Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeno te ne

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Our civilization is born of the conjunction of many cultures whose interpretations of human existence were so at variance that a huge historic upheaval along with a fanatic faith were necessary to achieve a lasting synthesis.   (Ioan Petru Culianu:  Eros and Magic in the…..
Jeno te ne 2015.06.30 16:01:58
     „Nem akartam botrányt csinálni, de magas rangú közéleti személyek is kikérték magunknak az előadást.”  (Eperjes Károly színművész a lemondásáról )          Eperjes Károly hülye. Erre nincs jobb szó, a derék Szamóca egy hihetetlen nagy hülye, egy…..
Mint az órák óta ismertté vált, megszületett a megállapodás Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között: az oroszok két új blokkot építenek Pakson. Az építkezés már a második négyéves terv elején megindulhat, az első új paksi blokk 2023-ban kezdhet el működni. Az orosz…..
Jeno te ne 2014.01.14 16:46:45
Van ez a kifejezés: „toca fondo” amit nagyjából úgy lehet lefordítani magyarra, hogy arra az állapotra használják, amikor már nincs lejjebb. Toca fondo valójában az a kifejezés, ami azt érzékelteti, hogy az elsüllyedt hajó leér a tengerfenékre, vagy a meder aljára és…..
Nem leszünk gyarma-a-at!Multikám húzzá má el má! Magyarország az idén augusztusban teljes egészében visszafizette a 2008 és 2009 során felvett IMF-hitelt. A lehívott hitelek összesen kb. 7,64 milliárd SDR-t, azaz közel 11,6 milliárd dollárt tettek ki. Jelenleg a Franklin…..
        Ebben a posztban tudatosan próbálok annyira megértő lenni a miniszterelnökkel, amennyire tőlem telik. Olyan feltételezéseket teszek majd, amelyeket nemcsak Ön, kedves Olvasó, hanem általában én sem fogadok el, de ez a poszt csak így működik. A poszt…..
Jeno te ne 2013.10.05 15:37:14
Jeno te ne 2013.10.05 15:37:49
Kakukkfészek Nyitottak vagyunk 2013.07.15 14:11:59
Van egy kezdeményezés, melynek többek között a Google az elindítója. Így szól a manifesztum: Nyitottnak lenni megéri. Nyitott vállalatokként alapvető értéknek tekintjük, hogy munkatársainkat és partnereinket kizárólag tetteik és teljesítményük alapján ítéljük meg,…..
Jeno te ne 2013.07.15 15:17:51
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Jeno te ne 2013.01.12 11:12:23
Elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen harcolnom érte, és ne kelljen megvédenem senkitől. Az iszlám rákfene és pont – nyilakozta ma muzulmánokat tudatosan provokáló film rendezője, aki nagy bátran még a nevét is titkolja, s aki sajnálja ugyan, hogy ekkora felfordulás lett az…..
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
Örülünk, Vincent? Mésalliance 2012.01.06 12:33:00
Isten, haza, család. Mondja az egyik száj. Nekünk aztán ne mondja meg senki!,  ezt pedig a másik mondja. Illetve francokat, a két száj egy és ugyanaz. Na, ez az, ami így, ebben a formában nem működik. Kezdjük a végén: család. Ha szingli vagyok, enyém a világ. Senki ne szóljon…..
Jeno te ne 2012.01.06 15:40:22
 Gondolkoztam azon, hogy megírjam-e ezt a posztot. Talán nem kellene, de annyira nyomaszt, hogy ha nem írom meg, ha magamban tartom, akkor csak rosszabb lesz. Vegyük ezt egy nemposztnak, jó?  Egy mandineres kommentről az ember ne írjon posztot. A mandinerről ne írjon posztot.…..
Jeno te ne 2011.12.17 17:48:07
Jeno te ne 2011.12.18 22:01:52
@Szindbad: (Fiktív)
Hír: 4 éves kisfiú halt bele a szülők által elkövetett szexuális bántalmazásba.

Komment: Évente több ezren hallnak meg szexuális aktus alatt.

