Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dwahi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony-bizony, végre eljött ez a perc! :D 17:15-kor kezdődik a harmadik évad a Cartoon Networkon! Senki ne hagyja ki, én személy szerint már nagyon várom :DNem mellesleg nyolc nap múlva lesz a blog születésnapja. Arra is ki kéne valamit találni... Várom az ötleteket!..
Dwahi 2011.04.07 19:37:44
Clone Wars Blog Helyzet 2011.04.01 17:37:11
Nos, első és talán legfontosabb, hogy Razool91-et köszönthetjük szerkesztői körünkben, akinek biztosan velem együtt kívántok sok szerencsét. :)Valamint elkezdtem készíteni egy úgy designt a blognak, amivel sokkal korszerűbben és szebben fog kinézni remélem ez jobban fog tetszeni…..
Dwahi 2011.04.02 21:58:57
Tölthető a következő rész:Videó letöltés: Katt IdeHD letöltés: Katt Ide..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.03.21 12:49:00
Én és Hitler közösen előadjuk a "Did your hands up" című számot, amelyet "balage44" rakott össze. Igen, ez is egy olyan mondat, amelyet soha nem hittem volna, hogy valaha is kimondok. Egyébként "With your hands up" kéne hogy legyen a címe (mert…..
Savage Opress devaroni mészárlása bizony-bizony nem marad következmények nélkül. A Delta-osztag (Republic Commando, Fixer, Boss... ismerős?) tagjai hazaszállítják a két halott jedit. A jedi-templomban vizsgálatoknak akarják alávetni őket, hogy többet megtudjanak erről az új,…..
        Tölthető a Witches of the Mist! Sajnos én csak torrentesen találtam meg, de mivel sokan töltik, 10-15 percen belül letöltheted! De ha nem akarsz várni, akkor biztosítok egy linket,amin keresztül online( felirat nélkül) megnézheted a…..
(Remélem tetszett ez a kis bevezető-felirat, szóval akkor - ahogy igértem- folytassuk a sztorit!) A tömeges űrcsatában Asajj Ventress néhány tri-vadász segítségével lecsap az egyik köztársasági cirkálóra. Sidious nagyúr érzi, hogy Dooku orgyilkosa sokat erősödött az elmúlt…..
Az angolok odabasznak, ahogy illik, ők már csak ilyenek. Arról beszélek, hogy olyan a sorozat, mintha a Skinst megfűszerezték volna némi horror/thriller beütéssel. Kicsit sarkítok, de képzeljétek el, hogy milyen lett volna a Heroes ha van tökük a készítőknek és ezt nem is felejtik…..
Clone Wars Blog Boldog Karácsonyt! 2010.12.24 11:05:02
Nahát, nahát... ez már a második karácsony amit megél az oldal, és ahogy tavaly, úgy most is illik írni egy bejegyzést erről a témáról. Szóval igen, mindenkinek - legyen az szerkesztőtárs, gyakori vagy épp néha-néha benéző látogató- kivánok Kellemes Karácsonyt, és…..
Dwahi 2010.12.28 14:03:03
Nehogy leessenek! NEM VICCELEK! EZ HALÁLOSAN KOMOLY! ÉPP MOST RAKTAM VISSZ AZ ENYÉMET!  Mellesleg mintha valami sci-fi fantasy trailer keverékét nézném... Vagyis egy sci-fi fantasy film keverékének trailerjét... Vagyis... nem beszélni…..
Dwahi 2010.12.17 12:28:26
Na igen, abban nem vitatkozhatunk, hogy lenne mit behoznom, csak hát mindig -újra-(el)kezdeni a legnehezebb a dolgokat, de jelenlegi állás szerint ha minden igaz én fogom megírni a részek sztori-leírását. A téli szünet előtti hét még elég rázós lesz a suliba, de igérem, hogy a…..
Az új design nem volt aktív huzamosabb ideig, köszönhetően annak, hogy többségeteknek nem jött be. Mivel egy oldal kinézete esetében fontos az első benyomás, hogy ne nyomj tovább, ezért inkább visszaállítottam az eredeti kinézetet.  ..
