Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arannti

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Bocsánat emberek, nem tudtam foglalkozni az elmúlt hónapban túl sokat a sorozattal (egy jó ideig még gépem sem volt), így csak most tudok feljönni és kreálni egy bejegyzést. Ami előrelátható:- Mivel a docler befejezte pályafutását, új videomegosztó után nézek, és az eddigi…..
 SzasztokA GMST végre kikerült a wikipédiára. Nagyon vártuk már ezt a pillanatot, köszönjük Zoli.Itt a link:http://hu.wikipedia.org/wiki/Garry's_Mod_Sötét_TitkaiGMST csapat..
arannti 2010.09.11 09:48:18
Mindenekelőtt egy vallomással tartozom: sajnos, még nem állok teljesen jól a Fable videóval, ennek az az oka, hogy elkezdődött újra a szeptemberi baromság, és sajnos semmi időm. Igyekszem szeptemberben elkészíteni, azért arra számíthattok, hogy a hónapban meglesz. Simán! És…..
arannti 2010.09.11 09:45:13
Új rovatot indítunk, hogy ne legyen olyan unalmas az élet, aztán amíg lesz normális hangom ahhoz, hogy megcsináljam a szinkront, addig is el lehessen ütni valamivel az időt. A legjobb... rovatban az fog történni, hogy ti a kommentekben megírjátok, hogy miről fejtsem ki a véleményem.…..
arannti 2010.09.02 08:09:14
A minap Tanaris kietlen tájain vágtattam át, amikor is egy figura rámírt, nevezetesen, hogy meghívtak a Cataclysm bétára. Ehhez meg kellett volna adnom a battle.net-es mailcímemet, és a jelszavamat...Elég szomorú dolog, hogy több ember ilyen dolgokkal próbálkozik. Gondoltam,…..
Holnaptól nekiállok a nagyüzemi gyártásnak, a Warrior Withinnel kezdem. Ma szerkesztettem pár új dolgot, amit beleteszek a videóba. A humorvonalat fogja erősíteni, remélem tetszeni fog.Hétvégén felraknám nagyon szívesen, de ismerőseimmel több napra "kirándulni" megyek…..
arannti 2010.07.11 10:29:21
@argo001: Már jó lett Docler,így már csak azt mondhatom várom.
A Mega64 stábja, már többször is elhozta nekünk a való életbe, a játékokat. Nagyon sok videójuk van, amit majd publikálni fogunk nektek. Eszméletlen hogy milyen jól csinálják... Ezuttal az Assassin's Creed-et próbálták utánozni. Jó szórakozást!    ..
  Witcher: Bővített kiadás Ezt a remekművet az Atari adta ki még 2007-ben, a fejlesztéséről pedig a CDProjekt Red gondoskodott. A Bővített Kiadást 2008-ban adták ki, ami az eredeti Witchernek a feltuningolt/javított változata és ezt a játékot a Biowarenek a 2007-es Aurora…..
arannti 2010.03.16 19:38:02
Nos, ez lehetett volna egy sablonos, de kedves film, de sajnos a végén nagyon, de NAGYON elszálltak maguktól az alkotók. A film egy Arany Málna díjjal is büszkélkedhet, mint az a hétvégén kiderült, bár én nem értek egyet ezzel, mert szerintem Hannah Montana apja volt…..
arannti 2010.03.09 12:14:01
Elnézést mindenkitől a sok várakozásért, de tényleg sokminden közbejött. De a lényeg, hogy végre sikerült elkészülni a Spirit - A sikító város kritikájával, mely az idei év egyik legnagyobb csalódása volt minden téren. Egyedül a látványnak, és a néhol felbukkanó humormorzsáknak köszönheti, hogy nem…..
arannti 2010.02.20 14:41:49
Itt a harmadik és egyben utolsó videó Robert Rodrigaz terrorjáról, mely valóban elfoglata méltó helyét a nézhetetlen filmek táborában. Igaz, hogy még csak a 4. évad elején vagyunk, de megvan rá a sanc, hogy nem lesz már ennél rosszabb. Jó szórakozást a videóhoz! ..
arannti 2010.02.11 14:02:53
Ebben a listában a leglátványosabb, legkreatívabb, legütősebb... szóval a kedvenc filmes főcímeimet szedtem össze. ..
Ezzel a két videóval befejeztük az Álom.net-et, végre. És ezzel a harmadik évadnak is vége, a következő videó már a negyedik évad első bemutatója lesz (meglepetésre számítsatok!).     ..
Ezúttal egy kicsi gond volt a hanggal, mivel a movie maker valamiért elkezdett szemétkedni, így nem igazán sikerült beállítani rendesen. Valószínűleg lesz egy kis visszhang a videó alatt. Tudom, hogy azt ígértük, nem teszünk ki több videót kezdő filmelemzőktől, hiszen pont…..
Folytatódik a rettenet. Te jó Isten, még belegondolni is szörnyű, hogy mennyi van még hátra...   ..
Felkerült az Álom.net elemzés második része. Egyre beljebb merészkedünk a sz*rba! ..
arannti 2010.01.08 19:41:10
@szikla1994: Elsőnek én is azt hitem de sajnos nem.
Íme a maratoni hosszúságú bemutatósorozat első része, ahogy megígértük. Jó szórakozást hozzá! ..
Íme a lista, amit már említettem. Ezzel egy időre abbahagyom a top tizes videókat, és inkább a hagyományos bemutatókat készítem a továbbiakban. A következő alany vágása már majdnem teljesen megvan. Ez most nem olyan egyszerű, mint a Katasztrófafilm, de remélem, éppen ezért a…..
Wangood lelkiismeretesen folytatja a Scholl days című sorozat bemutatását. A készítő videói ugyan fent vannak a Filmelemzők blogon is, de mivel az első részt felraktuk korábban a Baaad Movies-ra, úgy gondoltuk, hogy ezt a sorozatot most már itt is végig publikálni fogjuk. ..
Ezek az angolok valamit nagyon tudnak!..
Először is elnézést a sok kimaradásért, de az utóbbi öt napban kb két óra szabadidőm volt, sajnos (SAJNOS?!?!?!?!?! Hála Istennek, hogy végre tudok dolgozni!!!), Sorter meg ugye már említette, hogy elég hosszú napjai vannak a suliban, sok a házi, és amikor hazaér, általában…..