Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amigo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A konkurens tévécsatornák is rájöttek arra, hogy a tüntetők nem bántják a HírTV-t. Mindenki más meg ugyebár az országot rabszolgasorban tartó kozmopolita nagytőke kiszolgálója, ezért a többi tévéstáb akkor vannak biztonságban, ha nem nagyon reklámozzák magukat. A Tv2…..
Mr. Phe, a volt elítélt osztotta meg velünk a börtönben megélt élményeit, ahol mindegy, ha már jogerősen elítéltek, vagy csak előzetesbe kerültél, egyformán szívsz, igaz, előzetesben még munkát sem vállalhatsz. Lefizetett fegyőrök, kivételezett rabok, kokózó…..
Amigo 2006.08.03 10:37:32
Mr.Phe Nagyon sajnálom ami történt önnel de azt gondolom magának köszönheti. Nem kellett volna azt tennie amit tett és nem jut oda. Ezzel gondolom egyet ért.Még ez se lenne probléma hisz mindenki hibázhat egyszer. De azt már felháborítónak tartom,hogy sajnálni kelljen a rabokat mert nekik minlyen rossz benn. Az előzetessel nem értek egyet de ami sok az sok. Nem képzeli hogy a tisztességes emberek akik még adójukkal kénytelenek támogatni a börtönöket, még sajnálják is a szegény rabokat.
Hát én nem vagyok hajlandó sajnálni egy olyan embert aki megölt vagy megerőszakolt valaki vagy csak kirabolt vagy bármi mást csinált igenis kapja meg a büntetését, mert ha az én gyermekemet ölte volna meg vagy bántotta volna sokkal rosszabbul járnék el vele szemben. Nem kell bűnözni és akkor nem kerül börtönbe és nem tapasztal ilyeneket. lehet szegényen és tiszetességben élni. Személy szerint szigorítanám a mostani helyezetet.
Ön azt állította,hogy a rabok töbsége nem tudja magáról levedleni a bűnözést. Tehát visszaeső lesz. Nahát tényleg? Akkor nem elég szigorú a börtön. Mert ha nem tanulja meg azalatt a idő alatt,hogy mit nem kéne tenni akkor csak nyugodtan zárják vissza. Tudom,hogy nehéz talpra állni de ez NEM MENTSÉG!!!!!! Ez nem lehet az. Mert a szabadultak problémáinál sok családnak sokkal nagyobbak vannak mégis megoldják mert meg akarják.
Ez az egész csak gyengeség mert nagyon könnyű azt mondani,hogy ,,jaj Istenem! nem tudok hova jutni" Nem panaszkodni kell hanem tenni kell azért,hogy elfogajon a társadalom mert az sem könnyű. Mert innentől a legtöbb ember csak ennyit fog tudni magáról: börtöntöltelék.
Belépett abba a táborba amelyiktől az apák féltik a lányukat és anyák a fiukat mondván találsz te rendesebbet is.
Ugyhogy tudom ajánlani,hogy ne legyen büszke arra,hogy megjárta a börtönt hanem tegye túl magát rajta és álljon talpra és ne azt mesélje el másoknak milyen a leves hanem,hogy mit nem tegyenek.
Üdv