Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DarkKarol

330 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hibák hűségesebbek, mint a barátok. Tovább maradnak.    Újra itt. Semmi jó hír. Szerdán megünnepeltük egyik koleszos lány születésnapját. Hát… Jól megünnepeltük. 2 szobatársam hányt is. Én nem igazán emlékszem rá. VBK-t ittam…..
  „A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa…”  Tegnap előtt kiderült, hogy jön még 2 srác. Úgy volt, hogy UT-ék jönnek, de nem. Úgyhogy maradt 3 ember. Erre Csütörtökön este kiderült, hogy jön még két gyerek. Az egyiket ismerem…..
 Üdvözletem! Most csak röviden írok. Már elkezdtem írni a Szilvesztert, de nem jutottam a végére. ÉS ma 5kor jön értem az apám aztán megyek koliba… Szóval csak következő hétvégén teszem fel a Szilveszterem :S. Addig is hoztam magamról egy-két képet… :$…..
 Eddig jó. - mondta a zuhanó optimista a második emeletnél.  27. Hétfő  Még csak 2 órával múlt Hétfő, de azért én mának mondom.  Szóval ma… Húúú… Fél háromkor aludtunk el Doaval, mert megnéztük A Kilencedik Légiót. Aztán aludtunk. Aznap…..
 ,,Én ma már nem teszek-veszek. Egész nap csak sokat eszek….”    Újra itt. Boldog Karácsonyt mindenkinek. Így bevezetésnek itt egy rövid vers:  ,, Én ma már nem teszek-veszek.Egész nap csak sokat eszek.Jézuskával piálok,Boldog…..
Ha az állatoknak volna eszük, ugyanolyan röhejesen viselkednének, mint az emberek. Sziasztok! Újra itt! Sajnálom, hogy nem nagyon tudok írni… de egyszerűen… Ez a hétvége nem elég. Szerencsére nem sokára itt a téli szünet. Suliban volt egy gyerek aki érdekelt,…..
Az öregek hozzák a szabályokat, a fiatalok a kivételeket.  Nos… A héten nem ittam semmit koleszben. De viszont cigiztem :S. De jövő héttől azt se fogok. Jah meg vettem egy 20 soros Steel bakancsot! 2 éves és használt, 10 ezerért volt, de elég jó állapotban van.…..
 Hello! Sajnálom, hogy már jó ideje nem írtam. Lenne mikor írni koleszben. Van amikor lenne kedvem, de aztán meg nincs gép… Vagy ilyesmi. Most Kedden voltunk 1 hónaposak Horrorroval ^^! Minden rendben van. Azt hiszem. Bár… Most nov. 15 óta cigiztem szinte…..
A feltétlen szeretet feltétele a végtelen türelem. Egyébként időközben 2 óra lett. És átjött Doa. Kibeszéltünk mindent. Neki egy másik sráccal volt baja (fél éve szerelmes belé) és Vasárnap találkoztak és elmondta neki, hogy mit érez… A srác meg kedvesen…..
„Szerelem reggel, ...Szerelem délben, ...Szerelem este, ...Szerelem egész álló nap... ezt az átkozott vízcsapot!”  Hát ma… Pénteken apámhoz mentem aztán Szombaton pizzáztunk Doaval és Vasárnap jöttem haza anyuhoz. Aztán ma (Hétfő) elmentünk ÚT, pasija,…..
Az embernek három korszaka van: az ifjúság, a felnőttkor és a 'remekül nézel ki'.    A hetem… Hát… Vasárnap végülis nem ittunk. Így is kb. másfél órával később értem be. De viszont cigiztem. Hétfő meg a többi nap szokásosan telt.  Szerdán…..
 Legyenek nagy terveid, de ne feledkezz meg az apró örömökről sem!  „Szia!  Nos hát húú… Hol is kezdjem. 1 hét alatt nagyon sok minden történik! Hát Szombaton ügye Sangriát ittam. Vasárnap este a koleszben ittunk. Hétfő este még többet ittunk és hát…..
 Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.   Te jó ég! TE JÓ ÉG!!! Mit tettem? Mit tettem?!?!?!  Ezt nagyon csúnyán elrontottam, elcsesztem! Olyan szar szemét szar alak vagyok, de tényleg. Most már tényleg.…..
