Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imposztor

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem lehetett jó Gyurcsány Ferencnek lenni tegnap. Az illető az EU tagállamainak válsággal foglalkozó, rendkívüli brüsszeli értekezletén 180 milliárd eurós stabilizációs programot kezdeményezett a kelet-európai országok, köztük az államcsőd szélén járó Ukrajna…..
imposztor 2009.03.02 12:56:19
@zulu: Ez az hogy nem kérni kell hanem egyszerűen bejelenteni az igényünket.
imposztor 2009.03.02 12:58:07
@Kis Hableány:
Nem 1 párt terjesztené elő hanem az összes.Ha egységesen lépnénk (az maga lenne a csoda!) akkor nem lenne gond.
Ritkán kommentelek de akkor is minek D
imposztor 2009.03.02 13:07:31
@zulu: Annyi, hogy Magyarország igénye akát tetszik az uniónak, akár nem akkor is jogos. Ráadásul még így is jobban jár az Unió mintha a teljes értéket kérné az ország.
Hozhatnak föl kifogásokat, pereskedhetnek is , de nem tudnák elkerülni...
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Az alábbi történet kedves lenyomata annak, mire számíthat egy állampolgár egyes bírók esetében, ha berángatják tanúskodni.  A tanú elvileg az igazságszolgáltatás munkáját segíti.Kedves Zugügyvéd! Bár levelem tárgya talán ironikusan hangzik, a történet számomra…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
Itt van nekünk ez a 43 milliárdos csoda, a kőrőshegyi völgyhíd. Seggünk kilóg a gatyánkból, de ilyenre futja - gondolhatnánk, némi joggal. Persze azt is mondhatjuk, hogy amikor megtervezték, kitalálták, akkor még a Pannon Puma szökdécselt erőtől duzzadva a Kárpát-medencében…..
Gondolataim a Canon és Nikon közötti különbségekről, a rajongók közötti vitáról, a vita fölöslegességéről. Nem akarok újabb vitát nyitni, nem flamebait a cikk, csak le akarom írni mit gondolok én, egy fogyasztó szemszögéből, aki képeket akar készíteni, a marketingcirkusz…..
w A trutymó titka 2008.08.25 06:00:00
Eszkatológia (gör): a világ végével, az emberiség történetének befejeződésével foglalkozó vallási és filozófiai terület.A vallásról és a filozófiáról kiderült az eddigi történet során, hogy semmiféle egzakt tervet nem lehet rájuk alapozni, egy kivétellel: az emberek…..