Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monteey

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tim Hetherington, a sokak által agyondícsért Restrepo háborús dokumentumfilm társtrendezője éppen Líbiában forgatott az országban zajló eseményekről amikor egy aknavetőből kilőtt halálos lövedék végzett vele. Hetheringtonék Miszuráta városában tartózkodtak, mikor a két…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Angol cím: Stewie Griffin: The Untold Story Magyar cím: Stewie Griffin: Az elmeséletlen történet Leírás: - Letöltés (szinkronos DVDrip):   28:     29:     30:     Nézd meg most: (nemsoká)..
Kedves rajongók! Nem tudom mi van! Az egyik oldal azt írja, hogy június 1-től lesz látható a hetedik évad szinkronosan a Comedyn. A másik meg azt mondja, hogy április 1-től a nyolcadik. Az tuti, hogy valamikor lesz valami, mert kaptam belsős infókat egy pár hete, hogy a…..
Újabb Family Guy játék, de most egyenesen a Fox csatornától. Jó szórakozást!http://familyguyunarmedanddangerous.com/ Köszönjük Gosfordnak!..
Monteey 2010.02.04 19:59:46
Az alábbi képen egy épületet láthatunk, mellyel van egy kis gond. Nem tudom, hogy bele lett-e nyúlva a képbe, bár kétlem, hogy a valóságban így meg lehetne oldani...
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..