Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisPoczok

175 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy meleg srác jegyzetei Határok 2013.02.15 00:33:00
Kedves Olvasó! Mielőtt belemerülnél karaktereim közé, föltétlenül állj itt meg, mert feladatod adok neked. Gondolkozz egy picit: Mit jelentenek neked a határok? Mit értesz ez alatt? Mire gondolsz elsőként? Hol vannak ezek a határok? Elsőként az országhatár jut eszembe. Az a…..
KisPoczok 2013.02.15 22:52:33
ápolt, aranyos, bátor, becsületes, boldog, céltudatos, életerős, energikus, érzékeny, ésszerű, felelősségteljes, felnőttes, férfias, határozott, helyes, humoros, igényes, játékos, jólelkű, kiegyensúlyozott, kitartó, komoly, kreatív, megbízható, megfontolt, művelt,…..
Krónika 13:13 perckor. Mindannyian, ahányan tudatosan vagy tudattalanul írunk a köz számára, megörökítjük hétköznapjaink történéseit: beszámoló vagy egy-egy szerződés formájában. Ekkor válunk mi mindannyian krónikássá, történetíróvá. A magunk módján történetet…..
... na nem a blogot hagyom abba, nem kell aggódni, csak az itteni életem. Végre sikerült elindulni az álmaim felé vezető úton. Legalábbis úgy néz ki. Új életet szeretnék kezdeni, magyar mentalitású emberek nélkül, új környezetben, új barátokkal. Erre fogok törekedni. Ahogyan…..
52  Arról, hogy a csomagolás öregít Utazz, de kis poggyásszal. Utazz, de minden pillanatban tudjad, hogy nincs igazi maradása sehol az utasnak. Ne tölts sok idõt málhád rendezgetésével, ne cipelj útjaidra fölösleges tárgyakat. A csomagolás öregít. Az élet apró, mellékes…..
Megnéztem a filmet. Csak zokogni tudok. Most, az előző sor után 10 perccel talán megnyugszom. Sírtam, úgy érzem ez is nagy hatással volt rám, akár csak azok a filmek, amiket tegnap láttam. Érdekes lesz a mai nap az ébredés után.....
KisPoczok 2012.07.16 20:25:01
A film tényleg szomorú. Ahogy néhányunknak a valóság is, mert hasonlókat éltek át. Ez a film tanulság lehet nekünk, hogy soha nem szabad feladnunk, mert akkor a vége csak szörnyű lehet!

Én igazából azokat, akik az öngyilkosságon gondolkodnak, úgy fenékbe tudnám billenteni, hogy a Holdig repülnének! Egyszerűen nem értem meg őket? Mi a francnak kell annyira sajnálnunk magunkat, hogy a vége egy esetleges hídról leugrás legyen? (Egyébként ezen én felszívtam magam nagyon! Miért kell megszívatni az autópályán haladó sofőröket?!?)
Persze, persze. Sírjunk, sajnáljuk magunkat - én is ezt teszem -, de aztán rázzuk meg magunkat, hiszen én, Te, Mindenki értékesebb annál, hogy ilyen könnyen megadjuk magunkat!

Ha jól emlékszem, ez egy igaz történeten alapuló film. Tehát nem lehetett lila ködös, vattacukor véget rittyenteni. És gondolom ez a film leginkább a szülőknek szólt. Nagy felkiáltójellel a végén: Vigyázzatok a gyerekeitekre, mert ha ennyire bigottak lesztek, még a végén nagy baj is lehet belőle!

Én azt tanultam ebből a filmből, hogy erősnek kell lennünk akkor is, ha az élet két vállra fektet időnként! Élni igenis érdemes és senki idiotizmusáért nem szabad lemondani róla! Soha.

Pusszantás! Az élet gyönyörű! Úgy kell élni az életet, ahogy Amelie élte! Észre kell venni az apró szépséget és jót, ami majd egy jó nagy adag boldogsággombóccá áll össze!

Sok ilyen gombócot mindannyiunknak!

