Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Videki_sürünivos

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván ismerős az érzés, amikor az év végi céges buli másnapján felkelünk, és próbáljuk összeilleszteni az este történéseit, mint a szétesett puzzle darabkáit, leginkább abban reménykedve, hogy nem csináltunk akkora marhaságot, ami derékba törheti…..
Videki_sürünivos 2009.12.31 01:06:59
Sziasztok!

Ez a blog miatt regeltem erre az egész "izére" :)

Rövid bemutatkozás?
Egy vidéki nagyobb városban vagyok 30 alatt emberke...
Hetente 1-2-3-szor iszok átlagban, legtöbbször jó alaposan berúgok, ritkán sikerül megállnom a szalonspiccnél. Így ünnepekkor, szabadságon jóval többet toltam :-)
Egymagam soha nem iszok, csak társaságban; szerencsére szinte mindig van valaki, aki csatlakozik, ha van kedvem :-) . Igaz régebben (egyetemen) sokszor heti 4-5 rendes bebaszás is megvolt, kivétel ha rendesen kellett tanulni, mert nem büfészakon végeztem.

Amúgy nem is tudom, hogy igazán alkesz vagyok e, mert simán van amikor egy hétig nem iszok semmit. Viszont az egy isteni érzés, amikor egy délután (jelemzően pénteken) már csak az az eszembe jut, hogy az este ivászat lesz. Már ettől feldobódok!!!

Piák: a sör a legjellemzőbb általában becherovkával vagy jobb vodkával. Sokszor iszom pezsgőt, nem vagyok tőle másnapsabb, mint mástól... bor csak elvétve (ha kapok idegen cégektől :D )

Tegnap pl. egy barátom átjött délután beszélgetni amire én kibontottam 1 üveget a Szilveszterre félrerakott 4 üvegből :D
A vége persze az lett, hogy elfogyott mind a 4 üveg, egy kis maradék becherovka 11-re. Ezután persze továbbmentünk még kocsmázni; reggel 4 körül értem haza...

De, hogy az aktuális poszthoz is írjak:

Egy a régióban jeletős foglalkoztatónál dolgozom. Szolgáltató multi...

Idén 2 céges bui volt az egyik a szűkett (osztályszintű) a másik meg az egész cégcsoporté...

Az osztályszintűn sikerült olyan rendesen berúgnom (ingyen pia ugye nekem...), hogy leestem a rendezvény helyszínén a lépcsőn... szerencsére már a vezetők közül rég nem volt ott senki, de így is látta olyan akinek nem kellett volna :S
Igaz az egyik osztályvezető (több volt ott) is rendesen be volt baszva. Látszott ahogy nem gyengén hajt az egyik nem rossz fiatal "kiscsajra" :-) Eről még fotó is felkerült a céges hálózatra :-)

A másodikon svédasztal volt, nem étterem, mint az elsőn. Itt sokkal óvatosabb voltam, ittam a pezsgőt (asszem 6-7 pohár volt), de amikor már éreztem, hogy már jobban alakulok, akkor inkább eljöttem és becsatlakoztan nem céges ismerősökhöz akik máshol piáltak és velük folytattam :)
Amúgy figyeltem ezerrel és itt is voltak olyan erotikus táncok, amin meglepődtem akkor.

Bocsi, ha sokat rizsáztam...
Lassan fekszek, de ami a dúrva, hogy jó érzéssel tölt el, hogy holnap újra egy nagy társaságban berúghatok rendesen!!!
Videki_sürünivos 2009.12.31 01:23:22
@éjjeli_alkesz: olvastam azt a posztot+kommenteket is, csak gondoltam egy helyre írok.
Nem lehet sokáig aludni, mert menni kell pótolni a 4 üveg tegnap elfogyott pezsit minél korábban... tavaly úgy jártam, hogy 31.-én 15 körül mentem el vásárolni és csak ízesített vagy állati drága pezsi volt csak az egyik nagy bevásárlóközpontban :-)