Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Father Justice (törölt)

0 bejegyzést írt és 3371 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így járjon egy pár külön szórakozni... http://csajokespasik.blog.hu/2012/04/13/megcsaltam_ot_megsem_hagy_el..
Father Justice (törölt) 2012.04.13 10:21:50
@Namely: Lehet, hogy van egy kismértékű szintkülönbség a rendszerben, de ha a posztíró kényelmi állandónak kitűnő a nő számára, nincs is miről beszélgetni. Az önértékelési zavaros verzió is létezik (én is ismerek ilyet, extrém változatban is), de egy ilyen nő ebben a helyzetben összezuhan / sír / biztosítékot kér arra, hogy nem fordul elő többet, nem pedig "balesetet" emleget rögtön egy kis megjátszott balhé után.

Nem ártana tudni, milyen az álomnő a faszi számára. Ha a közízlés tekintetében minimum 10/8-as sunáról beszélgetünk, akkor önértékelési zavar ide vagy oda, a nő a férfiak mindennapos visszajelzései alapján jól tudja, hogy kapna jobbat is, csak nem biztos, hogy abban a kapcsolatban ő osztogatná a lapokat. Az meg nem mindig mindegy.

Itt a nő szemszögéből az "elvagyok veled, eltartasz, kúrogatok erre-arra, aztán ha jön egy minden szempontból jobb kényelmi állandó, dobbantok" verzió valószínűsíthető. A félrekúrásra adott reakciója tökéletesen passzol ehhez a hozzáálláshoz.
Addig jár a korsó a kútra, míg gyilkos nem lesz a mosolya... És azután is! http://csajokespasik.blog.hu/2012/04/10/a_harmas_szex_maga_a_mennyorszag..
Father Justice (törölt) 2012.04.10 12:15:03
@mütyür: Lehet, hogy ő vetette fel az ötletet, hogy most kerüljön sor az első hármas akcióra, méghozzá konkrétan egy hivatásossal. De én is azt valószínűsítem, amit valaki már jóval előttem leírt: valójában a faszi hozakodott elő többször az ötlettel a múltban, és a nő kb. most látta elkerülhetetlennek, hogy meg is lépjék a dolgot. (A faszi nyilván elkezdett kifelé kacsintgatni, csökkent a szex mennyisége otthon, vagy bármi egyéb. De ezt a posztíró nem fogja az orrunkra kötni..)

Szóval gondolta, ha már lépni kell, akkor lépjenek az ő feltételei szerint: ő választja ki a nőt, az időpontot, a helyet, stb., ne pedig Gerzson kezdjen el "önhatalmúlag" kalandozni. Azt hitte, így majd a saját kezében tartja a Mennyország kulcsát - ha már ez a poszt címe -, azaz ha lesz folytatás, ahhoz is ő diktálja majd a tempót és a feltételeket. De a gyilkos mosolyra adott reakciója alapján valószínűsíthető, hogy nem így lesz, és ez már most, az első felvonásban kiderült. Van ez így.
Father Justice (törölt) 2012.04.10 12:29:14
@Dr. Jula Watson: Az élesben előadott bizonytalankodása alapján a leszbi előélet esetében kb. annyit jelent, hogy smárolt a legjobb barátnőjével a diszkóban 18 évesen, mert a fiúk erre gerjedtek.
Father Justice (törölt) 2012.04.10 12:39:39
@Dr. Jula Watson: Lehet, hogy nem kezdő hármasozó, de abból nem következik, hogy "igazi bi", azaz nemcsak a fickó felcsigázása érdekében vállalja be a másik nővel való foglalatoskodást, ha már eljutnak a hármasig. Elképzelhető, hogy mindig szinten felül választott, és korábbi kapcsolataiban is kényszerült már kompromisszumokra a hejjespasee megtartása érdekében.
A mai poszterin pasija egy igazi pszichomókus, de legalább fennhangon hirdeti is. http://csajokespasik.blog.hu/2012/04/04/a_pasi_olelget_aztan_lealaz..
Posztoló eleve rossz előjelek hadával találkozik, de úgy tűnik, sikerül meggyőznie magát mindennel szemben, hogy neki ez a lány kell. http://csajokespasik.blog.hu/2012/03/28/zuros_ez_a_parokas_lany Szolgálati közlemény: a mai napon várható saját poszt, valamikor 11:30 után...
Father Justice (törölt) 2012.03.28 08:48:14
D. először csak ki akarta fürkészni, elég rámenős-e a fickó, hogy "megküzdjön érte" valakivel, de az órákig tartó beszélgetés végén nagyobb összpontszámot adott neki, mint az aktuális kényelmi állandójának. Ezért akkor már bátran jelezhette, hogy szabad a pálya. Persze ez csak félig-meddig van így. Dezsőt ugyanis csak akkor fogja végérvényesen dobni a posztíró kedvéért, ha az utóbbit egyéb szempont(ok)ból is letesztelte már. (De ez sem teljesen biztos - lehet, hogy talonban tartja azt a fickót is egy darabig.) Röviden: lián deluxe.

