Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobby-sokk

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 18, Komárom KAC pályaIsmét lecsapnak a Hobby-sokk!!!Gyertek minél többen, lesz itt minden!Zsugorka vagy decoupage a kérésNálnunk lesz, ez nem kérdés!!Vagy ha csak játszanál egy jót,adunk mi neked gondolkodni valót!Szóval mi kint leszünk már délben,találkozzunk időben…..
 Ebben a szösszenetben bemutatom hogyan lehet kicsit egyedivé tenni a laptopot. Első lépésben tisztítsuk meg a laptop felületét, úgy hogy sem szennyeződés sem zsír nem maradhat rajta. Ezután érdemes lekenni egy homogén felületet adó alapozó festékkel. Az alapozó festék…..
Az előző bejegyzésben látott pezsgőssüveg elkészítése.Szeretne egy igazán mutatós szilveszteri díszt? Íme egy ötlet. Fa pezsgőssüveg, újévi fogadalmotáblával,                  Az…..
                                                Nagyon…..
Hogy illik kezdeni egy blogot? Bemutatkozással? Ám legyen:A Hobby-Sokk csapata:Hajmási Kitti (Oszibarack)Hajmási Péterné Zsuzsanna (Marizsu)Tóth Béla (Hooligan)Szóval létrehozunk egy blogot nektek, nekünk, mindenkinek? Hogy miért? Szeretnénk kicsit megismertetni mindenkivel a…..