Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KáPé, a riporter (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úristen, egyszerűen fenomenális, hogy k., másik nevén "százalék" milyen óvodás modorban végzett a jobb sorsra érdemes argentin teniszezőnővel és mellékállású szexmacskával. Bravó, ez az ovishumornak is a mélységi zónája, jó ilyet leírva látni.Visszavonult…..
KáPé, a riporter (törölt) 2010.01.07 09:35:36
A tetőpontjára hágott az évek óta gyűrűző, buszsofőr-ellenállás módszerével burjánzó társadalmi tiltakozássorozat, és ma reggel, amikor már a marketingesek és pr-osok is csatlakoztak a munka jelentős lassítását eredményező demonstrációhoz, lényegében az egész ország…..
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Ha minden igaz, ez a poszt 2009. december 31-én 23:59-kor jelent meg - természetesen automatikusan időzítettem, én már rég alszom egy exkluzív VIP szilveszteri partin vagyok fehér zakóban!Ezúton szeretnék boldog új évet kívánni minden kedves olvasómnak, hálám jeléül pedig…..
KáPé, a riporter (törölt) 2010.01.01 13:49:39
Az ügyeletes Claudiák persze mindig csak meg akarják mutatni, hogy szülés után is lehet vonzó egy nő, vagy arról beszélnek, hogy gyerekkorukban félénkek voltak, és az egész pubertáskori lelki traumán csak úgy lehet túllépni, ha alaposan lealapozzák, majd széttárják a…..
            Képek a nagy eseményről.via..