Szimpatikus, hogy a poszt vége némi következetességről árulkodik. Valóban, 99%-os valószínűséggel benne van a pakliban, hogy a nő ezt a fickót is ugyanúgy palira veszi majd.

Azonban hiába ezek a megalapozott kételyek, az utolsó mondataiban már gyártja is az önigazolást a hülyeségére. Azt mondja, esélyt kell adni. Miért is kellene? Pusztán azért, mert sunapozitív a nő, ezért a hazudozását ártalmatlan füllentéssé lehet minősíteni? Ezt a jellemgyenge, liánozó típust arra kell használni, amire való: megdugni párszor, aztán elfelejteni. Sajnos a konkrét esetben nem ez lesz a várható forgatókönyv, hiszen ha Jenő már a levelezés során felrúgta a kitárulkozással kapcsolatos elveit, még inkább felrúgja majd az összes többit, amikor már kézzelfoghatóvá válik a fixsunára mozdulás lehetősége is.

Nem baj, ha D. pár hét / hónap múlva ugyanúgy lecseréli őt is egy jobbra (miközben ő már totál szerelmes lesz, természetesen), egy életre megtanulja a szikár igazságot: az első benyomásaink és kételyeink sosem hazudnak. Azokra kell hallgatni mindig, minden körülmények között.

És akkor mindig vidámak leszünk.
Father Justice (törölt) 2012.03.28 09:19:24
Lehet, hogy van haja a nőnek, csak nem túl sok, vagy nem túl dús. Ha pedig szereti sűrűn váltogatni a hajszínét, biztosan költséghatékonyabb begyűjteni pár tucat parókát, mint hetente háromszor festeni. Egyszeri beruházás VS folyamatos kiadások! Arról nem is beszélve, hogy a parókát csak ráhúzza a fejére és indulhat is, ellenben a a festéssel, ami valószínűleg jóval több időt vesz igénybe. Pénzt és időt takarít meg!

@Caddy: Igen. Én sokkal súlytalanabb hazugság miatt is tettem nőt a megfelelő (párpatronos) dobozba, 20 évesen, rögtön az első randi után. Egyébként nem egetrengető a probléma: a posztírónak a saját bőrén, huzamosabb időn át kell megtapasztalnia a kezdeti benyomásokra épülő dobozolás jelentőségét ahhoz, hogy végül használni is kezdje ezt a fontos technikát. Az emberek többsége így van ezzel, egy részüknél meg ösztönösen működik a dolog.
Father Justice (törölt) 2012.03.28 10:21:39
@Bundabandi: Az 'evvel-avval'-ról mi a véleményed?
"…rosszul mondta el a srác, mit hová dugjak. Próbálgattam, picit erőltettem ... Annyira jól sikerült, hogy különösebb erőfeszítés nélkül egyszer csak beletört."Nem-nem, nyugi-nyugi, csak a lakáskulcs. Hello! Leírnám egy vicces sztorimat. A sztori ideje 2009-re datálható.…..
Father Justice (törölt) 2012.03.23 11:16:02
@Чапаев: Ha nyilvánvaló, hogy a nő gyereket akar a lebegtetőtől, jogos a felvetés.
Father Justice (törölt) 2012.03.23 11:20:15
Father Justice (törölt) 2012.03.23 11:54:02
@gernika: Igazából nem számít, mikori a cikk. Amelyik prostinak volt olyan epizód az életében, amikor 10 kg felesleggel kényszerült pornózni, ahelyett, hogy "elit" kuncsaftoknak nyújtott volna prosztatamasszázst 1000 Euróért, az legfeljebb a középmezőnyt erősítheti onnantól kezdve.
A mai CsP posztban Lili kommunikációs zsákutcába fut, melyet megpróbál megoldani - ezidáig sikertelenül. Vajon ez volt Houdini utolsó előadása és sikeresen dematerializálódott, vagy hall még a Lány a Fiúról? http://csajokespasik.blog.hu/2012/03/16/a_csokok_utan_eltunes..
Father Justice (törölt) 2012.03.18 12:38:40
Father Justice (törölt) 2012.03.18 12:52:40
@Madpapa: Azért betyárbecsületből legalább a sunázásig el kellett volna jutnia. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.18 14:15:00
@Szöszi jóseggű jóillatú jócickójú Kata: "A" nagymellűbe? Egyáltalán nem biztos, hogy egy másik nő volt a képben a posztírón kívül. Lehet, hogy 9! :)

