Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reloaded

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre többször felmerülő kérdés: egy szép, interaktív megoldást flashben vagy html5-ben érdemes megvalósítani? A válasz jelenleg azt hiszem elsősorban hit kérdése, vagyis ha a kreatív csapat hisz a html5-ben, akkor arra adja a szavazatát, miközben a flash is jól láthatóan éli…..
A feleségem kapott egy SMS-t a Belügyminisztériumtól ezzel a szöveggel: Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium Nos, az asszonyka jelenleg – teljes szerető pereputtyunkkal – a jólfűtött, barátságos…..
reloaded 2013.03.15 17:02:37
@Poszt Olok: Ha így gondolkozol a legjobb helyen vagy, minnél távolabb.

Nem hiányzol kutyának sem.
Tisztelt Praxisblog! Oly sok keseru tortenetet olvasok az Onok oldalan,hogy az mar szinte hihetetlen. Nemtorodomseg,nem odafigyeles,vadaskodas..stb.Nem tisztem ketelkedni senki leirt torteneteben..de megdobbento.. Nekem,soha,senkivel..sem orvossal,sem noverrel,sem apoloval nem volt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x25 2012.04.17 06:00:00
Az előző héten Műanyag Pokahontasz utoljára rázta bele a szilikont a kamerába, Csíra visszatárt, hogy tovább hazudozzon, Hiperről meg kiderül, hogy egy elviselhetetlen picsa, aki Meláknak riszálja a csontos seggét, közben Elemzőból meg bebújós papucsot taposott, jól. ÚjPéter…..
reloaded 2012.04.16 23:31:13
@Katicavirág: hát az előzetesben nem csodálkoznék ha az lett volna, hogy kiesnek az ikrek.
Kira lehet arra utalt, hogy a szabály az szabály, ő illetékes is valamennyire a srácokban.
A buli fotókon sem láttam őket ... (amit én láttam max 2 t :)
Kedves Munkahelyi terror blog és olvasók!   Pályakezdő lány vagyok, Budapesten élek, nemrég vehettem át a diplomámat. Mivel sajnos nem igazán piacképes a végzettségem, ezért úgy voltam a dologgal, hogy bár megpróbálok elsősorban ezen a területen elhelyezkedni, de nem…..
reloaded 2012.02.26 21:37:18
@Nagyon_Komoly: ha nem tetszenek Magyarországon a törvények, akkor neked kell húznod innen, ha még eddig nem esett volna le.

Van papírod róla, hogy vezetői pozícióra alkalmas személy vagy ? Honnan lenne, akkor mit dumálsz ?
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
Elindult a Spartacus második évada, és sajnos a készítők pontosan ugyanazokat a hibákat követik el, amiket már az első évad első néhány részében is fel lehetett róni nekik: iszonyú öncélúan véres a sorozat, a lassított felvételben kiömlő belek, agyvelődarabok és a kis…..
reloaded 2012.02.20 17:40:05
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
reloaded 2012.02.17 12:25:54
@Meta Flóra: gyere le vidékre, és próbálj meg megélni az eszedből, már másnap k lennél ha csak nincs jó hátszeled, ami erősebb a másik 100 hátszelénél.
reloaded 2012.02.17 13:49:35
@Meta Flóra: Nem állítottam, hogy mindenki, de nagy eséllyel közelítesz hozzá, mert amit te hangsúlyoztál, hogy ésszel hát az alig elég valamire, plusz kell még szerencse is.

Fentebb írták, hogy igazából sajószentpéteri.

Eltartatja magát, vagy pasival, vagy a szüleivel, vagy eladó vagy asszisztens nyelvtudással diplomával.

Meglepődnél mi az igazság, fogadni meg ne merj rá.
Lelki szemeim előtt megjelentek Tokaj lejtői tele ilyen gyönyörű kis házikókkal. Amik természetesen hordozhatóak/újra telepíthetőek és energiatakarékosak, mert ezek a tulajdonságok nélkül már nem élet az élet. :-) Amúgy gondolkodás nélkül birtokba vennék egy ilyen kis…..
hogyvolt VV5 - 1X96 2011.12.19 17:15:00
Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik,…..
reloaded 2011.12.21 03:38:33
@mocskosmacska: Alekosz egy tanulatlan görög paraszt, mint aljas.

