Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyenruhapiroskarszalagajárműuratutiraazvagy

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új MÁV blog Havas vonat 2 2009.12.22 10:57:52
Kaptam mégegy videót egy havas vonatról. Egykor új post! Hahó!   A havas IC-ről jutott eszembe, ezt a videót tegnap este rakta fel FB-ra az egyik ismerősöm :)   Üdv Marietta ..
Egyenruhapiroskarszalagajárműuratutiraazvagy 2010.01.02 12:30:57
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző: Hmmm hmmm... ezeket a kilincseket általában lenyomni sem lehet, de igazad van néha működnek.
Egyébként, legtöbbször igazából az zavarja az utasokat, hogy kinyitni is elég nehéz az ajtókat. Először megpróbálják jó irányba, befelé, de mivel be van ragadva az ajtó (nem biztos, hogy azért mert valaki csapkodta, lehet, hogy azért, mert x éve nem javították/cserélték őket)megpróbálják a másik irányba végül elkeseredésükben már rángatják össze vissza és szinte be esnek az utastérbe,
ami miatt a sok idegbeteg kapucsínó beöntéstől túlpörögött utas elkezd anyázni, hogy milyen állatok vannak... Ne érts félre, én még soha nem jártam így, mivel tapasztalatból meg sem próbálok leülni, de már láttam egyszer-kétszer.

(Ja és az x elég sok évet jelenthet nem akarok hülyeséget mondani, ezek azok a vonatok amiről ha le akarsz szállni akkor befelé kell húznod az ajtót, és ha jó nagy tömeg van akkor nem tudsz hátralépni és nem tudod kinyitni és megint csak csuklik anyukád, mert a többi ember nem veszi észre, hogy saját maguk miatt nem tudnak leszállni.)
Új MÁV blog Hallgatói jegy 2009.12.15 10:05:10
Logika na az nincs a MÁV-nál. Ha van diákkedvezményed, és ha tovább akarsz utazni, mint ameddig a kedvezményed szól, akkor hiába veszed meg a plusz viszonylatra indulás előtt a jegyet. Le kell szállnod azon az állomáson, ameddig érvényes a diák kedvezmény, majd ott megveszed a…..