Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rogeryoung

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számháború alakult ki a Nagy Nemzeti Kígyózás, avagy az október 27-i Székely Menet részvételi aránya körül. A dotoho segít eldönteni, melyik szám a reálisabb. 200 ezer embert vártak eredetileg a szervezők 120 ezer ember vett részt az eseményen, a rendezők szerint 15 ezer…..
Nagyon elgyulásodtunk az elmúlt napokban, de egyszerűen kifogyhatatlan a tanulságokból ez a nagyszerű esemény. Pénteken az MSZP utódpárti arcéle durván átütött a gondosan felpakolt sminken. Egy kis időre lefagyott a Modern Szociáldemokrata Párt 1.0 szoftver virtuális környezete…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
rogeryoung 2007.06.11 22:58:00
Csodáskám, Orbán egy őrült, nem vitás. amit a Fidesz frakció tett 1990-ben pedig szégyenletes, de ők legalább javítottak. Örülnék ha az MSZP és az SZDSZ-is javítana.

De megkérdezném, mi a véleményed azokról akik azt mondták „23 millió román idejön és elveszi az állásodat” a státusztörvény kapcsán. ezek azok az emberek, akik eltakarították a magyar történelem egy jelentős részét a történelemkönyvekből, ezért nem tanultad meg te sem. A kádári Magyarországon a megkérdezett érettségizők 27%-a tudott arról, hogy a határokon túl is élnek magyarok, de a lélekszámukról csak 4%-uk rendelkezett viszonylagos ismeretekkel. Miután tanítok, elmondhatom neked, hogy egyetemista embereknél ma sem sokkal jobbak az arányok, ami szégyen. Ezért mondják a Parlamentben, hogy hát gyulafehérvár meg Trianon az rendben, meg káros az emlékezés. Hát a kurva anyjukat.

Tudod, 1920 előtt nem volt téma a "határon túli magyarság", mert a határon belül voltak ugyebár, érted? Ilyen értelemben nem lehetett olyan belpolitikai oldal sem, mely cinikusan kihasználja a kérdést. Fogod? Milyen alapon kevered hát bele Széchenyit? Nagy magyar volt szerintem, Horthy pedig bár nem egy pozitív figura, de azért nem mondanám, hogy nem lett volna a maga ostobácska módján hazafi.

Engem nem érdekel, ha hiszed, ha nem, hogy jobboldal vagy baloldal. Orbán MONGYON LE! Takarodjon, stb, ahogy neked tetszik. De azt nem felejthetem , hogy a Gyurcsány kormány többet tett a "határon túli magyarok" demoralizására, mint Horn „tízmilliómagyar” Gyula és Medgyessy együtt véve. Ezért utálom jobban, mint Orbánt és a fent említett urakat. Takarodjanak együtt a büdös picsába, és építsünk egy olyan országot, amely valódi anyaországa annak a tímilliónak, akik belülmaradt, meg annak a több milliónak is, akit akarata ellenére elszakítottak és megszálltak, de ennek ellenére ugyanúgy magyar, mint én vagy a frankót mindig kibaszottul okosan megmondó Tóta.