Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Millenoti

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog.hu segítség Wild Fantasy 2008.12.03 16:54:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A fejléckép cseréje Legegyszerűbben úgy cserélheted le a fejlécképet, ha feltöltesz egy 949x140 pixel méretű header.gif nevű képet a sablon img…..
Teszt blog Sablon teszt 2010.11.20 18:17:00
Itt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak sablont tesztelekItt csak…..
DeyaN's blog Update infó óráról 2010.11.10 13:24:36
Szevasztok!Gyors leszek: A videóval egyenlőre nem készültem el, de hétvégén mindenképpen publikálom. Ezen kívül aki jár a Gamecsászár felé az tudja, hogy engem is felvettek másfél hónap próbaidőre. Probálok majd mindenképpen mindent beleadni, hogy jó legyen. Ezen kívül több…..
 Véget ért a tagfelvétel (már egy ideje) úgyhogy lássuk milyen eredmények születtek:Videós kategóriában 3 jelentkezőnk volt czékmán bendegúz alias CZEBE, Deyan-17 és Bull Sith alias Cpt. Bütyök (Honnan szeded te ezeket a neveket? XD). Szinte elcsúszva a saját vajszívemen…..