Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panka ustokos

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van értelme a cikkek utáni névtelen hozzászólásokban folyó eszmecserének? A Jelek szerint Török Gábor is amellett tette le a voksát, hogy nincs. Szavai szerint: A blogon a kommentelési lehetőséget pihentetem. Ennek oka, hogy az elmúlt időszakban egyre kevesebb időben egyre…..
Panka ustokos 2012.06.03 13:48:00
@lesek: egyet értek
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
Panka ustokos 2012.06.03 13:35:56
@Én a blogger: ott a pont!
Döbbenetes baleset történt Thaiföld legmagasabb épületénél, a turisták körében is jólismert Baiyoke Sky Hotelnél. Hétfő délután a felhőkarcoló oldalán lévő óriáshirdetést cserélték a munkások, amikor a függőállvány egyik tartókötele elszakadt és az állvány…..
Panka ustokos 2012.05.08 04:05:53
Tíz éve bajnok volt a Zete, mára kiesett az NBI-ből. Tíz éve már annak, hogy Hajdú B. István a Manchester United elleni BL-selejtező budapesti meccsén világgá sikoltotta az azóta már népi hőssé vált Koplárovics Béla győzelmet jelentő gólját. Tíz éve. Azóta sok minden…..
Panka ustokos 2012.04.22 12:22:34
A Fidesz elnökségének döntése értelmében szinte biztosan Áder János lesz Schmitt Pál utóda. Most nem akarunk azon lamentálni, hogy mennyire lesz pártok feletti, ha kb. öt évet dolgozott a politikán kívül és huszonkettőt Fidesz képviselőként. Legalábbis félő, hogy Schmitthez…..
Összeállt a Sziget 2012 világzenei programja, ami idén főleg tánczenével veszi ki a részét a jubileumi fesztivál kínálatából. Az eddigi négy helyett napi öt fellépőt ígérnek a szervezők az idén – a táncolást hangsúlyozva - World Music Party Stage néven jelentkező…..
1893-ban majdnem négy Dunát átszelő metróvonalat építtetett a magyar kormány. 1900-ra Budapest föld alatti közlekedési hálózata majdnem akkora lett mint berlini. Jókai Mór budai hegyek között kanyargó kábelvasút álma a megvalósítás küszöbén volt. A Sugár (Andrássy) úti földalatti metszete (Grafika:…..
A sorozatjunkie-n láttuk ezt a fasza képet, amin Dexter összes hentelése látható. Klikkre nagyobb. ..
Panka ustokos 2011.01.14 20:18:47
"Szeretném megosztani a most 8 hetes Amstaff kutyusom vacsora után készült képeit" - írta nekünk a pocakos kölyök gazdija, Ágnes. ..