@Madpapa: A sunázás után ugyanúgy kereket oldhatott volna. Szerintem. :)
"Köszönöm, nem, nagyon jól befűtöttél" Lila bugyis Lilla pár ingyen óra reményében félreérthető megjegyzéseket mond Zoltánnak. Ez még nem is lenne probléma, ha Zoltánnak nem lenne felesége. Mai napon arra keressük a választ, hogy mit tegyen a mi Zoltánunk. Lépjen félre?…..
Father Justice (törölt) 2012.03.14 10:58:29
@mütyür: Vonatkoztass el a hajbontogatásról. Tuti, hogy a combjai is formásak ennek a Lillának. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.14 11:31:42
@jadu: Persze, hogy nem 10/10-es vadászbombázó a lány, de ez egy percig sem volt kérdéses. Ha az lenne, nem így kezdődne a poszt: "Mikor érte mentem az első órára, teljesen átlagos, az évszaknak megfelelő ruhákban volt..", hanem valahogy így: "Mikor érte mentem az első órára, olyan szinten sátrat vert a gatyám, hogy ki sem szálltam a verdából, csak integettem neki, hogy szálljon be az anyósülésre."

A lány nem bombanő ugyan, de feltehetően sunapozitív ÉS imponál Zoltánnak, hogy esetleg megdughatná. Zoltán házassága sem hever romokban ugyan, de langyosvízzé alakult az elmúlt években. Azaz egyik oldalon sem fekete-fehér végletek vannak, hanem ilyen meg olyan árnyalatok. Pontosan ez a fő oka Zoltán tözsölgésének.

Egyébként ha a csaj "bazi szép" lenne, már eleve meglennének a miniszoknyát és egyéb nőcis kiadásokat biztosító elemek a felhőjében, és nem kellene ilyen burkolt célzásokkal utalnia a szándékaira. Elegendő lenne villantania egyet-kettőt, és 10-ből 9 férfit máris az orránál fogva vezethetne, 10-ből 7-et pedig úgy húzna le, ahogy akarna.
http://csajokespasik.blog.hu/2009/09/24/privat_hurrikan Üdv mindenkinek az új blogon! :) Egyelőre a CsP sztorikat fogjuk belinkelgetni, de remélhetőleg egy idő múlva felfutunk és érkeznek majd a mi címünkre (igyjartunkblog@gmail.com) is beküldések. Ma nem tudom mikor raknak…..
Father Justice (törölt) 2012.03.13 12:37:10
Visszakerestem a google tárolt változatát a Facebookos hülyeség miatt, de úgy tűnik, ehhez a poszthoz akkor még nem kommenteltem: webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8LQ4LCpP7NEJ:csajokespasik.blog.hu/2009/09/24/privat_hurrikan+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Mivel [megmondoember] majdnem mindent megmondott a sztorival kapcsolatban, amit akkor kellett, már csak néhány gondolat.

