Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiki Car

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Létezik állítólag egy bolygó, amely 26-szor nagyobb, mint a Föld és 3660 évente kerüli meg a Napot. Ez eddig tök izgin hangzik. A para ott kezdődik, hogy gyakorlatilag mindent megsemmisít ami az útjába kerül, valamint (brit) tudósok szerint gravitációs vonzása…..
Kiki Car 2009.12.30 23:16:26
Ha nem is a Nibiru, akkor majd mi emberek elpusztítjuk a Földi életet. Ez nekünk nagyon megy. Amit a bolygónk évmilliárdok alatt alkotott, azt nekünk sikerült röpke 200 év alatt szétbarmolni (lásd ózonpajzs). Manapság divat lett a környezetvédelem. Ha valami zöld, akkor könnyebb eladni, de semmi köze sincs, vagy legalábbis nagyon kevés, a valós környezetvédelmiséghez. Egyébként szerintem egy Nibiru megváltás lenne ahhoz képest, amit valójában pénzhajhász, nagytőkés, kapitalista gennyládák okoznak azzal, hogy csak úgy, nem írják alá a környezetvédelmi egyezményeket. Vagyis a globális felmelegedésben jelentős szerepet játszó olaj és egyéb irdatlan mennyiségű szennytermelő ipari cég anyaországa úgy gondolja, hogy nem baj ha kicsit még odarondítunk ahonnan eszünk.
Egy főiskolai előadás után a csoport fele sírva jött ki az előadóból, mert a tanár azt találta mondani, hogy 40-60 éve van hátra az emberiségnek. A Föld gyógyítja majd magát, és elpusztítja az őt pusztító vírust.
A globális felmelegedés egyesek szerint még mindig csak kacsa. Szerintem pedig inkább nézzenek ki az ablakon. 40 fokos hőmérséklet különbség 48 óra alatt az Magyarországon nem piskóta.
De a Nasa meg mi a fenének válaszol olyan részletesen a Nibiru témára. Ha valóban nem igaz, akkor nem lett volna elég annyi, hogy kamu. Az is igaz, hogy rengeteg amatőr csillagász van, akik felfedezhették volna már a Föld felé tartó bolygót, de akkora a világűr, hogy még csak a 0.00000001 %-át (felfelé kerekítettem) sem sikerült feltérképezni. Akkor meg mi a nyavaját aggódunk? Vagy jön, vagy nem valami onnan fentről. Ja! Úgy is csak ennyit tudnánk tenni, aggódni, ha valóban jönne valami, ami kívülről pusztítja el a Földet. Közben azért még helyben is rásegítünk kicsit.