Peti!!! vár az aljas világod kint, amitől a hétköznapi ember 99% a okád a hétköznapokban, a hozzád hasonlók miatt akik azzá tették :) a mengele fejű torz Attila hevoroddal együtt :)
Látszik az rtl nél az ilyen Peti emberek érvényesülhetnek :)
Ja, mint az a tapló kúrva Ö.Nóra aki aláfexik, hogy x faktort a kúrva anyjában húzzák szét műsor időben
Vannak, akik beismerik, és vannak, akik nem, de az első éles gránátdobás valahogy vízválasztó minden katona életében; onnan kezdve semmi sem olyan, mint azelőtt. BigJoe egy olyan bajtársáról mesél, aki biztosan nem felejtette el azt az emlékezetes napot.   Néhány…..
Ti tudtok olyan masnit kötni, ami egy mozdulattal lágyan leomlik a dobozról, és mindemellett tökéletesen komponált, arányos, guszta és kecses? Én nem. De megtaláltam, hogyan kell csinálni!    A négyperces videó végére már ti is tudni fogjátok! Sokkal egyszerűbb, mint…..
hogyvolt VV5 - 1X91 2011.12.14 21:20:00
Kezdek komolyan tartani attól, hogy azok az olvasók, akik nem nézik a ValóVilágot, csak a Hogyvoltot olvassák, kóros hazudozónak fognak tartani - amit elmebéli képességeimről gondolnak, azt általában megírják – higgyék el, én ennyi állatságot akkor sem tudnék kitalálni,…..
hogyvolt VV5 - 1x88 - 1x90 2011.12.13 19:45:00
Túl vagyunk, ezen is, nem is bánom. Nemcsak Verát, engem is azzal fenyegettek tegnap, vér fog folyni, jó, rá is szolgáltam, de nem bírok magammal és csakazértis, mérhetetlenül és soha nem múló jóindulattal köszöntök minden juventínót az alábbi - mondjuk ki - remekművel,…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
reloaded 2011.12.07 18:47:25
@Tojglitojas:

- akik az egykulcsos adó miatt szopnak ...
ez tényleg hülyeség volt, de gyenge forintot a bankár világ szopatja legjobban.

- azon a nők elé, akiknek most emelkedett a nyugdíjba ...
A semmiből nem lehet kifizetni a nyugdíjat és nem ez a másfél év hibás érte, mert nem támogatták a családokat.

- akiket már ki lakatoltak és azok akik idén ...
nem a Fidesz miatt lakoltatja ki az embereket.

- akiknek esélyük sem volt visszafizetni, mert örültek ...
Nem a Fidesz vette el a munkájukat.

- akiktől visszamenőlegesen vettek el pénzeket
...
vissza menőlegesen is el lehet venni mindent, ha valaki nem megérdemelten kapta lsd végkielégítések, ezt ki is felejtettem, hogy állami szervnél 99% adó sújtja hehe :)

- akik szemében az elszámoltatás fontos é várják ...
Azt várni, hogy minden politikus szent lesz, hát olyan soha nem lesz, erre kár ilyenre várni.

- akik megvetik azokat, akik kihasználják a
...
a választásokon sem voltam kis gyökér, de nem vagyok hülye össze keverni semmittevú

- akik kis faluban élnem most pont ugyanúgy szívnak,
... nem könnyű nekik elhiszem, az biztos nem fog 8 évig elhúzódni, hogy ilyen rettegésben éljenek emberek a falvakban.

Nem vagyok Fidesz droid, de hülye sem, hogy ne tudjam meg különböztetni a múlt kormány 8 éves semmittevő és csak lopni tudó tevékenységét a mostanitól.

Ja és még választásokon sem voltam, annyira vagyok droid, gyökerek :) szánalmas bűnöző banda vagytok, akik azért ugatnak, mert kiesett a csöcs a szájukból.
reloaded 2011.12.09 23:12:43
@gastro, missing in action: én 240e t kaptam és már a kezdetektől van manyup om, hát ennyivel elhúztam volna 3 hónapig a legjobb esetben :), te most hülyének nézel ?

Igazából teljesen mind1, mit írsz a felsorolásomhoz, mert mszp nem csinált volna semmit, magára hagyta volna, mert hagyó val meg a hunvald félék az ország szétlopásán kívül nem értek rá másra. Nehéz mellettük érveket felhozni:) de azé nyomjad.
Lécci ne nekem, mert nekem egy időpazarlás vagy.

