Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crux

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Liberális minimum 2009.02.19 23:10:00
Van-e 200 ezer plusz egy SZDSZ szavazó, aki azért szavaz a szadeszre, mert a vallását elválasztja a politikától, dekriminalizálná a marihuána fogyasztást, engedné a meleg élettársi kapcsoltatott, és elítéli a rasszizmust?   Remélhetőleg és valószínűleg van, vagyis volt,…..
crux 2009.02.20 11:57:05
@maxt:
tisztelt maxt!

megmondom, hogy minek: ne 2 párt legyen a parlamentben és, hogy az olyan hétköznapi gyalogmagyaroknak is legyen képviselete, mint amilyen én is vagyok (hátha összejön egyszer). + a vidék gondjainak felvállalása miatt + a pénz nélküli önszerveződés miatt, és nem utolsó sorban a hápogó herék által leköpdösött magyarságom miatt.

köszönöm, hogy nem szólsz bele, de a véleményedet tisztelettel elfogadom.
(de gondolj bele, ha voksom szuicid dolog, akkor minek neveznéd egy mszp-szavazó választását, csoportos öngyilkosságnak? tömeggyilkosságnak? :D)
crux 2009.02.20 12:31:32
@maxt: semmi gond, tényleg félreértés volt. úgy vélem, az ismerősödnek vannak fontosabb szempontjai, mint saját nemi identitása. a legtöbb ember szerintem így "működik". bár a homoszexuálisokat a médiában úgy mutatják be , mint akiknek az a legfontosabb dolog az életükben, hogy ők a saját nemükhöz vonzódnak. (vagy inkább csak azokat mutogatják?) pedig ez csak egy szelete egy ember személyiségének. sajnos a médiában csak azt láthatja az egyszerű polgár, hogy már megint itt egy homokos, aki csak azért szerepel, mert homokos. .. ez önmagában nem teljesítmény. ez önmagában a nagy semmi. kb. annyira érdekes, mint hogy kinek mekkora nemi szerve van... üdv
Minden eddigi rekordot, de még a várakozásokat is megdöntve emelkedik a rossz adósok feketelistája, a Központi Hitelinformációs Rendszer. Ez tartalmazza azokat a neveket, akik három hónapnál hosszabb ideig nem fizetik a minimálbérnél magasabb összegű hiteltartozásukat. Ezért a…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
crux 2008.01.11 14:25:05
mindig csak az emberek a szarok: az autószerelő, a pincér, a tanár, a diák, vasutas, földművelő. szép sorban mindenki.

csak a kormány nem, az sosem!!!
az, amint látszik rendet rak!
hát, nézzétek meg a nyugati mögött is hogy ki lett pucolva a terület.
ez a rend kérem szépen!
a fővám téren is szépen lemossák alulről az aszfaltot - mer most már rend lesz!!!

2 hónapja volt szerelőnél az autóm (cinkotán), szervizkönyv kitöltve, tételes elszámolás. minden működik. de nem is ez a lényeg.
hanem hogy, nagyon szánalmas már az emberekre mutogatás. igazi ingyenélő pártkatonák (vajon milyen irodában dolgozik ez a szerencsétlen igazi here kopasz mercis, ahonnan egész nap fröcsögve fórumozhat?) az vajon milyen cég lehet, ahol ezt megengedik neki, a szigorú embernek, aki elküldi az anyjába a nagynénjét, mert nem tudja, hogyan kell amerikában hamburgert venni?
ez a fórum a gyurcsányista kitartottak ultolsó felülete, ahol egymást erősítve szidhatják a sötét, primitív magyarokat. akik nem értik, hogy a kapitalizmus az az, hogy többszörös áron haveroknak adunk mindent, akik hálájuk jelét vastag borítékkal fejezik ki.
ez a rendrakás egyik mozzanata is. és erről természetesen mindenki tehet, tóth jóskátólé kezdve katona kláriig mindenki. ja, hogy tóth jóska nem kap a pénzből? a hülye lúzerje, megérdemli a sorsát, miért ment lakatosnak?

tótát vicsek elvtárs ajánlgatja az atv-n a betelefonáló öreglányoknak. hozzátéve, hogy aki tudja nyomtassa ki és terjessze az idősek klubjában. :DDD
ennél már nincs lejjeb.
aki eladja magát, azt megeszik és kiszarják.
megmarad a végterméknek a továbbiakban.
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..