Regisztráció Blogot indítok
Adatok
framboise

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eléggé háborús hangulat van a neten, forrong a hazai közvélemény, miután október 1-én ismét egy gólyatáborban történt erőszakról ír az Index. Mivel ez egy valószínűleg hiteles történet, de sajnos semmilyen bizonyított tény nem áll rendelkezésünkre, erről nem fogok írni.…..
framboise 2014.10.02 18:18:21
@Életunt Cápa: a leszortos raelvezes az netto eroszak, kiveve ha nem kered. Nem csak a genitaliak egymasbacsusztatasa az. A kiszolgaltatottsag a paralizaltsag megvan, azt h terdel a melleden valaki az nem minden fizikai vonzat nelkul valo, a vizualis es taktilis erzekekrol nem beszelve.
A tetőpontjára hágott az évek óta gyűrűző, buszsofőr-ellenállás módszerével burjánzó társadalmi tiltakozássorozat, és ma reggel, amikor már a marketingesek és pr-osok is csatlakoztak a munka jelentős lassítását eredményező demonstrációhoz, lényegében az egész ország…..
Ahogy arról az Urbanistán is szó volt, Erick van Egeraat "kissé módosította" a Városháza Fórum tervét és egy 65 méteres tornyot biggyesztett az épülethez. Hogy hogy fog kinézni azt mostanáig nem tudtuk, de a hg.hu-ra ma feltették a látványtervet. További részletek…..
framboise 2009.09.05 19:53:00
Engem kicsit Tatlin III. Internacionalé emlékművére emlékeztet, ami ugye eredetileg toronyház épülettervnek indult.
hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:TatlinMonument3int.jpg&filetimestamp=20060826132619

Ez egy toposz túlsok eredetiség nincs benne kivéve, ha nyílt tisztelgés, vagy pontos repró az meg ugye egy városháza esetén kicsit megkérdőjelezhető politikailag.

Amúgy meg áll meg egy hasonló kicsi a millenáris parkban is.

1.bp.blogspot.com/_7mKhD6Zigi4/RnrTEXBvKGI/AAAAAAAAAFI/GfDnnObhGPM/s320/millen%C3%A1ris%2B01.jpg
Ezt a két mókás reklámtáblát NZ lőtte a Lidlben, hála és köszönet. Egy rendes budai burzsuj ábécében ilyenkor mosolygós diákmunkások ajánlgatnák a fosatós kakaót és tesztelnivaló minipapírtekercseket. Termékbemutató a Lidlben. Toalettpapír! Próbálja ki! Ott a…..
framboise 2007.06.15 22:38:59