Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LEVENTE

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
LEVENTE 2010.10.25 20:09:37
Én holnapra elég jó mérkőzésnek látom a St-Etienne-Bordeaux találkozót.Az St-Etienne az előkelő 3. helyet foglalja el a Francia első osztályba a neve mellett=>1 vereség,3 döntetlen és négy győzelem áll.Az utóbbi három mérkőzésén gyengén szerepelt 2 döntetlen és egy vereség.Az othon játszott 5 mérkőzéséből nem vesztett el egyet sem!11-golt lőtt s mindössze csak ötöt kapott.A Bordeaux a 9. helyet foglalja el a tabellán. 2 vereség, 2 döntetlen és 4 siker áll a neve mellett . Nem túl masszív csapat 9 gólt lőttek és ugyan ennyit is kaptak idegenben öt mérkőzésből mindössze kétszer volt eredményes a csapat 4 gólt lőttek és négyet kaptak:)SZERINTEM EGY HAZAI GYŐZELEMRE LEHET SZÉÁMÍTANI. NEM IS ROSSZ AZ odds:2,37

A másik kiszemeltem a másodosztályban játszó Leicester mérkőzik az első osztályban szereplő West Bromwich-el . A Leicester a 21. helyen áll 16 rugott és 27 kapott gól a neve mellett ez gondolom mindent elárúl ! A West Bromwich sem áll túl jól a gólok tekintetébe 13 rugott és 15-kapott. De ami mellette szól , hogy 9 mérkőzésből csak egyet vesztett el a csapat. Bár az idegenbeli mérlege elég szegényes 2 vereség, egy x és egy győzelem . de ennek ellenére nekem ez a mérkőzés egy vendég győzelem és az odds itt sem rossz pont mint az előzőnél 2,17

Erre a két mérkőzésre szánok 5000ft-ot így hozhat nekem=>25714Ft a várható nyeremény:) ez elég szép összeg:)

Várom a véleményeteket ! előre is köszönöm....
 Fogadási lista lebontva: jégkorong Jégkorong kézilabda Kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás Labdarúgás tenisz Tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!…..
  Remélem ezzel kiengesztelhetőek vagytok az elmaradt hétfői lista miatt :)Fogadási lista lebontva: darts jégkorong kosárlabda labdarúgás síugrás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT…..
LEVENTE 2010.01.01 18:45:50
@Pistike4:
Reading - Liverpool A helyedben én ezt a mérkőzést kivenném!! Mert na azért lássuk be elég rosszúl játszik mostanában a Liverpool s nem nagyon lehet tudni a kimenetelt!Chelsea - Watford szerintem itt pedig a Chelsea-Ra tegyél csak othon játszik meg elég erős csapat.
Szerintem a többi esélyes!!!!!Sok sikert!!!!!!!!!4
LEVENTE 2010.01.02 20:35:59
Fogadási lista lebontva: amerikai futball darts jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..