Regisztráció Blogot indítok
Adatok
comrace

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
comrace 2010.02.26 18:08:29
Legutóbb kedden írtunk az olimpiai keretekről, itt a folytatás, már csak Egyesült Államok csapatát nem ismerjük a 12 résztvevő közül. Szerdán öt válogatott hirdette ki 23 fős utazó keretét Vancouverre. A legnagyobb meglepetésekkel Steve Yzerman, a kanadai csapatfőnök szolgált,…..
comrace 2009.12.31 19:14:27
@csatoimi:Gaborik egyatalan nincs lemaradva ovitol ,mindketojuknek 26 golja van. es ugyan olyan jo jatekos mit akar ki jelenleg.Gaborik es Ovi a vileg leg erosebb gollovoji jelnleg nincs mit ezen vitatkozni.Linket is kuldok www.nhl.com/ice/app?component=completeGoalLeadersList&page=statshome&service=direct
comrace 2009.12.31 19:18:57
Kilenc nap alatt másodszor nullázta le a New Jersey a Pittsburghöt. Három kapus is hibátlanul teljesített, a Philadelphia New Yorkban ütötte ki a Rangerst. A San Jose a Washingtont verte könnyedén, a Sharks két gól szerzett büntetőből. Tuukka Rask idén másodszor nem kapott gólt, a…..
Először a fehéroroszok hozták nyilvánosságra olimpiai keretüket, majd karácsony első napján az oroszok is megtették ugyanezt. Két nappal ezelőtt a svéd csapattal  ismerkedhettünk meg, kedden a szlovákokon, a letteken és a norvégokon volt a sor. Némi meglepetésre az a…..