(Remélem most mosolyogsz!)
Néhány szóban a mai fővárosi eseményekről, külsős, de meleg szemmel... Szerintem ma az ország nagy részén, (még a zalai falucskában élő 80 éves Máris néni is) tudott arról, mi zajlik Budapesten. Feltéve, ha hallgat rádiót vagy legalább a fél7-es híradót megnézi. Így…..
KisPoczok 2012.07.08 01:41:54
Én nagyon szívesen felvonulnék, megmutatnám, hogy élek, virulok, melegnek lenni jó, mert megtalálhatom a társam, aki holtomiglan fogja majd a kezem. Bár a hálószobámhoz nem sokaknak van/volt eddig köze én mégis meg merném mutatni a páromat, aki végtelenül kedves, intelligens és jóravaló ember, ill. EMBER, csupa nagy betűvel!
Melegként megmutatnám magam, hogy a diszkrimináció ellenére a munkámat jól végezve, munkatársaim által megbecsülve élem a napjaimat, akik közül csak néhányan tudnak Zseniről. De nekik nem is ez a fontos, hanem ÉN. A személyiségem, a lényem egésze. A hálószobám titkaira viszont nem kíváncsiak, mert ők tudják, hogy mit jelent az, hogy magánélet.
Azok az 50Ft-ot érő emberek, akik a kordon mögött állva, kiabálva buziznak nem is ismernek engem. Mi jogon ítélnek meg, csak azért, mert pasim van? Úgy gondolom, hogy én is bárki után mehetnék fújogva, meg idióta transzparenseket hurcolva a vállaon, csak azért, mert nem tetszik valami.

Hülye iszákos!
Ez az ember lóg a munkahelyén! Rá kell dolgozni!
Ez az asszony megcsalta a férjét!
Ez a srác a múlt héten felgyújtott egy kukát!

Ilyen feliratú táblákat vihetnék én is egy valag ember után. De nem teszem, mert amit csinál az az Ő dolga. Csak a nagyon kirívó esetek miatt nyitom ki a számat.

De lehet, hogy csak amiatt nem teszem, mert egy kicsivel több ész és tolerancia szorult belém?

Elütök az átlagtól!!!!

Megyek is rögtön ordítozni, meg rongálni az utcára! Legalább emiatt ne legyek kirekesztve! Így is annyi bajom volt már amiatt, hogy meleg vagyok!

Nem akarok elütni a többitől!

Boldogok a lelki szegények...
Éljen május elseje! A hosszú hétvégére tervezett programjaim mindegyike bejött, és sikerült jól eltölteni a napokat, pontosan úgy ahogy elterveztem. Ezért egyszer egy ismerősöm le is szólt, hogy én túlságosan is előre megtervezetten élek... hogy nekem nincs egy véletlenszerű…..
A napokban gondolkoztam azon, hogy vajon miért csak komolytalan és alkalmi kapcsolatokat kereső melegekbe futhatok bele a különféle társkereső oldalakon. Majd több közrejátszó tényezővel összeállt a kép. Lehetséges, hogy a férfiak többsége - legyen az hetero- vagy homoszexuális…..
KisPoczok 2012.04.23 19:32:46
Én szeretném nagyon egyszerűen megfogalmazni a mondandómat. (Ez már most érzem, hogy nem lesz könnyű!)

Az erotika szerves része az életünknek. Ez tény. Példákat Te is soroltál arra vonatkozólag, hogy mennyire nem tudunk elvonatkoztatni tőle, akár még egy gépészeti oktatáson sem.
Az intim együttlétek száma limitálva van. Nem úgy, mint a fagyizásnak /tucatnak, ha kötözködne - van téli fagyi is :)/példuál. Hülye példa, de szemléletes. (szerintem)
Még akkor is, ha a párunkkal együtt lakunk, a hétköznapok folyamán az ilyen formájú érintkezésre is csak kevés időt tudunk szentelni, ezért napközben is ezen kattoghat az agyunk. Még rosszabb esetben, ha példuál csak hetente futsz össze a kedveseddel, vagy az emelt díjas számon felhívott Ford Escorttal, akkor bizony még az üres éjszakáidat is e kérdéskör fogja lekötni! És itt már el is távolodik a szerelem és a szex.

A szexre szükségünk van. Vagy a vágyaink kielégítésére, vagy az összetartozás és a vágy megerősítésére.

Szerintem.

Utolsó szempontom, ami összefoglalja az előzőeket. A szex az jó! És mivel jó dolog, az ember szívesen beszél róla és köti össze más témával is. Rossz dolgokkal ritkábban példálódznak.

Részemről ennyi. Megyek, még mielőtt úgy éreznéd magad a soraim olvasásától, mint akit tarkón lőttek! (a tarkón lövéses képet példuál én szoktam használni, ha érzékletes akarok lenni. nincs is követőm... :) )
Az USA-ban sem minden fiatal élete egyszerű. Főleg akkor nem, ha egy fiú meleg. A következő fiú története azért is érintett meg, mert tulajdonképpen én is ugyanazon megaláztatásokon mentem keresztül, mint ő. Homofób osztálytársak? Nem biztos. Lehet hogy szimplán csak sok…..
KisPoczok 2012.03.12 20:04:09
Ez egy igazán szép és életrevaló gesztus tőled, hogy egy válaszvideót kreáltál!
Remélem fel fog keresni téged ez az elkeseredett fiú! Bár bízom abban, hogy ez már csak múltidő és már tudja, hogy mennyire nincs egyedül! És valószínűleg rengeteg új ismerőst is szerzett már - veled együtt -, akik segítenek újból felépíteni a lelkileg megtört fiút.

