Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naridori

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem hittem volna, hogy idáig eljutunk, hogy a kibaszott Amy Winehouse pont füvezésben fog meghalni. Amúgy tökre bírom a hangját, semmi bajom vele, kicsit talán többet cuccozik a kelleténél, dehát ez van. Viszont bazmeg, hogy ez a megalapozatlan pletyka járja körbe a sajtót, azt…..
Rekordhatékonysággal, 45 perc alatt két helyszínen tartott beszédet a Kendermag Egyesület a marihuána állami szabályozása érdekében. A rendőrség szokás szerint túlbiztosította az eseményt (150 rendőr, 50 tüntető, legalább ennyi újságíró, 10-20 ellentüntető). A…..
naridori 2008.05.25 15:24:50
bocs, de itt mindenki úgy beszél, mivelhogy illegális a fű, ezért sajnos nem tud szívni??
nemhiszem, hogy ha valaki szívni akarna, ne jutna hozzá a mokkhoz, max 2órán belül..
nem támogatom a legalizációt, legalábbis itthon nem..tényleg erre lenne szüksége a kis országunknak? ugyanaz lenne, mint mindennel..jól lehúznának mindent a nagymenők ott fent a parlamentben..
amit én látok, az az, hogy körübelül senkit nem érdekel, hogy ki, mennyit, hol, mikor fogyaszt..ha itt valakit érdekelne különösebben, hogy megállítsa a drogfogyasztást, akkor már tett volna ellene..amikor pl. a rendőrök is ugyanúgy elfüstölik a napi adagjaikat, vagy a lefoglalt árut továbbpasszolják, akkor szerintem felesleges harcosan törtetni a legalizációért..
20 éve léptünk ki a szocializmus kapuján, bele a nagy fogyasztói társadalomba..Hollandia már évszázadok óta a világ egyik legliberálisabb országa..nem gondoljuk, hogy a legalizációhoz, még nem nőttünk fel?!
most kb nincs gazdaság, a politikai helyzet sem mondható ideálisnak, hogy szépen fogalmazzunk, az ország vezetése egy nagy rakás sz*r, és vannak akik úgy vélik, majd a legalizáció fogja megoldani az államháztartás problémáit???
jómagam is fogyasztó vagyok, és tudom magamról, hogy amikor tekeredik egy cigi, nem is jut eszembe, hogy ez esetleg illegális lenne, és nem nagyon hiszem, hogy valakinek ,aki rendszeresen szív, ezen kattog az agya, mikor beleszív egy "egészségeset"..szóval ugyanmár..ez az egész nevetséges.
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..