  A szív is bír észérvekkel, melyekről az ész semmit sem tud.     Pfúúú… Nem is tudom mik történtek… 1 hét alatt annyi minden történik! Még 1 nap alatt is, nem hogy még 1 hét!!!  Hát nap szerint nem tudom xD. Kezdem Irkával……..
 Két rossz közül mindig azt választom, amit még nem próbáltam.   Annyira szemét vagyok… Oké, hogy magamat tönkre teszem, de hogy még mást is? Hogy tán magammal rántom…  Ma… Úgy volt, hogy 8-9kor kelek. Ehhez képest negyed 9kor keltem. Hajat…..
 A jó döntések tapasztalatokból születnek, a tapasztalatok nagy része pedig rossz döntésekből.   Húúú… Elég sok minden történt :D.  Hétfőn felvettem az új felsőmet (Headbangeres) amit apu vett nekem. Hát az egyik csaj – aki alapból utálja a…..
2010. X. 01. Péntek Ma reggel elmaradt volna az első órám. Mivel alapból nincs első órám, így a második volt nekem az első. Na az elmaradt volna. Szóval csak 9-re kellett volna bemennem. De nem mentem. Reggel felkelek… Rohadtul fájt a hasam. Ott mondták, hogy milyen…..
2010. IX. 29. Szerda Húúúú…  Ebben a napban minden benne volt! Hétfőn Level leszart. Meg mint kiderült, most Tündérre hajt. Délután kaján összefutottunk Irkával és oda ült mellém. Mondta, hogy sajnálja, hogy nem jött ki Péntek hajnalban, csak elaludt. Aztán…..
   2010. IX. 22. Csütörtök  Tegnap nagyon brutál volt. Jó értelemben. 6 körül elmentünk városnézésre és jött „mindenki”.  Végül úgy voltunk 9-en (egy csajszi ott lábatlankodott) és ott volt Irka. És elvonultunk meg ott nyomult. Aztán kérdezte…..
2010. IX: 22. Szerda  Hétfőn nem foglalkoztam LEvellel, mert haragudtam rá az msn-es beszélgetés miatt. Nem tom, hogy miért, okom se volt rá… Pedig már várt rám aztán rájött, hogy nem megyek meg nem foglalkozok vele így Ő se velem. Szóval „így állunk”.…..
  2010. IX. 20. HétfőTegnap beszéltem Level-el msn-en. Hát… Mondjuk úgy, hogy… megváltozott a róla alkotott képem. De amiket írt az alapján…egyáltalán nem passzol a kettő. Akkor miért olyan félénk? Ha nem megyek oda hozzá akkor soha se beszélünk.…..
 Szóval áh… Most nem tom leírni, hogy mi volt… De leírtam egy füzetbe és azt akartam a gépbe beírni csak nem hoztam el :S. Nah majd a koleszban igyekszem bepótolni. Addig is… röviden:  Összehaverkodtam Greg-el (nem tudom, hogy ez volt-e a neve. Remélem.…..
 A biztonsági öv kevésbé kényelmetlen, mint egy tolókocsi.   [Péntek] Ma jöttem haza a koleszból. A Kedd elég szar volt. Anyu mutatott másik útvonalat a sulihoz a kolesztól meg eláztunk meg ilyenek. Aztán Szerdán suli… ünneplő ruha és elfelejtettem váltó…..
DarkKarol 2010.09.17 23:58:56
@NagyTitok:
Hello! Azt hiszem töltöm. Egyik kommentnél már írtad, akkor is elkezdtem. Letöltöttem és nem jött le, valami elakadt :S. De azt tudom, hogy nem tudta kicsomagolni...
Azért köszi :).
És amint lesz időm válaszolok csak zavar, hogy a blog vezetés is neccesen megy :S.
  [Péntek] az előzményeket majd leírom. És akkor ez is világos lesz x).  Ma… Úgy volt, hogy első 2 óra rendesen meg volt tartva (1. óránk nem volt, így hát 6 óránk volt, a 7. óráig) aztán bejött egy nőci, hogy 4. – 5. órán (nekünk a 3. és a 4.…..
  Üdvözletem! Újra itt. A saját gépemről, a koleszból. A KMPlayer is szarakszik meg az a f*sz word se indul el, mert valami köcsög baja van :@. Kurva idegesitő, de most nem akarom ezen felhúzni magam. Szóval van a padtársam, legyen Tündér xD. És mögötte a rocker…..