Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simi2

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van élet a németalföldi és operettvárosokon túl! Kis kereséssel nagyon klassz modern legó-épületekre bukkanhatunk, ha nem pusztán a modular-houses rokonaira vagyunk nyitottak.Ez az orosz építésű posta (Castle Governor 2008-as munkája) például úgy, ahogy van tökéletes.…..
simi2 2010.05.10 13:57:43
Erősen kezdjük a hetet: Sputtid egy szép, fontos és őrült nagy készletről küldött nagyszerű kritikát. Gondolom vagyunk páran, akik csak messziről gyönyörködünk az ehhez hasonló óriási készletekben. Itt a lehetőség hogy belenézzünk a dobozba (és esetleg elhatározzuk,…..
Önmagában is van annyira szép ez a kép, hogy megérje ne csak twitterre tenni, de így még figyelmeztetem magamat is, időszerű lenne elkészíteni a következő adag jelenetet a saját városomból.Figyeld a függönytartó kezeket és az állványok lábait! | via LEGOS! |Valamelyik nap pont…..
Ha fociról van szó, egészen elképesztő perverziók törnek fel a lelkem legsötétebb bugyraiból. Örök kedvenceim például a románok, de egy jó bolgár válogatott is lázba tud hozni, sőt, 1988. június 25-én még a Szovjetúniónak is szurkoltam egy kicsit, igaz, csak azért, mert a…..
Ahogy egyre több kép tűnik fel, úgy kell mind inkább azt gondolnom, kedvelem ezt a vonalat. Hogy vennék-e belőle, azt még nem tudom, de a távolból azért rajongok egy kicsit.| fotó: Brickset || fotó: Brickset |Aki pedig vevő a nagy-nagy leleplezésekre, az kattintson, mert…..
Azért ennél mókásabb legó "alkatrészt" nehéz elképzelni:| fotó: hmillington | album |A figek a 7570 The Ostrich Race készletből valók.Egészen friss kapcsolódó infó, hogy elindult a Prince of Persia microsite a LEGO.com-on. Ha mást nem is, ezt a videót azért érdemes…..
simi2 2010.04.09 12:22:22
@Anak: Ez nagyon jó ötlet! és szerintem a duplóból más témát is át lehetne hozni...... pl. ez milyen jó lenne Citybe : www.mygoodies.co.za/catalog/images/products/duplo/lego/lego-duplo-5654-fishing-trip-01.jpg
Ez a jobboldali Arealight derék gyári, vagy custom? (Ha jól sejtem nem gyári, de biztos már semmiben nem vagyok.) ..
Bár semmi más célom nem volt a múlt héten azzal hogy a bigyóblog első szettes posztját kitettem, mintsem hogy kattintsatok és ott kommenteljetek, gyakorlatilag elvitt a népharag és gyorsan megtöltöttétek kontenttel az én posztom is. Anak javasolta aztán, hogy ha már így, akkor…..