Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zowie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baromi jó ez a szám. Elég lenne ennyi is, de mivel eléggé ismeretlen zenekarról van szó, így szolgáltatok némi infót is mellé.  A Néhai Bárány 2004-ben alakult Keszthelyen, de a végleges formáját 2010-ben, Budapesten nyerte el. Ők úgy fogalmaznak, hogy a zenéjük egy…..
zowie 2014.03.30 01:46:14
@Gaspen: Minden vót' má egyrészt, hasonlót meg linkelj, ha tudsz, mert engem érdekelne... Köszi!
zowie 2014.03.30 01:49:10
@Isten Isten: Megnyilvánulásod alapján egy igen nagy seggfej lehetsz. Reméljük, téves a következtetés...
zowie 2014.03.30 01:41:26
@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Ha ez Önnek fölösleges, akkor Ön egy nagyon szegény ember.
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
zowie 2013.08.20 15:30:35
Akik már megint hőzöngenek, nézzenek inkább magukba... Van, akinek megy itt is, de egy széles és reményteljes réteg valóban elég pesszimistán tekinthet a jövőjére idehaza, függetlenül a személyes alkatától és a neveltetésétől. Mindenkinek magánügye, hogyan oldja meg ezt a "problémát", a karrierje kérdését, mert valóban: aszkéta jellegű szerzetesként itt is jól ki lehet jönni, ha meg az élet császára vagy, itt is a "csúcsra" taposhatod magad... De én nem szólnék le senkit, aki elmegy, két okból sem. 1: Akármilyen okból el lehet hagynia az embernek a szülőföldjét, épp elég fájdalmas ez neki. Ha meg nem, szerencsés. Mert ki mondta, hogy ott kell élnünk, ahová születtünk?!... Éljünk ott, ahová "illünk", vagy illeni tudunk. Erkölcsileg sem az áruló, aki a hazáját "megtagadja" ilyen formán, hanem aki az alapvető emberi értékeket szem előtt nem tartva nyerészkedik másokon, a közösségén, ahová tartozik. Abban pedig itthon épp elég szakértő maradt így is, jobb lenne, ha ők mennének el, de pont ők maradnak, mert a káosz az ügyeskedőknek kedvez. 2: Én is dolgoztam nyugaton, és nyugodtan mondhatom, nem tapasztaltam, hogy bárkinek is könnyű lenne ott jól élnie, mint "vendégmunkásnak". Nagyon komoly kihívás, sok munka és megaláztatás, mire az ember "pozíciót" fog, ahonnan már tervezhet is. Persze, a kihívás, a sok munka és a megaláztatás idehaza is érvényes, de aztán ennyi is. Aki nem törődik bele, hogy nincs tere idehaza, az próbálja ki magát, aztán eldől úgy is, marad-e, vagy hazatér. Egy biztos: Nem az a könnyebb választás, ha valaki útra kel, kipróbálja magát, és esetleg kint marad. A többségnek ott sem ingyen folyik a méz a csapból. Csak nem kell egy ilyen szerencsétlen társadalmi atmoszférában élnie, esetleg gyereket vállalnia, akinek viszont már határozottan jobb, ha nem ide születik, hanem nyugatabbra. Nincs rendben ott sem a világ, de ehhez az állapothoz képest kategóriákkal élhetőbbek a körülmények, morális és anyagi értelemben egyaránt.
Igazából nem találunk szavakat az alábbi videóra, így inkább nem is mondunk semmit, beszélnek helyettünk a képek. Aki nem tudja ki Dr. Magic, az most megismeri. A zenét Horváth Gáspárnak, az Irie Maffia billentyűsének köszönhetjük, a klipet pedig a Proudnak. ..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
zowie 2009.12.29 22:12:11
@zowie: Nem vészhelyzet, hanem Tűzvonalban!!! bocs, másodjára kelek ma...