Clone Wars Blog Új design! 2010.12.03 19:31:01
És most, másfél éves történelmünk során először: kinézetváltoztatás történt! A blog színei között most a piros és a szürke dominál, valamint a felső fejlécképről Anakin tekint ránk. A fejléckép persze időnként változni fog. A véleményeket azonnal kérjük…..
Clone Wars Blog Ne haragudjatok... 2010.11.18 19:24:23
Tudom, hogy ezek után kevés lenne azt mondanom, hogy "nem volt időm, tanulnom kellet", mert bár ez igaz, az igazság az, hogy kedvem se volt (és valószínű még egy ideig sajnos nem is lesz) ehhez az egészhez. Részletekbe nem megyek, de valószínű hogy még egy darabig nem…..
Szeretném prezentálni, a megújított "négyszemközt" rovat első vendégjét: freddyD-t! ...Igen, ő az :) Az interview pár e-mail váltással készült el. Szeretném megköszönni freddyD-nek, hogy szakított rá időt, hogy válaszoljon a kérdésekre :) Kezdődjék hát az…..
Ilyen is rég volt, hogy 2 napon belül két videó jelenjen meg ;) Még több Shift gomb, még több hörgés és a legjobb zene, amit valaha hallottatok Indavideó megint alkotott. Mikor a borító képkockáiról beszélek, ott elvileg a kép kellene hogy legyen, erre valamiért megint a…..
Malastare-on elég nagy problémát okozott ez a régóta kihaltnak tekintett, kissé fura kinézetű szörnyeteg. A szeparatisták elleni csatában a Köztársaság egy új fegyvert próbált ki, aminek a robbanása után lesüllyedt egy kis föld, és ez felébresztette a Zillo fenevadat. A…..
"Hosszú-hosszú idő után végre eljött ez a perc is" -mondta Darth Sidious nagyúr a Sithek Bosszújában. Most én is csak ezt tudom mondani, elvégre megjött a várva-várt második évad. Ráadásul az első két résznek, a Holocron Heistnek, és a Cargo of Doomnak is ugyanazon a…..
És meg is kapja... Nagyon köszönöm a tippet, hálás feladat gyűjteni a Ghost Riders in the Sky feldolgozásokat, mivel annyi van belőlük, hogy egész nap nézhetnénk. Egy magára valamit is adó country énekes biztos, hogy eljátssza, nem is beszélve a sok rockzenei feldolgozásról.…..
Sokat gondolkodtam, de végül úgy döntöttem, hogy elvetem azt az ötletet, miszerint most ismét egy videórészértékelést fogok csinálni. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy legalább ugyanannyi idő, és energia lenne összevágni, batanulni a szöveget, konvertálni, és feltölteni egy…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Tudom, az elmúlt napokban nem voltam túl aktív itt az oldalon, bocsánat érte. A Senate Murders kapcsán volt egy kis érdekesség, még pedig az, hogy a briteknél előbb jelent meg, mint az amcsiknál. Én megmondtam: akkor fogom kirakni majd, amikor az amcsiknál is megjelent. Nem (csak)…..
Dwahi 2010.03.22 21:25:00
@Darth Sky: ez nem egy rossz ötlet, erre van az OFF! nevű fórum, ehhez a részhez az ezzel a résszel kapcsolatos dolgokat írjuk lécci
én először elolvastam a leírást, amig leszedi a torrent, szoval tudtam a storyt előre, és közbe tök sok helyen lehet látni Lolo hogy elvan magában, tördeli a kezeit meg ilyenek
ez a rész is jól mutatja, hogy kis szereplők is tudnak nagy változásokat okozni (ez már volt egyszer asszem, nem tudom kicsoda) és az akciómentesség sem árt néha, legyen 85 %
Halvány lila fingom sincs, hogy mi a játék lényege. De kb. 20 másodperc után nem is érdekelt  ..
Dwahi 2010.03.09 21:51:21