Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kill14 (törölt)

33 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mivel a youtube törölte a profilomat,legalább-is nem tudom használni, kellett egy új felhasználói fiókot létrehoznom,mostantol TMCsyforceHUN néven az eredeti TMC_GT (Games Teszt) videókat azon tudom feltölteni,aki a szimpla syforceHUN profillal próbálkozna, az nem tud…..
Itt a nyár és végre többet foglalkozhatok a bloggal. A következő sorokban írom le hogy miért nem tudtam írni és egy másik rossz hírem is van.Végig a wolf team 2. videójával törödtem. Néha sajna és a teljesen rossz hír hogy a játék befucsolt. Nem tudom el indítani. Szóval…..
A garry's mod nem ingyen letölthető, de nagyon jó játék, bocsánat ilyen szimulátor játék féle. Nem tudom, hogy milyen de ha valaki feltud világosítani akkor írjon.Nos a képek nagyon humorosak:Rendőr bácsi sztriptíz táncosnő akart volna…..
Mára egy ingyen játékot akartam volna feltölteni, de nem lehet feltölteni a videót. Ezért kárpótlásul a Frets on Fire játékot fogom mutatni hogy mások mien profin csinálják az ilyeneket. Én is csináltam ilyet meg a haverokkal csak éppen ezt nem tudtam feltölteni 3 videót nem…..
Az interneten járkálva találtam egy lövöldözős játékot. Ez a játék a "jó kis barátunk" a onslaught. Találtam róla egy internetes játékot róla ami ez lenne: Onslaught Click here to play this game        Aki nem látta erről a játékról a videóm…..
Holnap 10 órakor kihirdetik hogy ki nyert a RPJO-on. Csak szóltam hogy el ne felejtsétek...
Játszottam a GTA SA Multijával és egy különleges felvételre lettem figyelmes Aki le akarja tölteni a játékot az itt tegye  ..
Bocsánat a késésért csak a tanulás meg minden egyéb miatt nem értem rá. De itt a videó. Lehet hogy majd valamikor készítek egy folytatást. ..
Bocsi a késést de nem volt időm.Nos a mai ajánlás a Pirates: Battle for CaribbeanA játék akció játék. A játék lényege az hogy győzd le a kalózokat vagy a katonákat.Egy kis szigetett kell megvédeni egy ágyúval. A kis szigeten levő váracskt lehet fejleszteni.Lehet a golyók…..
kill14 (törölt) 2010.04.20 17:52:08
Találtam egy trailert a következő játékról. Csak annyit mondok a játékról hogy nagyon jó. Nos a trailer: ..
Itt van végre az új videó is. Nos két játékot mutatok be, majd a videóban részletezem hogy mienek ezek a játékok... Ezeket a játékokat csak olyan embereknek ajánlom akik nagyon de nagyon unatkoznak.  Itt letölthetittek a Critical Damage-ot és a Deadly Race-t.  ..
Az előző témát azért kellet le cserélni mert kicsi volt a videóimhoz képest mindig ki lógott.Ui.: Ez a kinézett jobban tetszik nekem. remélem nektek is...
Hamarosan megjelenik az új videóm.2 játékot fogok bemutatni egy videóban. Nekem tetszik maga a videó nem tudom hogy ti mit fogtok mondani de hamarosan meglesz...
Egyszerű, de nagyszerű!Versenyes játék. Szép könnyű grafikával.Ennek a játéknak a neve: Extreme RacersRendes autó versenyzős játék. Különös pályákkal.Letölthető:http://www.gametop.com/download-free-games/extreme-racers/download.html..
Itt egy videó, vicces. régi de nagyon poén. ..
Mostantól minden úgy fog menni mint régen. Baj volt a gépemmel és azért volt ritkásabb a bejegyzéseim. Mostantól sűrűben fog megjeleni a videóim.Majd új intró is lesz szerintem nagyon jó lesz, csak az a baj hogy nem tudom, hogy melyik játékot mutatsam be a sok közül. egyenlőre…..
Gondoltam, hogy ne csak videózzak játékokról és megmondjam hogy hol lehet letölteni hanem még ajánlok is játékokat.Minden héten ajánlok kb 2-3 játékot.Az első játék ezen a héten, amit ajánlok figyelmetekbe:Shark Attack         2D…..
kill14 (törölt) 2010.03.27 20:58:25
@Borsesz: Amikor mondtad hogy: ami a végén levő effektusok jobb lett volna ha az intróba is beraktam volna.
Gondoltam arra is de nem akartam megváltoztatni a régi intrót, bár az elején kis részlet egy játékból az tényleg idegesítő. Gondoltam hogy megváltoztatom az inrót csak nincs időm rá.

Másik téma.
Lehetne az hogy a blogom címét kiraknátok a Linkek dobozba?
Jelentkeztem a Rossz Pc Juniorok Oscar-ra. A Last Dance videómat küldtem el a 4 videóm közül. Sok sikert kívánok magamnak és ti is izguljatok értem.Indokóljam meg hogy miért jelentkeztem erre?1: Ki akartam próbálni magam, hogy milyennek tartják a videóimat.2: Már régóta akartam…..
Végül rá vettem magam hogy Movie Makerrel meg csináljam ezt a videót. Egy videóba begyömöszőltem az egészet mert nem fért ki mert akkor 2 videó lett volna és az macerásabb. Új intró is van csak annyi a baj hogy szorított az idő és csak úgy össze dobtam, nem ez fog maradni a…..
Sajna baj van. Túl hosszú lett a videó ezért lehet h 2 részre fogom vágni de ahhoz kell még idő. De remélem gyorsann kinnt lesz mind a 2 rész.Sajna más jó hírrel nem szolgálhatok   Csak annyit mondok hogy, új intrót csináltam de nem ez fog maradni mert azt csak össze…..
Halleluja elindul a sorozat újra. Inkább vissza szokom a Movie Maker-re csak is azért h folytatódjon a sorozat. Hamarosan meglesz csak várni kéne. Minden további szép napot. ..