Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barasz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
Barasz 2009.12.30 11:20:03
Na jó, úgy tűnik én leszek most a hivatalos szemétláda, más szóval az őszinte.
Ez a lista egyáltalán nem korrekt. Egyedül Tomilion érdemli meg, hogy itt legyen. És a kopaszfej örök ragyogása itt lehetett volna simán! A másik négy... Wazze 1. és 3. videó egyik bekerül megértem, de könyörgöm ugyanaz a téma, minek két hasonló videót összeszorítani? Arról nem is beszélve, hogy az ilyen videók nem többek mint a mélyen tisztelt szerkesztő seggnyalása. Komolyan, mondjátok meg: az volt a feladat, hogy egy jópofa beteg sztorit csináljunk az Antikillerből vagy az, hogyan sztároljuk freddyD-t? A logó valóban jó ötlet volt az elsőnél, de ha valakinek ez is elég a vokshoz, akkor gratulálok. A Dominices jó, de könyörgöm, olyan okosan lehurrogtátok a Dr. Bubót a másik listánák, most meg ez az első a másik csapatban? Normálisak vagytok? Mire föl? Ez saját szinkron? Plusz az orosz szinkron rajta maradt. Ez mért nem szempont?
Az utolsóról nem is beszáéve, az egyetlen jó poént hallottuk máshol is...
DustFoxHun, Effecta és Carvantes kitaláltak egy csomó jó poént. "Mi leszel ha nagy leszel? Eper, a jogobellában" "Igor drága barátom annyi az IQ-d mint egy szobanövénynek" "És hát így lettem koszos mami" és még sorolhatnám. Szakadtam azokon a videókon.
Másrészt freddy a hal a tortánt hiba volt a többi jóval egytérségbe rakni. Most akkor nem kap lehetőséget se a hal a tortános videó? Hááát wazze, azért hasonlítsuk már össze a két csapatot. Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam (mert 100% megbántottam) de bőven elég lett volna egy top 6 is ennyi erővel. Nem kell velem egyetérteni, ellehet küldeni a francba, de a tény az tény marad.