Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emfer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Azt hallani, hogy az új kormány meg akarja menteni a devizahiteleseket. Ám tegyék, de semmiképpen se az én pénzemből! Nekem nincs és nem is volt devizahitelem, semmi közöm az egészhez! Dobják össze a milliárdokat azok, akik miatt ez az egész helyzet kialakult! Fizessenek a…..
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
emfer 2010.01.07 12:29:51
@Vona-Kodó: Nem én hozom, stöbbet tett már az asztalra mióta itt él és DOLGOZIK!! De Te biztosan nem tudnád a munkakörében helyettesíteni, mert egyetemi végzettsége van. s MAGYAR vagyok,. De nem seggfej!!
emfer 2010.01.07 12:34:16
@Vona-Kodó: Eddig nem írtam le, de a seggfej te vagy csupa kisbetűvel :D Te vagy az a fajta aki leköpi valakit, s felháborodik ha ezért pofánvágják.
emfer 2010.01.07 12:36:55
@Vona-Kodó: A jobbikban is vannak normális emberek, nem mindenki selejt mit Te Ja és nem fenyegetőznék a helyedben .....
"Horváth Ádámot, épp most kérdem, milyen érzés egy nemzeti ügyet, egy össznépi újévet megrendezni. Nyomasztó - mondja. Rutin és a műfaj szeretete kell - és szervezés. Az idei szuperszilveszter két nagyszerű munkatársra épül: Szepesi Györgyre és Vitray Tamásra. Nyolcvan…..