Nem érted, barom?
Örülünk, Vincent? A hagyomány 2011.09.18 18:06:00
Hegedűs a háztetőn. Bolondosan hangzik, ugye? Márpedig mi itt Anatevkában, ebben az eldugott kis faluban, mindnyájan hegedűsök vagyunk a háztetőn. Kínlódunk, gyötrődünk, hogy kicsaljunk valami kellemes, egyszerű dallamot, anélkül, hogy kitörnénk a nyakunkat. Ez nem…..
Reggel az alattunk elterülő tavon a nádszigetek hajladozását nézegetve kávéztunk és közben a békés hangulatot zavaró dolgokról beszéltünk. Elsőként a hajnalban a tetőn matató nyestekről, amelyek már így a legbelsőbb magánszféránkba is befészkelnék magukat. Innen…..
Jeno te ne 2011.09.18 18:49:59
@Dömper Ármánd: Ja. A nyest tényleg cuki. Majd rá szavazol, először csak dörömböl a padláson, később elrágja a nyugdíjpénztárad, majd a teljes életed. De akkor már késő lesz.
Örülünk, Vincent? Csaxólok 2011.09.04 10:41:00
Nem tudom, milyen mértékben kanonizált a Zalaptörvé Nyasztalának külső megjelenése és díszítményi körítése, de amennyiben a díszkiadás előjegyzését reklámozó lap központi direktívában körülírt tartalommal került kifüggesztésre, e helyről hívom fel a figyelmet arra,…..
 Balsai István alkotmánybíró-jelölt az alábbi törvénymódosítást terjesztette be az Országgyűlésnek 554/H. § Kiemelt jelentőségű ügyben elrendelt őrizet legfeljebb százhúsz óráig tarthat. Az őrizet első negyvennyolc órájában a terhelt nem találkozhat…..
Jeno te ne 2011.06.15 20:58:39
Széleskörű társadalmi igénynek teszünk eleget, amikor reposztoljuk, hogy a Fidesz EP-frakciójának sármos médiaribanca, Deutsch Tamás a Twitter-oldalán szórja a mandiner.hu trollképzőjében finomra csiszolódott humorát.És most kérem, folytassák tovább, amit eddig csináltak...
Ma a gyerekekkel anyáméknál ebédeltünk. Mostohaapám, Orbán Viktor egy nagyon nehéz ember, ezért igen finoman, szőre mentén próbáltam elővezetni, hogy izé, mi lenne, ha most az egyszer, de tényleg csak most, kivételesen egy egészen kicsikét kevésbé zsíros és csípős lenne a…..
Sziasztok!   Lenne egy rövid, de érdekes sztorim, ha érdekel titeket.15 év kőkemény gépész gyakorlattal jelentkeztem egy gépész állásra /egyszerűsítem/.Behívtak interjúra - már ez sem semmi.Elmentem, természetesen.Mondták, várjak. Vártam 55 percet. Ekkor…..
Jeno te ne 2010.11.11 22:45:29
@kisa: Igen.
Jeno te ne 2010.11.11 23:03:42
@dalmata76: Értsd meg, normális esetben, normális cégnél a toborzással foglalkozó hr-es nem azért van ott, hogy mint Isten, emberi sorsokról döntsön. Az ő feladata az, hogy kiválassza a lehető legjobb toborzási módszert, a cég HR politikájának, az adott pozíciónak legmegfelelőbb jelölteket, ha kell mérje a megkívánt kompetenciákat, mérje a toborzás hatékonyságát (lásd beválási arány). Nem sorsokról dönt, hanem (legalább is jól működő cégeknél) bizonyos követelményeknek való megfelelésről.

Mindazonáltal, sokszor kell nemet mondani olyanoknak, akik emberileg közel állnak hozzád, szívesen mennél velük sörözni, esetleg a szíved szakad meg, de az adott feltételeknek, amiket nem te szabtál meg, nem felelnek meg.
Jeno te ne 2010.11.11 23:18:23
@kisa: Ugye, ez költői kérdés volt?
Nem tudom a választ, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy csak a szakmai és emberi kompetenciákat kell néznem és nem, teszem azt, az életkort.
Október végén furcsa "hirdetés" jelent meg a Klubrádió oldalán, amelyben azt kérték a hallgatóktól, hogy jelképesen fogadjanak örökbe 12 klubrádiós percet 12 ezer forintért. Nekünk sajnos akkor nem sikerült választ kapnunk a miértre, de az mmonline.hu-nak sikerült…..
Sabeszkor megsem irhattam blogot. Nincs ekezetem, de itt vagyok Jeruzsalemben, ezt nem akartam kihagyni. Egeszen konkretan a Heber Egyetem Givat Ram campusan a School of Rationality egyik irodajaban ulok a gep elott. Az egyetem bejarata egeszen kozel van. Reggelente megnezik az utlevelet, a…..
Jeno te ne 2009.12.21 20:29:47