@funfun: :) azt hittem érvet is mondasz, azon kívül, hogy nem részleteztem, hogy a 8 év mszp + 1.5 év fidesz

@WYW: csak az idődet vesztegeted, ha azt hiszed, én csak számon tartom a tényeket, legyen párt, vagy akármi a való életben

@AzHofi: senki sem hibátlan, de a kettő korszak össze hasonlíthatatlan, mert az egyik nem csinált semmit, szal a hasonlatod nagyon sántít

Igazából azért jöttem, hogy ki copy paste eljem amit össze szedtem, mert nem akarok többször vakokra több időt pazarolni.

Hozzá tenném még, hogy mondjátok azoknak, akiknek átvállalják a hitelét és még lakhat a lakásában.

Vagy ha követitek a hiradásokat, akkor, hogy rendőrök lesznek a hajléktalan szállókon az is nagy előre lépés, én akár hányszor hallottam hajléktalant nyilatkozni a szállókról, mindig mondta, hogy megverik vagy kifosszák. Épp ideje volt ennek a lépésnek.
De ne foglalkozzatok másokkal csak magatokkal.

Jó 7végét mindenkinek!
Mai fiatalok "Egy zágrábi általános iskola 14 éves, nyolcadikos diáklánya fogadásból egy hónap alatt száz férfival feküdt le." – nyilatkozta Gordana Buljan Flander pszichológus (egyben a zágrábi gyermekvédelmi klinika igazgatónője) a Zagrebancija portálnak.…..
hogyvolt VV5 - 1X66 2011.11.19 17:30:00
Hát kérem, ma újra bebizonyosodott, egy zseni vagyok. Teljesen egyedül megtanultam képernyőfotót csinálni és egyszer sem basztam közben földhöz a laptopot. A szükség nagy úr, ugye, Sigiském, hű társam az agybajban? Más csoda is történt, megemeltem a seggem és elmentem futni,…..
reloaded 2011.11.21 15:17:07
@nathalie: hát én nem írtam semmi csúnyát, te képzelted oda, az téged minősít :)
reloaded 2011.11.21 15:25:42
@nathalie: legyen igazad, de akkor már fentebb említettem, hogy ne csodálkozz, ha az utcán meg ..., vagy betörnek hozzád és kifosztanak
egy szavad sem lehet, mert az önzésre és a kiskapuk kihasználása nem olyan dolog, amit határok közé lehetne szorítani
lelked rajta én férfi lévén, meg tudom védeni magam, ha kell elveszem ami nekem jár, de téged semmi sem fog védeni a hozzád hasonlóktól, sok sikert
reloaded 2011.11.21 15:31:37
@MagasMacska: egy valaki kettőt, lécci ne hazudj
Hétfő óta kapható hivatalosan is az USÁ-ban Amazon 200 dolláros androidos "csodája", amit a tervezgetés időszakában a sajtó ipad-gyilkosként, meg az androidos tabletek jövőjeként emlegetett, de a bejelentés után kiderült, hogy nem sokkal több egy nagyra nőtt…..
Eltelt az első másfél hónap az RTL egyik igáslovának életében, lassan lehet egyfajta mérleget vonni, már ha ez érdekel egyáltalán valakit. Az indulás nem ment könnyen, a nézettség a beszavazó műsorok alatt döcögött, de ebből nem lehet és nem is kell messzemenő…..
hogyvolt VV5 - 1X47 2011.10.30 19:00:00
Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az…..
Tisztelt MT, és álláskeresők! A mai napon, azaz 2011 augusztus 14.-én (mint a jobb sarokban látható dátum is mutatja) találtam a mellékelt álláshirdetést. Kicsit jobban megnéztem a dátumot, és (nem túlságosan) meglepődve láttam, hogy ez bizony még 2008-ból…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Subba VV Zsófi perecet árul 2011.08.16 09:10:00
Örültök mi? VV Zsófi megkapta méltó büntetését, és már úgy néz ki a pokolra jutás előtt törlesztenie is kell a rohadt kis RÁGÓGUMIS számáért. Kibaszottul perecet árultatják, mindenfelé. Ráadásul a Tabu TV is marja.   ..