Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SRB

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig akad valami spontán találkozás Szerbiával, minden sztori egy kicsit olyan, mintha legalábbis 1000 kilométerre innen történne valahol a picsában. Ritkaság, amikor maga Szerbia jön szembe az utcán, amikor megtapasztalhatod a távoli egzotikus országot, kóstolót kaphatsz a…..
SRB 2009.12.30 20:57:01
Szánalmas hogy egyesek közületek hogy beszélnek Szerbiáról és a szerb népről.
Most itt azt játszák egyesek a nagy magyart, mert hogy húúú a magyar konyha meg a magyarok..
Istenekm mit tudsz te a szerbekről, amit a Wikipédi a seggéből kinyaltál? persze azt is magyarul és gondolom h miket olvastál. Na ez engem nem érdekel mert tudom hogy milyenek a szerbek- kedvesek, barátságosak. Tudod a legjobb barátom szerb, és még sok barátom szerb és sokkal jobb barátok mint a magyar haverok.
Szánalmas hogy ugy beszélsz róluk minta te ugy ismernéd őket mint a tenyeredet. És?..igen, gaztetteket hajtottak végre és ezt a képet általánosítod az egész 10 000 000 szerbre?..na azért áljon meg a menet.
Szerbia gyünyörű ország, persze itt is vannak illegális szeméttelepek, korrupció meg egyéb rossza. De magyarországon?? -- 40 cm-es kilátó milliókért?..na ez a nagy magyar politika..bár különösebben nem érdekel, csak nem birom mikor ócsároljátok a szerb népet. Na jó, csak a saját szemében az ember a gerendát nem látja de a másikéban a szálkát igen.. Evinném az ócsárlókat egy szerb vendégségbe, vagy slavara.. lehet hogy a vendégszeretettől olvadnátok mint a fagyi..mi az h a jófej szerb hülyén hangzik?... mi azt a párszáz katonának agyilkosságát általánosítod 10 000 000 szerbre..szégyen, hogy mekkora tudatlanok egyesek.. Zivela Srbija i Zivela Madjarska, meni svejedno gde zivim, al najbolje volim u srbiji!:)