Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.V.

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elektor kalandor, ákom bákom, ámulánbnátor.Rég, bizony nagyon rég nem írtam. Ennek legfőbb oka nem más, mint az, hogy költözködöm, és az olyan megterhelő...Még jó, hogy nincs/nem lesz gyerekem, Az milyen megterhelő lenne. Mondhatnónk overwhelming mi ?!  Persze 3 hét…..
Vannak régi filmek. Vannak régi jó filmek (nem mondok címet, hát mindenki ismeri őket).Ez a film, ami alapján elkészült, vagy legalább is az alapötletet minden bizonnyal szolgáltatta, a Hét mesterlövésznek. Az ember gyorsan (mndenki magáhz képest..nekem 1év) megpróbál nem…..
Pedig nem gondoltam volna. Persze mindig érhetik az embert meglepetések. Hérvégén különben is furcsa dolgok történnek. Sokk-sok  furcsa dolog történik. Az egész pénteken kezdődött. Hihetetlen módon az egyik fickó, aki anak idején hozzánk lett küldve, hogy megtanuljuk leütni…..
szelektivszeretet mívelődjünk 2010.01.06 17:21:00
még az előző év egy becses napján sikerült komoly előzetes szervezés árán helyet foglalnunk az Avatarra. Hihetetlen, hogy mekkora csúcsra járatás van Imax, 3d mozikban. Én bevallom, komoly problémáim voltak a filmel. Az első 20 percben arra gondoltam mi lett volna, hogyha ezt a…..
Eme fajta szórakozás amúgy is társadalmunk újkeleti gyümölcsi közé sorolható. Komoly adatok nem állnak rendelkezésemre, hogy vajon mekkora a magyar leszbikus kisebbség, de a tegnap este komolyan odatett. A látszám ellenére, vagy talán pont azért.Persze én is egy leszbikus lányon…..
M.V. 2010.01.06 12:07:56
@roze: mint írtam...sok szép lány volt.
ok, persze, én is láttam őket, sőt pont egy ilyen lánnyal voltam lent.
Ám ő maga is - saját elmondása alapján - leginkább bulizni, és nevetni megy le, mert komoly barátnőd nem nagyon esélyes, hogy pont itt fog találni.
Persze nekem erről lövésem sincs, de szerintem több volt az ijesztő Nszk-s úszónő.
Ha továbbra is olvasó leszel, hamarosan heteróbulikról is érkezni fog beszámoló.
Mint látható, már rögtön az első oldalon elrontottam a bejegyzést, illetve a szerkeztést.Nem ígérhetek mást, csak ellentmondást. Time helyett sikeresen timo-t írtam...azért ez eléggé vagány. Bárhogy is legyen, olyan nincs, hogy ne legyen sehogy.Szerintem mint minden vga fejében…..