Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afmz

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Clavin Klein farmerok és a Prada táskák után új divat tombol a gazdag kínaiak körében, ez pedig az Amerikából importált béranya. Miközben Thaiföld, India és Ukrajna is népszerű célpont, az igazán jómódúak az Egyesült Államokból válogatnak. Igen, bizarrul hangzik, és…..
afmz 2013.09.26 12:51:29
Már javában tartanak az őszi/téli időszakra tervezett haute couture kollekciók bemutatói Párizsban, így éppen itt az ideje, egy kicsit szétnézni, mi újság a "magas szabászat" világában. A tegnap bemutatott Elie Saab kollekcióval indítom a bemutatok sorát. Elie Saab…..
A Mulberry 2013-as őszi/téli kollekcióját Cara Delevingne népszerűsíti rengeteg bagoly társaságában. A kampányhoz - a Tim Walker által - készült divatfotókat már  itt láthattátok, most pedig megnézhetjük mozgóképen is a baglyokat, hiszen így még aranyosabbak. Ráadásul…..
Ciara és Nicki Minaj közös dala, az "I'm Out" annyira friss, hogy még csak tegnap került fel a youtube-ra. Hallgassátok szeretettel! ..
Kate Upton ismét Vogue címlapra került, méghozzá az amerikai kiadvány júniusi számának borítóján domborít majd a fehérnemű és cicimodell. A magazin számára készült egy fotósorozat is, amelyen - gondolom sok, a blogot látogató férfi nagy bánatára - nem Kate elhíresült…..
A brit Vogue júniusi címlaplánya, Kate Moss a magazinban egy kertben, egy vitorláshajón, illetve egy dzsipben  pózolt mindenféle nyaralós-strandolós és fürdőruhás összeállításokban. A fotókat Patrick Demarchelier készítette a modellről. Nektek hogy tetszenek a képek?…..
Mrs. Robinson szerepében Heidi Klum, aki egy hamburgerrel próbálja elcsábítani Benjamint. Hmm... ... ismerős, ugye? :) ..
Palvin Barbi szőke parókában, tetőtől talpig neccharisnyában, korai Madonnára, azaz igazi "Material Girl"-re emlékeztető összeállításokban tűnik fel az olasz Marie Claire áprilisi számában.  Őszintén szólva nekem egyáltalán nem tetszik Barbi ezen külseje, szerintem ez a…..
Az amerikai Elle magazin januári számában Jessica Biel híres divattervezők ruháiban, illetve cipőiben pózol. Ami külön érdekessége a képeknek az az, hogy szerepel rajtuk az adott összeállítást vagy a cipőt tervező dizájner is. Így Jessicán kívül találkozhatunk Christian…..
Mert hiába mindjárt karácsony, aztán szilveszter akkor sem jár az ember egész hónapban kis feketében, koktélruhában, vagy mindenféle csillogó összeállításban. Decemberben is vannak hétköznapok, baráti összejövetelek, iskola/munka, na meg persze ajándékokért futkosás,…..
Nyakunkon a karácsony. Ezt érzik a luxus kategóriájú cégek is, akik megfizethető apróságokkal próbálnak kedveskedni a kevésbé tehetősebb rétegnek, hogy ők is átérezzék milyen jó dolog luxustermékeket vásárolni, illetve dizájner holmikat ajándékozni. Na persze ne…..
A kínai Harper's Bazaar egy fotósorozatnak álcázott mesterművet közölt le az októberi számában. A 18 fotóból álló editorial minden egyes darabja maga a tökély. Teljesen felesleges is lenne bármit hozzáfűzni ezekhez a fényképekhez és hosszasan ecsetelni, hogy miért is tetszik…..
afmz 2012.10.18 15:20:23
Kate Moss lesz az arca az őszi Salvatore Ferragamo kampánynak Karmen Pedaru és Sean O'Pry mellett. A divatfotókat Mikael Jansson készítette. Remekek a képek, tetszetős a környezet, nagyszerű a modell-választás is. De hogy ne legyen minden szép és jó, azt azért hozzátenném…..
afmz 2012.06.30 14:55:17
Merlin Merlintől, szeretettel 2012.06.28 22:17:00
Miközben a Pierrefondsban kattintgató "Merlin-turisták" jóvoltából rengeteg fényképet láthattunk az utóbbi időben (a legutóbbi bejegyzést is kiegészítettem pár új fotóval), a hivatalos források nem kényeztettek el bennünket képekkel. Azonban úgy látszik, végre megtörik a…..
afmz 2012.06.28 22:31:18
Ugyan off-fashion, de most hogy megint vége lett egy évad Gossip Girlnek, ráadásul a Született feleségek végleg befejeződött (a Hart of Dixie pedig nézhetetlen ostobaság) sürgősen valami agresszívan addiktív sorozat után kellett néznem a True Blood mellé kísérőnek. A Vogueban…..
Ha 40 fok közelében van a hőmérséklet, a hosszú hajú lányok elkezdenek kacérkodni a hajvágás gondolatával, hiszen mennyivel kényelmesebb egy bubi viselése, amikor a szél simogatja a tarkódat, mint a hosszú, nehéz és meleg hajkorona. Ilyenkor én általában egy egyszerű kontyot…..
Tegnap a walesi Castell Coch (jelentése vörös vár) környékén forgatott az ötödik évad stábja. Ott készítette egy apuka ezeket a fotókat a gyerkőceiről és persze a Merlin szereplőiről. Helló, Merlin! Merlin (Colin Morgan) a kedvenc Castell Coch vára egyébként fiatalnak…..
afmz 2012.06.14 21:22:43