Állítólag a fickó lemondott a barátairól az új munka és az új nő miatt. (Bár az új munkahelyet eleve a nő miatt vállalta be, hogy legyen elég zseton túrázásra és rongyrázásra, így közvetve ugyan, de a nő miatt mondott le mindenről.) Egyszerű azt mondani, hogy amilyen hülye volt, ezek után meg is érdemelte a sorsát, de azért van itt még valami: milyen barátság az, ami megszűnik a közös pókerjátszmák megritkulása miatt? Azt még haveri körnek sem nagyon nevezném, nemhogy barátságnak, vagyis a posztíró ilyen tekintetben nem vesztett sokat... ellentétben az anyagiakkal, mert már a poszt felénél lett volna rá egy ötösöm, hogy a szivola a végén a markát dörzsölve fog távozni a fickó életéből. :)

Ez a nő egy percig sem a nagytutit látta a posztíróban, hanem az aktuálisnál jobb ( = jobban lehúzható + irányítható(bb) + kevésbé zűrös) ÁTMENETI kényelmi állandót. Azaz úgy volt vele, lehúzza, ameddig tudja, és közben nyitott szemmel járva-kelve keresgéli a nagytutit, vagy egy nála is jobb átmeneti állandót - ahogy épp kijön a lépés. A posztban említett esztétikai szintkülönbség miatt ez nem is lehetett volna másként, hiszen azt csak pénzzel lehetett áthidalni - ami kb. az utolsó malacpersely széttöréséig működött is. Classic scenario. :)

A hat tanulságot itt egyetlen pontba lehet sűríteni: maradj a szinteden, és nem történik károsodás.
„Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást” - mivel a feleség nem egyszer csalta meg posztolónkat, egy idő után a férj is kedvet kap egy kis félrelépéshez. Egy fiatal…..
Father Justice (törölt) 2012.03.09 12:00:58
Azt írod, a gyerekek miatt nem jött szóba a válás az asszony félrekúrásai idején. Utána kiderül, hogy megfelelő gyújtóbombával már simán szóba jöhetne a válás, HA az optimális testi-lelki pajti optimális hétvégi pótanyuka is lenne egyben. Mert hogy nem neked ítélné a bíróság a gyerekeket, az 99,95%. Akkor mennyire is szól ez a sztori a gyerekekről, akiket onnantól kezdve gyakorlatilag úgysem te nevelnél? Nameg az is baj lenne, ha egy 21 éves bakfis esetleg nem úgy viszonyulna hozzájuk, ahogy kellene? Ilyesmit elvárni is badarság tőle ennyi idősen, az élni akarós korszaka hajnalán.

Szóval azt a huncut-kopasz mindenit! Ugye jól sejtem, hogy a válásnak igazából nem a fiatal hölgy és a gyerekek közötti kiváló viszony lenne a további szükséges feltétele, hanem hogy anyagilag ne kerülj a padló alá két szinttel az osztozkodás és a majdani gyerektartás miatt? Nehéz ügy, de ha a 21 éves lány pénzügyileg még nincs a megfelelő szinten ÉS / VAGY esze ágában sincs együttélős konstrukcióba vágni veled, igazából nincs is miről beszélgetni. Ja, hogy valójában pont ezért szakítottad meg vele a kapcsolatot? Így mindjárt más hangja van. :) Egyébként a feleséged jellemét elnézve legalább akkora esély van rá, hogy az ikrek a postástól vannak, mint arra, hogy tőled, így ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ennek a szálnak az ügyben.

Ezzel együtt a kihagyott minőségi sunát az orrodra húzzák majd a pokolban, miközben tüzes vassal égetik a testedbe a 'cseveJ' szót, vigyázz!
„A pasas finoman szólva is egy bunkó. A kolléganőm szereti őt. Látom. A pasas meg nem értékeli, de tényleg nem” – Levélírónknak nagyon tetszik a kollegina, aki bár házas, mindig kedves és figyelmes vele, sőt, még munkán kívüli telefonokat is lezavarnak olykor. A…..
Father Justice (törölt) 2012.03.08 10:32:42
A posztíró sunázni szeretné a szexi kolleginát, de zavarja, hogy az férjnél van. ("Van jogom bekavarni..?") Mivel szabad státuszú nőknél zökkenőmentesebb lyukra mozdulni, felhatalmazást akar gyártani magának arra, hogy a férjet előbb kiüsse a ringből. Mi kell ehhez? Értelemszerűen meg kell keresni azt a paramétert, amiben jobb annál a "tahónál". Ha nem hejjesebbpasee, nem kigyúrtabb és főleg nem pénzesebb a vetélytársánál, nyilván csak az emberi faktorral rúghatna labdába. Viszont a figyelmesség, a másik gesztusainak értékelése és viszonzása az utóbbinak is csak részhalmaza, így összességében elég karcsú az önigazolás. (Pláne úgy, hogy nem él együtt velük, azaz a másik fickót baromira nem ismerheti. Egy speciális aspektusra korlátozva, speciális szemüvegen keresztül nézve próbálja elemezni.)