Igazából az elég dühítő, hogy saját közvetlen környezetünkben nem találunk senkit, aki mellettünk lenne életünk nehéz pillanataiban? Ráadásul te és ő is elég fiatalok vagytok ahhoz, hogy ennyi keserűséget, szenvedést, megaláztatást éljetek túl. Más egész életében nem kap annyi rosszat, mint ti az elmúlt években.

Nem tudom, hogy a mai világban még beválik-e a következő megoldási javaslatom. Ha engem csesztettek bármivel is, akkor az engem ért szidalmakat felturbóztam és úgy vágtam vissza.
(Pl. láttam, hogy egy srácnak fogta a kezét! - Persze! És megvolt az egész focicsapat is partjelzőstül!)
Én ezzel két részre osztottam a társaságot. Az egyik része a hangoskodónak ezek után már nem hitt, mivel ha én ezt válaszoltam rá, akkor beigazolta, hogy nem szavahihető.
A másik csoport röhögött a leoltott emberen, mert nem ezt a reakciót várta és lefagyott.

Az én időmben ez még bejött. Nem is nagyon cikiztek, mert verbálisan verhetetlen vagyok. Legalábbis én ezt hiszem. És ez már fél siker! :)

Kitartást a barmokhoz és egy hasznos kapcsolatot kívánok a remélhetőleg már erősebb lelkű fiútól!

KisPoczok
Ez itt a 175-ik bejegyzésem. És itt a legutolsó is egyben.Költözöm!Egy új mezőre - nem az örök vadászra! - fogok átköltözni. egy szép zöld búzamezőre.Az új címem, ha keresnétek:http://kispoczok.blogspot.com/ Emellett elkezdtem egy könyvet lefordítani, ami egy meleg…..
KisPoczok mindennapjai Jöttem! 2012.02.21 15:02:51
Régen nem írtam egy sort sem. Ennek leginkább az volt az oka, hogy semmi olyan nem történt velem, ami építő jellegű lehetne az olvasó számára. De mocsok módon most leírom az elmúlt idők eseményeit. "Ha nekem sem jó..."  alapon. De igazából ez sem igaz. Csak nem…..
 Az első műsoros kazettáim egyike Whitney Houston I'm your baby tonight c. albuma volt. Azóta már sok százszor meghallgattam. Megunhatatlan. Nem akarok lerágott csont dalokat feltenni a blogomra ezért most olyan dalokat választottam, amelyek a legközelebb állnak a zenei világomhoz…..
KisPoczok mindennapjai Valentin nap 2012.02.14 11:23:05
 Olyan szép lenne a mai nap, ha nem arról szólna, hogy görcsösen ragaszkodnak egyre többen ahhoz, hogy a mai napon a szerelmünket meg kell lepnünk valamivel! Ma a rádióban egy hallgató azt írta üzenetként: Ha az amerikaiak is ünnepelni fogják a busójárást, akkor én is…..
Meghalt Whitney Houston. Szeretem a hangját, a dalait és a dalokból sugárzó erőt. Tetteit viszont már nem mindig értettem meg. A drog és alkohol problémáival tele voltak a hírek annak idején. Később pedig azzal, hogy az időközben elvált és drogmentes Whitney új albummal fog…..
KisPoczok mindennapjai 50% 2012.02.10 08:40:00
 Hazajöttem a keddi állásinterjúról. Köszönöm a támogatást!Az állásinterjúról vegyes érzelmekkel tértem haza. Szakadó hóesésben érkeztem meg, de nem átfagyva, mert fűtött az izgalom. Gabi, volt osztálytársnőmmel az épületben futottam össze, az irodája előtt. Nagy…..
 Egy nagyon kellemes látogatáson vagyok túl. Beugrottam Zseni munkahelyére kora délután.  Persze nem magamtól mentem. Nem akarom, hogy kiderüljön a kapcsolatunk, mert ... de hát ezt nem is kell részleteznem. Már csak kevés ember volt benn. Rámcsergett, hogy bemehetnék…..
KisPoczok mindennapjai Várok 2012.02.02 09:40:00
 Hideg. Hugi beteg lába. Pestről még nem hívtak az interjú miatt. Idióta alvási szokások. Ezek azok a dolgok, amelyek leginkább zavarnak mostanában. Hideg - Ezt nem igazán kell bővebben kifejtenem. Ami zavar, a néhány jó tulajdonságán túl (baci- és szúnyogölő hatás),…..