Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoY

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sweet sixteens&Rorschach forever; keressük popp (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut…..
NoY 2009.05.06 10:53:04
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
NoY 2009.03.30 10:42:59
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
NoY 2008.07.17 16:33:34
Celta - Getafe 3-1A Celta óriási szerencséje, hogy azt a Getafét kell megverniük a bennmaradásért, amelyik idén már csak egy meccset játszik, és az speciel nem ez, hanem a jövő szerdai kupadöntő a Sevilla ellen. Sztojcskovéknak pedig ez a győzelem elég lesz, mert vagy a Betis, vagy…..
NoY 2007.06.18 11:58:54