Ha tényként kezelhetnénk, hogy a posztíró zseton / külső / emberi faktor viszonylatban rendre 3 / 3 / 7 szintet hoz, a nő férje pedig 7 / 7 / 3-at, akkor sem lenne miről beszélgetni, így meg pláne nem. Nem véletlen, hogy a nő a fickó viselkedése ellenére sem vált el: talán nem tulajdonít akkora jelentőséget a leírtaknak, mint a posztíró. Az lehet, hogy ezzel együtt tényleg jobbat érdemelne a férjénél, de ha a férfiakkal kapcsolatos szempontrendszerében a személyre szabott kölcsönös ajándékozások valahol a huszadik helyen szerepelnek a listán, esetleg egy 7 / 7 / 9 -es versenyző próbálkozhatna érdemi elhappolással, egy 10 / x / x -es pedig kötetlen munkahelyi sunázással. A többieknek nem osztottak lapot.
„A hazugság óriási hullámokat vet. Több, mint egy éven át tart a titkos szenvedély, hihetetlen, hogy nem volt lebukás” – a csalfa asszony eleinte meg akar felelni mindenhol, és nem szeretné feladni a sikeres, dolgozó feleség mítoszát, egy kollégával mégis eljut…..
Father Justice (törölt) 2012.03.07 13:28:03
@JOKKA21: Ha Kovács László néven bókoltál a hölgynek, a te szöveged tényleg sokkal eredetibb. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.07 14:31:02
@HetedikEnVagyok: Akinél a hősök fennkölt emléke szívreható beteljesülést igér. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.07 21:41:10
@Zsit (nyau és rémizé): Valószínűleg annak lesz igaza, aki szerint büszkeséggel töltötte el a posztírót, hogy "elhappolt" egy jónőt a gazdag férjétől. Így amikor már nem volt vesztenivalója, mert a nő dobta, és a felszarvazott férjet is faképnél hagyták, gondolta, belerúg még egy nagyot. Egyfajta önigazolás is volt ez ekkor már, hiszen addigra a képbe került Jani. Azt sugallta vele a fickónak: bár mindketten tudjuk, hogy Janinál bétábbak vagyunk, kettőnk közül azért mégiscsak én vagyok az alfább, öreg!

Aztán ezek után még jelölgetni akarja őket fészbúkon.
„A lány is megmasszírozta a munkában elgémberedett Apuka vállát… és egyik alkalommal meg is történt az, ami ilyenkor meg szokott történni a pornófilmeken” – kaptunk egy érdekes „mesét”, amit biztos nem fogsz soha felolvasni este, lefekvés előtt a…..
Father Justice (törölt) 2012.03.06 11:18:43
@Picicsibe a szexistennő: Nem mondtam, hogy egyet is értek velük, csak ismertettem, hogyan gondolkodnak. A nyitott házasság meg többnyire csak elméletben működik hosszabb távon. Általában nem arról van szó, hogy mindkét félnek ez a tuti felállás, hanem A-nak ez a tuti, B pedig belemegy a konstrukcióba, hogy megtarthassa A-t.

