Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MandarineGirl

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keressétek fel ezt a bejegyzést hétfő hajnalban olyan 2 körül (korábbi évekből okulva fél 3-kor kezdődik az igazi show) Itt fog minden frissülni és itt lehet hozzászólni :) 2:04 Szép jó reggelt mindenkinek aki már itt van :)2:05 Én a Pro7 csatornán követem idén is az…..
Az Alex_Burton névre hallgató kommentelő valami irtózatos dologba kezdett bele... Végigviszi az egész Alien Anarchy-t és gameplay videót készít a borzalmakból... Embertelen... Könyörgöm, ne csináld! Ennyit nem ér az egész :(  ..
Komolyan mondom, ha van játék, ahol szabályosan látod a sarokban ketyegni a számlálót a soha vissza nem kapott életidőből, akkor az ez. Az utolsó 3-4 perc különösen kegyetlen  Küldte: Angel38..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
MandarineGirl 2010.02.25 17:26:29
Ez nagyon nagy! A Wolfschanze videómban én is foglalkoztam a dobozzal, úgyhogy azt már megtudhatta mindenki, hogy páncélnak is használható, ha magad elő tartod. Nos, ez közel sem minden. "Farky18" küldött youtube-on egy videót, ahol konkrétan a gravitáció képébe…..
MandarineGirl 2010.01.09 11:15:34
@MandarineGirl: írásjelek nélkül nélkül kicsit érthetetlen
ha jól látom, nem a csávóból esik ki a bomba miután lelövöd? lehet nem kéne lelőni.