Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Cole

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég étkeztem meg.Bambergban voltunk, erotika kiállításon.Az csak hab volt a tortán, hogy az utolsó nap ismét kórházba kerültem… erről majd később, nem akarom, hogy a sok rosszindulatú és álszent emberek ezen csámcsogjanak megint. Nem térek magamhoz, hogy mekkora…..
 Kimondtam, mert igaz!:)         Bárcsak, minden megmaradna!De sajnos, már nem hiszek az örök szerelemben...Most jó!.....
Jack Cole 2010.02.20 00:22:09
Sztárolom magam, ahogy jópofa celeb macához illik. OK?Drága híveim!:) Judy Negró avagy Spéter Erzsébet szól hozzátok!Hallgassátok szavaim!:)Ma két nagy értékű  sajtó megjelenést tudhattam magamnak, egy a www.velvet.hu méltán népszerű oldalon található, egy csomó…..
  Hétvége! Nem elfelejteni! Én ott leszek!www.villa69.huNemsokára jönnek az élmények!Christina Bellával, 5 napot töltöttem külföldön..húúúú!Na jóccakát, és szexel teli álmokat, reggel pedig meleg kávét kérnék az ágyba! "TENKJÚ" ! ..
Jack Cole 2010.02.09 03:11:14
@judynero: ...de hát ez a mátrix.
Ez a baj a csajokkal. Aszt mongyák, hogy kő kávé asztán meg nem... :)

(Azért azt is nézd meg, hogy több mint egy hetet vívódtam, hogy megmondjam az igazságot.)
 Nem, nem egy férfira gondoltam...valaki másra! Rájöttem olyan ez, mint egy szakítás.         "Jobb messze tőlednem hinni bennedátlépve mindenérted ejtett könnyet.Nincs bennem vád,s nem szórok rádszáz éjjen átezernyi átkot.De…..
Ha már úgyis negatív hős vagyok, és ezt vállalom, jöjjön egy pár botrányos kép… hogy hol készült és hogyan azt most nem árulnám el…)Egy biztos élni tudni kell! És persze bulizni is! Nem szégyellem, hogy ki tudok magamból fordulni egy-egy alkalommal, és nem…..
Megérkeztem!Nagy nehezen, de sikerült...a hó miatt persze. Olyan érzésem volt amikor leszállt a gép, mintha Alaszkában lennék.Olyan volt ez a pár nap, mintha börtönből szabadultam ki...az itthoni szenny lepergett rólam végre, és újra nevetni tudtam!Alszok egy pár órát, aztán…..
Jack Cole 2010.02.02 03:14:38
@judynero: Biztos voltam benne. A varázslás ilyen. :)))
Az a helyzet, hogy ilyen macskát szeretnék. De mindenki hülyének néz, pedig szerintem annyira szép és olyan aranyos!Nem tudom miért tetszik annyira.Talán azért, mert tényleg olyan csúnya, hogy az már szép...Elhatároztam! Nekem lesz egy ilyenem! Bármi áron... Csufikám már most…..
 „Annyit havazni nem tud, annyira fehéret nem, hogy eltakarja azt a foltot. Annyira a nap nem tűzhet,annyira meleget nem, hogy feloldja idebenn a lefagyott tegnapot. Annyira hangos nem lehetsz, hogy túlkiabáld a ki nem mondott szavakat. „  A volt férjem megkeresett…..
                     Véletlenek nincsennek...oly sok mindenben hasonlítunk egymáshoz! Nem külsőleg...Gyönyörű volt. Csak ugye, kissé megzavarta az élet...Az egyik példaképem.:)Ha…..
Judy Nero Hivatalos Blogja Pánik 2010.01.17 18:22:00
A SzobábanCsendes a szoba, csendes a sötét, S szinte hallom az árnyak léptét. Hosszú estének nézek elébe, Mikor lesz e nagy viharnak vége? Körbe a szobában ijesztő árnyak hada, S bútorok rettentő mosolya. Csak figyelnek, s kérdezgetik: alszik-e? Mikor lesz e nagy viharnak vége? Az…..
Jack Cole 2010.01.18 18:11:31
@mykee: Kedves Mykee!
A komoly válaszokhoz nem kell másik felület.
Amire a válasz érkezik, azt azért nem biztos, hogy mindenki szívesen szétkürtöli.
Nem elzárkózásról van szó, hanem arról, hogy mindennek kell, hogy legyen helye.
A válasz sokszor egyszerű és gyorsan megoldást is ad. A legtöbben viszont nagyon nehezen találják meg azt, hogy valóban mi a probléma gyökere. Amikor pedig megtalálják, elfogadni sem könnyű, viszont csak ekkor alkalmazható a válasz.
Jack Cole 2010.01.25 02:06:56
@judynero: Minden blognak van admin felülete, gondoltam, rálátsz. Bocsi!
Nagyon tolakodó sem akartam lenni.
Nem a közönségnek szántam és nem egyszerű jótanácsokra gondoltam. Az van nagyon sok, és jó szándékból sincs hiány, mint látom.
jack.coole@gmail.com
           Nem akarom elkiabálni, és pontosan el sem merem mondani miről van szó...Mindannyian tudjátok, hogy mostanában nagyokat csalódtam. Barátokban, munka terén, magánéletben. Ezek a dolgok eléggé befolyásolták a…..
A kezemben látható tárgy keresi gazdáját, aki felismeri átveheti a következő erotikakiállításon. ( Lehet, hogy külföldön lesz. )Az ismertelen fémtárgyat tegnap késő este a Nyugati pályaudvar környékén találtuk, elég rossz állapotban.Elhagyatottank éhesnek és szomjasnak…..
Megtaláltam.A döntés nehéz. SEGÍTSETEK!!!!Nem tudom eldönteni kit válasszak..ÓÓÓÓHHHH! Oly nehéz:)...Pedig azt hittem könnyű lesz, de hirtelen ketten kezdtek el ostromolni." Judy te kellesz, én majd boldoggá teszelek." -mondta az egyik :) " Judy csak rád vártam…..
Pár évvel ezelőtt Indiában jártam, pontosabban Goán.Életem egyik legszebb élménye volt ez az utazás. Gyönyörű helyeken jártunk és rájöttem, hogy Indiában élnek a világ legkedvesebb emberei. Iszonyatos a szegénység, de az emberek mégis mosolyognak és kedvesek.A repülőről…..
Jack Cole 2010.01.13 01:41:47
Nagyon fura, ahogy látod a dolgokat, vagy ahogy nem...