Ismerek egy csinos, önértékelési zavarokkal küzdő hölgyet, aki 8 évet élt nyitott házasságban. A férje kúrógép hejjespasee volt, ő maga viszont nem az a fűvel-fával típus. Egyértelmű, hogy ez volt az "ára" a faszi megtartásának, de sajnos nem lett belőle évtizedekre szóló öömbódottá. A nő ugyanis röviddel a harmincadik születésnapja után le lett cserélve egy fiatalabb kényelmi állandóra. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.06 12:11:08
@JOKKA21: Összemosod a dolgokat. 100-ból 100-nak gazdaghejjespasee kell, de ilyet 100-ból 99 nem kap. Ezért 7 beéri a csak gazdaggal, 2 a csak hejjessel, 90 pedig olyannal, amilyen jut. A 90-es csapat tagjai nyilván különféle kompromisszumokat hajlandóak kötni a saját szempontrendszerük alapján, de ez már más kérdés.
Father Justice (törölt) 2012.03.06 12:41:15
@JOKKA21: Beugratás. :)
„Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari... És ha a pasi netán sérül, az kérem, járulékos veszteség” - a csaj már az első randin szerelmet vall a pasinak, de utána mégis eltűnik. Amikor hetek múlva a lerázott pasi…..
Father Justice (törölt) 2012.03.05 08:36:29
@bojlergyulabá: "..mert ő lelépett és otthagyott engem egy csomó idegen között.."

Feltehetően pont azért lépett le a házibuliból, mert felbukkant egy szintet megütő fickó, aki azonnal dugta is. Aztán, hogy másnap kisebb legyen a szomorúság, hogy őt mindenki csak fasztarisznyának használja, bevetette az extragagyi 'tudnálak szeretni, ha te is tudnál' dumát a posztírónál. Egyébként lehet, hogy a posztíró tényleg tudta volna szeretni, csak hát a lány nem vele akart volna dugni. Az a fránya szintezés. :)
Father Justice (törölt) 2012.03.05 10:05:02
@Memories: Nem a sunáját kínálta fel neki tálcán, hanem az érzelgős maszlagot. (A sunáját valószínűleg fél órával azelőtt kezelgette valaki más.) Magyarul nincs értelme kihagyott helyzetről beszélgetni, hiszen a posztíró itt pályára sem léphetett. Persze ő ezt nem tudja, de ha bepróbálkozik a csajnál, úgyis csak pofára esés lett volna belőle. Ahogy Madpapa mondja, a lány többféleképpen is jelezte neki, hogy no go, csak nem vette észre.

Amit viszont észre kell venni: mennyire életszerű, hogy az ELSŐ randi után, egy házibuliban, ahol többször is faképnél hagyja a faszit, végül azt mondja neki, ő komolyban tudna gondolkodni vele? Szerintem egy másik fickó megdugta, míg elillant, aztán visszatérve kellett egy kis önigazolás, hogy bizonyos férfiaknak - még ha lúzereknek is - azért másra is kellene, nemcsak egypatronos akciókra. Ebben a korban ennyi (a verbális visszacsatolás) elég is, papucsot lasszózni állandóra ráér 30 körül. Addig "él" és felhőzget kicsit.
„Lesenkizte B-t, mondván, hogy 35 évesen még mindig bizt.őr és azt is elkezdte felsorolni, hogy miért hagyta el őt a felesége” - mivel a lovag korán berúgott, posztolónk a nővérével kötött ki egy ágyban. Most megtudhatod, hogyan kell udvarolni…..
Father Justice (törölt) 2012.03.02 17:13:33
Father Justice (törölt) 2012.03.02 17:22:32
Father Justice (törölt) 2012.03.03 10:10:41
@HetedikEnVagyok: Akkor ez még jobban fog tetszeni:

"Women are stupid, and I don't respect them,
That's right, I just have sex with them."

"I wanna see your bum, I don't care what you say,
No, I don't have feelings, 'cause feelings are gay."

