Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pop_eye (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Tisztelt elnök úr, kedves Attila!Napok óta gondolkodtam azon, megírjam-e ezt a levelet. Tipródásom oka az volt, hogy úgy érzem, rossz irányba vezeted a Magyar Szocialista Pártot, de nem tudtam eldönteni: ártok-e vagy használok, ha ezt a dolgozatot közzéteszem. Végül úgy…..
DopeManTV Látod, látod TV2? 2011.10.13 13:19:00
 Anno a TV2 azért nem akart foglalkozni a DopeManTéVével, mert az állítólag nem fért bele a családi csatorna koncepciójába. Most ezzel az igazán családias, gyermeki lelket építő HP produkcióval, az Összeesküvőkkel folyamatosan alul maradnak a nagy nézettségi háborúban.…..
pop_eye (törölt) 2011.10.13 23:40:19
Vendégírónk továbbra is szeret mindenkit, összefoglalván a Bookdesignerrel való ismerkedés alaplépéseit.BookDesigner © Prohorenkov, lrf file faragása , lépésről-lépésreWindows alá írt program, Prohorenkov mester a készítője. Nálam XP verziók alatt szépen megy, néha…..
Intro Bár annak idején PipBoy olvtárs már kivesézte a szerkentyű amerikai változatát, nem olyan régen a Líra jóvoltából a kezembe kerülhetett egy GSM verzió. És nem bírom megállni, hogy ne osszam meg az élményeimet. Mi is ez voltaképpen? Kézbevéve és meghajtva az…..
pop_eye (törölt) 2009.12.31 11:15:13
@ricsipók: Erre most már Én is kiváncsi vagyok! Gondolom eléggé visszaveti most az Amazon.com forgalmát.