Néhány évvel ezelőtt (ez még az előző évezredben volt) ráakadtam egy gyakorlatra. Megcsináltam és igen érdekes dologokra eszméltem rá.
10 feladat, amit nagyon becsületesen kellett elvégezni, de szerencsére az eredményről nem kellett senkinek beszámolni.

Az első feladat, összeírni azokat a dolgokat, amikre vágysz.
A második, összeírni, hogy mi azok a dolgok, amiket szeretsz csinálni, és mit szoktál csinálni.

Aztán érdemes a két lista összefüggésein elmerengeni.

Nem mondhatom, hogy csináld meg a gyakorlatot, csak azt gondolom, hogy hasznos elgondolkozni rajta.

Tudod, ez olyan dolog, mint a másnaposság. Mindenféle gyógymódokat lehet alkalmazni rá. Megelőzés (nem iszik az ember, de ez utólag nem alkalmazható :) ), figyelmen kívül hagyás (szarul van, de viseli), nem hagyja magát (még rátölt egy kicsit), tudományosan kezeli (hagyományos orvoslási megoldások, amitől még mindig szarul van, de legalább nem érzi), viszont az egyetlen megoldás, hogy azt teszi amitől rendbe jön.

Sajnos nem nagyon tanítják az iskolában ezekre a dolgokra a megoldásokat, pedig igen hasznos lenne, mondjuk egy hogyan válogassunk barátot, vagy milyen házastárs a legjobb nekem stb.

Nem értem, hogy miért nincs egy ilyen rész, mondjuk a középiskolás tanrendben: Házasság óra
Talán azért mert ezek nem fontosak? Végül is csak minden embert érintenek.

És az a legrosszabb, hogy annak ellenére nem fektetnek hangsúlyt ezekre a témákra, hogy nem bonyolultak a megoldások...

Kicsit hosszú lett. Bocsi.