Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sabeth piper

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Babynappy Kérdezz! Felelek? 2016.07.25 14:04:12
Mikor megszületik a babád, ezer meg ezer kérdés kavarog a fejedben. A kórházból hazajövet és az első hetekben azt sem tudod hogy merre vagy arccal előre, egész nap megy a sakkozás, hogy vajon a gyerek miért sír, miért nem kakil, mennyit eszik, mennyit hízik, most a hasa fáj vagy csak szimplán az…..
sabeth piper 2016.07.26 11:20:03
@ptkrisztina: Szerintem az állampolgárság kérdés egyáltalán nem fura, hiszen akár kettős állampolgárok is lehetnétek, illetve vannak olyan országok, ahol a gyerek megkapja az állampolgárságot, ha ott születik. Valamint sok szülő, aki magyar, de nem Magyarországon él, beszél a gyerekhez az adott ország nyelvén, szerintem ezért is teszik fel sokszor ezt a kérdést. Nekem a bátyám például Angliában él, emiatt mindenki azt hiszi, hogy akkor a gyerekkel emiatt rögtön angolul beszélnek, és tök meglepődnek, amikor megtudják, hogy nem, otthon magyarul megy a kommunikáció. De volt tanítványom, aki kiköltözött Ausztriába, és onnantól németül beszélt a gyerekkel otthon is. Szerintem ez teljesen szülőfüggő.
Nutella, amit cukorbetegek és inzulinrezisztensek is fogyaszthatnak, és gyorsan készen van? Igen! :-) Azt hiszem, ha Gombóc Artúr teremtőinek idején itthon is kapható lett volna a Nutella, valószínűleg felkerült volna a közismert csokisorolós listára, hiszen amióta megalkotta először Pietro Ferrero…..
sabeth piper 2014.08.29 14:37:23
Közeleg a húsvét, így ilyenkor megsokszorozódik a kiskacsák, kiscsibék és nyuszik vétele a kisállatboltokban, tenyésztőknél. Ez több évtizedes hagyomány, hogy élő állattal lepik meg a szülők a gyerekeket, azonban ezekre a kis állatokra sokan csak ideiglenes házikedvencként…..
"16 éves kutyám ínyéről jóindulatú daganatot távolítottak el. Így ébredeznek a műtét után gazdi karjában az ölebek" - írta nekünk TimiKöszönjük szépen!..
"Sziasztok!Ismét csináltam pár képet a mi "szemesemálljól" biglinkről. Van, ami egész jól sikerült, és hűen tükrözi az ő személyiségét, hát megosztom veletek.Üdv: Niki"Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
sabeth piper 2011.03.05 15:21:36
Éva elküldte nekünk a nyuszijáról, Fülcsiről (vajon mi ihlette a névadást?) készült fotóit. Meg kell állapítanunk: kár lenne húsvétig várni a közzétételükkel, ugyanis Fülcsi karácsonykor is nagyon cuki.Köszönjük!..
sabeth piper 2010.12.16 15:18:58
Nekem úgy tűnik, mintha ez a Fővárosi Állatkertben élő viziló simogatásra várna. Ha nem tudnám mekkora fogak rejtőznek az állkapcsai közt, meg is nyomorgatnám. És Ön? A találat James Cage oldaláról való. ..
A képen egy óriás panda gondozza újszülött gyerekét a kínai Wolong pandavédelmi központban 2010. július 27-én. A Ju Xiao nevű anya aznap adott életet ikreinek. (forrás: Northfoto) ..
sabeth piper 2010.08.06 19:01:04
Arról sajnos nincs információnk, hogy a nyúl mit szólt a hóhoz. Vajon szerette? A képet köszönjük Zsófinak...
sabeth piper 2010.01.03 20:23:06
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
A leleményesség mindig kifizetődő. Ha valami gyönyörűen indul, nem biztos, hogy úgy is folytatódik. A romantikus megismerkedés rózsaszínnel rámázott emlékét vastagon áthúzhatja a kapcsolat végkifejlete. Az emberi lélek pont oly kifürkészhetetlen, és felfoghatatlan, mint…..
A GB Európa Ingatlanról volt már poszt, akkor az építkezésről volt szó. Most egy már felépült ház lakója írt nekünk, aki a  Ciprus házban vásárolt lakást. A ház négy épületből áll, melyből kettőt már átadott a GB, kettőt pedig jövőre terveznek, az építkezés…..