Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackfij

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
írta: Pádár Boglárka, 5. osztályosMit lát a szemecském?Mit érez az orrocskám?Hol vagyok én, anyukám?Emberek közt vagyok ám!Telnek-múlnak a hetek,Én egyre nagyobb leszek.Eljött értem valaki,A mamától elszakítani.Rájöttem, ők a gazdáim lehetnek,Kik anyától elszakítani…..
Urbán Lilla:Édesanyák napja van,Ünnepeljünk boldogan!Emlékül ezt verselem:Anyát nagyon szeretem.Gondoz és játszik velem,Tanít és segít nekem.Vigyáz rám és félt engem,Anyát nagyon szeretem. Kiss Kristóf:Édes drága anyukám verset írtam néked,Azért, hogy megköszönjem, a…..
Házirobot gyerekeknek Kiss Dominik 4.bMilyen kár hogy nincs házirobotcsinálná a munkát míg te a napot lopod!Főz, mos, takarít s hajtogatja "te csak lazíts"!Megírja a házidats te játszhatsz így egész nap!Nem lenne már tanulás,csak az édes lazulás!Hallgasd meg a…..
Költögető Hiányzol 2010.02.14 19:41:00
Mák Bernadett 3.a. HIÁNYZOLSzeretem puha ölelésed,Megnyugtató közelséged.Reggeltől estig téged várlak,Álmaim is rajtad járnak.Támadáskor megvédesz,Nagy bánatomban megértesz.Te vagy lelkem hű társa.Szeretlek téged kispárna.Hallgasd meg a verset és nézd meg az illusztrációt az…..
Költögető Hangszerelt családfa 2010.02.06 22:31:00
"Rózsakönny" , 13 évesÖcsikém oboa néha,Hugicám fuvola, vézna.Anyukám hárfának húrja,Apukám a gitár bundja.Nagyikám hegedű, táncos,Papikám citera mármost...
Költögető Állatsoroló 2010.01.12 11:50:00
Urbán Lilla 3.aKiskutyám göndörkés uszkár,Egérkém osonó villám.Cicuskám cikázó kandúr,Kakaskám réztorkú nagy úr.Őzike riadva ugrál,Mókuska rügyeket rágcsál.Vaddisznó orrával turkál,Nyuszika remegve bujkál...
Költögető Járművek 2010.01.23 15:25:00
Kupás Vendel 4.aAutónk kicsikét lassúdombokon nehezen jut túlbicajom kereke görberolleren szaladok körbe...
Költögető Családfák 2010.01.12 12:51:00
Juhász Krisztián 3.bÖcsikém vigyori almaHugicám szomorú szilvaBalogh Bálint 3.bÖcsikém termetes gombaApukám ravaszdi rókaNagyapám morcos tortaÜkapám öreges csókaNagyanyám torkos fókaÜkanyám fújós macska.Kiss Kristóf 3.aTesókám mérges pulykaMamikám szorgos hangya.Sipos Lili…..
Költögető Osztálytársak 2010.01.06 15:05:00
Kiss Dominik 4.b (Kálváriaparti Általános Iskola)Flórikám röhögő katyvasz,Márkókám fogyózó mamlasz.Jonikám lassuló kártyavele te nem mehetsz bálba.Benikém tudatlan bálnaneki meg Bence lesz a párjaHannának mindig járó szájahíresség messze a világba...
Költögető Járműveim 2010.01.08 18:30:00
Gyallai Máté 4.aAutóm ragyogó fényes,Motorom olajos, fémes.Biciklim kereke fékes,Könyököm, tenyerem véres...
Költögető Focisták nevető dala 2010.01.08 18:26:00
Tóth Levente - Tóth Norbert 4.aSzeretek focizni, úgy ám,berúgok egy-két gólt, hurrá.Cselezek, tarolok bátran,keresem, ki legyen társam.Mezemnek a színe sárga,Ellenfél nem győz le máma.Ha úszok, repülök százzal,lehagylak akár egy cápa.Tanulni nehezebb munka,Leülni, figyelni…..
Major Martin 4.a (Kálváriaparti Általános Iskola)Anyukám viruló rózsaApukám sörivó rókaNagyapám bajuszos medveNagymamám fakuló fecske.Macsekom karmolós tigrisKutyusom harapós bikficHalacskám pikkelyes úszóEgerem cincogó ugró..
Mák Bernadett 3.o.KacsimpánzMamamutRókakasPandaruOroszlándzsaMacskalapKutyautóFarkastélyTeveremMacicaLámpapagájKicsibeMaraburokNyuszitaTeknőstényLámadár..
 Sipos Lili (Kálváriaparti Általános Iskola 3.o.)Milyen kár, hogy nincs leckeíró tollMIlyen kár, hogy nincs leckeíró toll,mert akkor nem kéne házi feladatot írni.Lehetne számítógépezni, meg játszani, és nem kéne ennyit írni és tanulni.Csak hazamennénk az iskolából, és…..
Pethő Márk (Kálváriaparti Általános Iskola, 4.o.): Milyen kár, hogy nincs gatyába szerelt vécé?Milyen kár, hogy nincs gatyába szerelt vécé…Akkor ha menne a hasad,nem kéne az utcán szorongani,Csak nyomni.Az lehúzná magát, és kimossa a gazdája farát.Még takarítani sem…..
Juhász Krisztián (Kálváriaparti Általános Iskola 3.b)A helikopter és a szélNem fut neki,Helyből száll föl.Persze ehhez jó motor kell.Fordul-pördül forgószárnya.Beteget visz a kórházba.A fürge kis helikopter.Így szól a szél:-Korán keltem,hajókázni támad kedvem.Itt a hajó.…..