Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drnacs33

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Először nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a leendő ovisok szüleinek szóló hirdetményt az óvodánk faliújságán: nyílt napot hirdetnek az érdeklődőknek. Nem hittem a szememnek, hiszen épp csak most kezdtük az ovit, még tart a minden második héten betegség…..
drnacs33 2010.04.18 13:04:27
Kedves Raky1!

Nem tudod, mennyire örülök a bejegyzésednek!! Már találkoztam a nickneveddel Annamari honlapján, de valahogy nem akadt meg a szemem azon, hogy Te is foglalkozol óvodásokkal.
Nekem ez nagy álmom, éppen építgetem. Tanítónőként végeztem és éltem pár évet No-ban, voltam többek között két óvodáskorú kislány "pótmamája" is. Ez a lelkesedésem és "szerelmem" a német nyelvvel egy életre meghatározta az elképzeléseimet. Így 10 év múltán és gyerekeim megszületésével döbbentem rá, hogy most kell ezen ismereteimet a "saját bőrömön" kipróbálni és fél évesen elkeztem foglalkozni az Ikrekkel :) Ők azóta már 2 évesek lettek és kitartó, örömteli hónapok után mostanra eljutottunk odáig, hogy egy-két mondókát, dalocskát már maguktól is elkezdenek, de ami a legfontosabb látom a csillogást a szemükben és már most érzik, hogy ez egy különleges kötődés hármunk között.

De valójában a németes foglalkozásokkal akartam kezdeni....én két hete kaptam egy felkérést és múlt héten tartottam az első bemutatkozó foglalkozást egy óvodában nagyon nagy sikerrel! Lelkesedésem az egekben, úgyhogy már gondolkozok a folytatáson. Örülnék, ha felvehetnénk a kapcsolatot amiatt is, mert hosszútávú terveim között szerepel a német nemzetiségi óvónőképzésről tapasztalatokat cserélni, hogy eldönthessem, milyen úton fejlesszem tovább magamat.

Nagyon várom a jelentkezésedet, írhatsz mailt is a drnacs kukac citromail pont hu címre is, bár ha eszmecserét szeretnénk a blogon, lehet hogy itt kellene maradnunk...

Köszönöm előre is mindenkinek, aki jelentkezik.

Barbara