Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mammsi

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ legrosszabb anyája? Vagy csak a legfelelőtlenebb? Döntsék el önök, minek számít a videón látható jelenet, ahol feltehetőleg nagyobb biztonságban van a kisszék, mint a kisgyerek...
A világ kedvező irányú átalakítása miatt fontos lenne tudni, honnan jött az ötlet, hogy a világtól elzárt Zangla falucska néhány köztiszteletben álló férfija társaságot alakítson, majd ezt ne közös ivászatok szervezésére, számlagyártásra, esetleg állami pénzek…..
Nem ördögtől való az egyes szavazók között különbséget tenni közösségi érték és hasznosság alapján, ám ebben az esetben a gyereknevelés nem lehet az egyetlen és kizárólagos szempont. (Fotó: Village Voice) A hírek szerint a háromnapos Fidesz-KDNP frakcióülésen…..
Magyar zenét választott a Mobile TeleSystems, Oroszország és a FÁK legnagyobb mobilszolgáltatója legújabb reklámjába, mégpedig a Pannonia Allstars Ska Orchestrától – stílusosan – a Hello Gagarin című számot. Küldenénk sok szeretettel Faragó Jánoskának…..
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
mammsi 2010.07.14 19:45:36
Egyszer nekünk is volt szerencsénk hasonló stílusú idegenvezetőhöz, még a megboldogult Eurotours irodával.Be is csődölt hamarosan, pedig előtte rendszeren velük utaztunk. Igaz buszos út az volt az első. Barátokkal Korfura. Buszvezető sakál bunkó, éjszaka még el is aludt vezetés közben, és ez az emeleten az első ülésen ülve nagyon jól látszott. Kikötőbe érve mosolyogva közli az idegenvezető, hogy a Görög hajótársaság sztrájkol (szombat délben érkeztünk) keddig biztosan. Ott dekkolunk a kikötőben, az idegenvezető a buszsofőrökkel eltűnt... csomagteret nem nyitják ki, egy árva fürdőruhához sem jutunk hozzá. késő délután felbukkan az idegenvezető és hiába kérdezzük nem mond semmit. Amikor szóvá tettük, hogy ott van szemben a sziget és ott a kinti kollégája kérdezze már meg őt erre az volt a válasza, hogy csak nem képzeljük hogy a saját telefonján külföldön fog miattunk telefonálni...... Este kb. 10-re egy sztrájktörő kishajó átjött értünk a szigetről, tisztára Exodus hangulat... de végül csak jól sikerült. Az iroda a sztrájkról nem tehetett, senki sem hibáztatta, de a magasról beleszarás a tájékoztatásba sokaknál lecsapta a biztosítékot. Persze panasz az irodánál hazaérkezés után megvolt. Aztán meg az iroda is tönkrement. Bunkó idegenvezető mindenhol akad, és a mi esetünkben még csak véresszájú anyuka sem hergelte a nagyérdeműt. (persze a mi társaságunk kicsit méltatlankodott, pláne a Bolgár határnál amikor leállította motort a buszsofőr és az emeletes busz kezdett dunsztosüvegre hasonlítani és többen pánikolni kezdtek)De a nyaralás ettől függetlenül jó volt. És nem kell az irodával intézni a fakultatív kirándulásokat
hellóka8 évvel ezelőtt a párom 4 év után csalt meg a barátnőmmel. A legundorítóbb az volt, hogy a lánnyal beszéltem meg a gyanúmat, hogy a párom megcsal. Ő meg bizonygatta, hogy biztos nincs senkije csak képzelődöm.Jól éltünk, nem értettem mi történt. (Akkor 27 éves…..
 A huszas éveim második felében járok. Két éve együtt élek a párommal és volt egy mélypontunk pár hónapja, amikor kiderült, hogy félre kacsintgatott. Akkor úgy éreztem, ezt nem tudom tolerálni, és szakítottam vele. Azonban egy hónapra rá újra összejöttünk. Ez az egy…..
A férj azt állítja, soha nem csalná meg feleségét, de titokban feltette magát egy társkereső oldalra. Sziasztok !Segítsetek, nem tudom mit tegyek !Ott kezdődik az egész, hogy házas vagyok ( még ) van 2 gyermekem, a férjemmel 8 éve vagyunk együtt, most 5 hónapja elment Írországba…..
mammsi 2009.06.10 15:46:43
@Balance Of Power:

Ja és persze nemcsak a kolléganőt ismerem a cégüknél, hanem az egész kollektívát
mammsi 2009.06.10 15:54:15
mammsi 2009.06.13 20:28:54
@Balance Of Power:


Hali. mostanság nem ültem gép előtt és a cikket is alig találtam meg. Szóval én nem úgy fogalmaztam hogy "EZZEL A NŐVEL???" Én egyszerűen csak tényleg nem gondoltam, hogy a férjemnek nőként bejön a kollegina. Én sem a 20-as éveimben járok már, de a kolléganő már 50 is elmúlt. Ezért voltam gyanútlan. Azt hiszem, hogy sikerül rendbe hozni ezt a házasságot, valóban jól megvoltunk, annyira azonos az érdeklődési körünk, mindenben hasonlóan gondolkodunk, értékeljük egymás tudását stb. De ez a kolléganő annyira kéznél volt.
Ma agyaltam éppen ezen fűnyírás közben, hogy "basszus... én még segédkezet is nyújtottam hozzá. Ugyanis pénteken 2-ig dolgozom, : húzok haza, teszem a dolgom a háztartásban, levágom a füvet, hogy jön a férjem fáradt lesz, sokat dolgozott...és még mossam az agyát fűnyírással???.... hagy pihenjen szegény ha hazajön és erre!!!!!!! péntek délutánonként általában fél 3-tól fél 5-ig tartott a románc.Mert persze a parkolócédula az az autóban szokott maradni. Csak persze akkor mindig éppen ."valamit segíteni kellett" Na szóval egy ostoba ökör állat voltam hogy ezt bekajáltam. A kollégám meg aki udvarol, az meg csak egyszerűen jólesik, hogy udvarol, ha teszek is vele bármit az nem bosszúból lesz, hanem azért vonzódom is hozzá. csak eddig nem tartottam volna tisztességesnek, de most úgy érzem, hogy én sem lennék tisztességtelenebb mint a férjem. Persze a férjemmel még most csak ott tartunk, hogy megpróbáljuk helyretenni a kapcsolatunkat, de nem tudja, hogy mit fog tenni, ha éppen kéznél lesz a kolléganő és éppen rákívánkozik!!!!!!
A pekingi Olimpiai Játékok megnyitójáról már mindenki, mindenhol, mindent elmondott, grandiózus, lenyűgöző, káprázatos, röpködtek a jelzők, csak egyet nem tettek hozzá egészen tegnap estig: azt, hogy "kamu". Persze nem az a rész, amikor 12 000 vagy hány dobos verte azt a…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Hitték volna, hogy Uj Péter Index-főszerkesztő egyik kedvenc - na kimondom: vesszőparipája - a dörzselektromosság? Esendő emberek vagyunk mindannyian, ezért fogadják elnéző szeretettel U.P. hajtás után olvasható posztját, amiben babérkoszorúval ékesíti a Tesco fejét, amiért…..