Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KODI

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Mindenkinek!   Benő készített jó pár képet. Szívesen megosztja mindenkivel.   Jó szórakozást!  Itt megtekinthető!   Találkozunk jövőre!! Hajrá Benő!..
Üdv Mindenkinek! Benő ma tökéletes időben tekert egész nap. Már azon gondolkodott, hogy felveszi a rövidnadrágot, de majd inkább csak holnap ha megérkezik Dániába. Kiépített kerékpár utakon tudott ma hajtani és számára ez a legjobb. Rengeteg turistával, illetve helyi…..
KODI 2015.08.04 09:48:14
Üdv Mindenkinek!   Benő szerencsésen megérkezett Tromsöbe. A felszerelvényezés és a csomagok összeszedése két órába telt, de megoldódott minden  és Benő belevágott az idei nagy túrába.  A mai napon az időjárás nem fogadta kegyei közé Benőt mert egész nap esett az…..
KODI 2015.07.20 21:58:40
jojárt benő Kilencedik nap. 2014.07.02 22:35:51
Üdv Mindenkinek! Benő ma is csodás időben tekerhetett. A mai napba is belefért egy kis cikk-cakk de nem olyan sok mint tegnap. A terep már egy kicsit nehezebb volt, jó pár emelkedő nehezítette útját. Ma is vadkemping vár rá. A holnapi úti cél a svájci Lausanne. A mai táv 160…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..