Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ihaszmaster

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
ihaszmaster 2007.06.11 20:09:04
Nem szokasom hozzaszolni forumokhoz ugy latszik nemcsak 3D-ben talalkozhatunk "hulyemagyarral" hanem felkuszik az eterre is.

Hozzatennem kulfoldrol figyelem a magyar esemenyeket, az orszag jelen helyzetes es kilatasat de addig amig ugy beszelunk egymassal hogy az egyik oldal meg a masik oldal ott gyokereben van elasva a szar.

Ideznek egy PALA nevu hozzaszolot:

"És hogy miért valljuk sokan azt, hogy a szoclib oldal igen tekintélyes része (nem az egész!) nem tartozik a nemzeti oldalhoz? Mert véleményünk szerint a nemzeti oldal a nemzet érdekeit védi"

Na itt a nagy baj. Mi az hogy nemzeti oldal? Baratom. Nincs olyan hogy nemzeti oldal. Hacsaknem felallitottunk egy fogalmat a betelepulo kinai vendegmunkasok ellen akik szinten a nemzeti oldalhoz tartoznak csak azt ugy hivjak hogy Kinai Nepkoztarsasag.

Most jon a java :)) Tovabbi idezetek

"- nem rekeszti ki a határon túli magyarokat sem a kettős állampolgárság, sem a státustörvény kapcsán (23 millió román stb. - tetszenek emlékezni?)"

Ez mind szep, hogy ok is magyarok de sajnos nem allunk Svajc vagy Svedorszag szinvonalan hogy jelen esetben minket ez nagyon kell hogy erdekeljen. Ha van egy hazam ahol kurva nagy gaz van, kutyaszar es szeretnem hogyha a kertem olyan legyen mint az amerikai filmekben akkor az elso intezkedesem nem az csinalok egy kertepito ceget es hirdetem magam az ujsagba es plakatokon hanem elmegyek a boltba es veszek egy lapatot meg egy gereblyet es ELKEZDEM A SAJAT KERTEMBEN helyrerakni a dolgokat.

Tovabbi idezetek:

"nem játssza ki az állam kezéből a nyereséges és/vagy stratégiai fontosságú vállalatokat azzal a nyilvánvalóan hazug állítással, hogy "az állam a legrosszabb tulajdonos"

Neked fogalmad nincs hogy ez mas orszagokban hogy mukodik. Amerikaban a korhaz, a borton, szinhaz stb semmi nincs allami tulajdonban. Mindent gazdasagi alapon mukodtetnek csokkentve az eselyet hogy meg veletlenul se lehessen az allamtol penzt nyulni. De hogy a legextremebb peldat hozzam. A San Francisco-i Golden Gate hid (ami szerintem strategiai es kulcsfontossagu letesitmeny a varosban) szinten MAGANTULAJDONBAN VAN.
Na Buksi! Mit szolsz hozza?


"nem ünnepel együtt a román kormánnyal Erdély elcsatolásának évfordulóján;
- nem hívja Bratislavának Pozsonyt;
- nem kussol és próbálja szőnyeg alá söpörni a magyar kisebbséget ért incidenseket"

Ezzel az Erdellyel is allandoan foglalkozunk. Erdely lakossaga soha nem volt szintiszta magyar. Rajtunk kivul voltak ott meg "nehol" elszorva romanok is meg nemetek is dehat az egyesek szerint jelentektelen mennyiseg. Mint ahogy Pozsonyban se volt tobbsegben a magyar a budos eletbe sohasem.
Mi miert hivjuk Viennat Becsnek? Mert rajtunk kivul senki nem hivja annak. Sopron is Odenburg a nemeteknek. Most akkor a kurva anyjukat?

"- nem próbál éket verni a NEMZET testébe azzal, hogy egymás ellen játssza ki a cigányokat és nem cigányokat, a zsidókat és nem zsidókat stb. (Zámoly, Strasbourg, Józsika, náciveszélyezés stb.)
Úgyhogy a rendszerváltás utáni legnagyobb mocsokság cseppet sem megtisztelő címéért elég nagy a versengés, de ezt akár tekinthetjük szoclib belharcnak is"

Hat ehhez nehez hozzaszolni. Szomoru hogy a vitak jelentos resze arrol szol hogy FIDESZ meg MSZP.
Nem kene ezen tullepni mar?