mai ellenségeit. A videó linkje (mert beágyazni sajnos nem sikerült): http://www.youtube.com/watch?v=xWJW7Je3xpQ Magyarország ott van, ahol mi vagyunk, ahol mi akarjuk, szeretjük.…..
2010-be léptünk hát. Lehetne itt arról fröcsögni, hogy nem lesz könnyű év - de melyik év könnyű? A kérdés költői - természetesen egyik sem. Az úgy unalmas volna.Újév napja van. Ilyenkor sokan fogadalmakat tesznek, melyeket aztán igyekeznek egész évben betartani. Én azt…..