www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM :)
„Felesleges indokokkal nyomozgat utána és ha meglátja a kocsim Dia háza előtt, másnap kivágja nála a balhét” – választós menettel indítjuk a tavaszt. Mindkét lánynak megvannak az előnyei / hátrányai, ám az egyik hölgy erőszakos exbarátja esetleg megkönnyíti a…..
Father Justice (törölt) 2012.03.01 13:59:53
@mütyür: Ez van, attól még így működnek. Nyilván egyszerűbb saját magát áltatnia azzal, hogy szereti a férjét, és azért nem lép, mint karakánul szembenézni a férje nélküli létezés szikár következményeivel. Ha tényleg szeretné a férjét, nem lenne "bár", és nem lenne "de". Nem lenne visszamenőleges igény a "kiélésre".
Father Justice (törölt) 2012.03.01 21:03:03
„10 perc múlva arról kezdett el mesélni, hogy ő barátnőt keres, nem csak egy csajt, és nem is futókalandot" - vicces randi egy szőke fiúval, aki nem bízza a véletlenre a vécéügyeit és hajlamos a rezgőre állított telefonját a táska legaljára suvasztani. Levélírónk…..
Father Justice (törölt) 2012.02.29 13:20:43
@Kytia: Természetesen lehetséges, hogy a srác is csak a minőségi sunát látta a posztíróban, és az "elég értelmesnek tartalak" jellegű mondatokkal csak körített - ez már sosem fog kiderülni. Ez viszont semmit nem változtat az igazi okon, amely miatt a kukában kellett landolnia.
Father Justice (törölt) 2012.02.29 14:30:18
@nemkellex: Én nem tudom, mi az az eü. szex, de ezen a kommenten kb. úgy nevettem fel, mint Gandalf a Retarded Lord Of The Rings-ben:

"Ha a férjem fizetne a szexért, AKKOR válnék. Ha megcsalna, akkor nem biztosan."

( R. LOTR: www.youtube.com/watch?v=m8vx0wTnMis )
Father Justice (törölt) 2012.02.29 14:52:35
@(Ő_Ő): Ha nem neked fizet érte, hanem szerelmi szabadfoglalkozású hölgyeknek, akkor viszont a "közösből" viszi a zsetont, és az nem dizni! :)
„A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször” – a kolléganő kinézi magának a fess kollégát és hamarosan az ágyába is csábítja. Sajnos, nem ő az egyedüli jelentkező, és…..
Father Justice (törölt) 2012.02.24 14:09:13
@Kytia: Ezt hívják szintezésnek. Látod, még a fagyi is tudja. :)
Father Justice (törölt) 2012.02.24 19:28:41
@Joe69: Én nem vitatom el, sőt, előre is vetítettem, hogy ezt a történetet a téma elismert szakértője fogja 100%-osan megfejteni. Ezért a korrekt összefoglalóért már megérte benézni este is. :)
Father Justice (törölt) 2012.02.24 20:00:55
@Letícia: Ez így, önmagában túl szikár szerintem. A férfiak 95%-a azokért a nőkért van oda, akik annyira jól néznek ki, hogy akár így is viselkedhetnek a férfiakkal, ezért 90%-uk így is tesz. És vice versa.
„Egy éjszaka alatt többet adott nekem, mint a volt barátom 2 év alatt” – az új pasival csodálatos éjszakát tölt el mai mesélőnk. Akkor még nem sejti, hogy lovagjának szíve még mindig a kövér és buta ex-csajáért dobog. A lány lassan ráébred, hogy csak szexre…..
Father Justice (törölt) 2012.02.23 10:42:26
@gernika: Nem hinném, hogy ezeknél a komolytalan, ugribugri 18 éveséknél egyéb tényezők is (akár anyagiak, akár emberiek) érdemben befolyásolnák a szintezést, kötődést meg végképp nem látok a posztban sehol. (Persze elképzelhető, hogy Róbert tényleg bivalyerősen kötődik, csak a jelek szerint olyan sebesen tudja kapcsolgatni, mikor kihez, hogy nehéz érzékelni.) Amíg a posztíró nem küld 3-3 fotót magáról és a másik nőről, a legvalószínűbb megfejtés továbbra is a jó öreg, vegytiszta, sértettségalapú vetélytársfikázás marad.
Father Justice (törölt) 2012.02.23 10:53:56
@nemkellex: Ha pusztán a kor miatt még nem is, a konkrét történet szereplőinek érettsége és egyéb jellemvonásai alapján nyugodtan kizárható az érzelmi szál a rendszerből, valóban.
Father Justice (törölt) 2012.02.23 11:07:00
@nemkellex: Jokkának kivételesen nincs igaza! Az a nemzedék már felnőtt. :)
„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül…..
Father Justice (törölt) 2012.02.22 09:23:38
Rengeteg jóindulattal talán még elnézhető a fiatal posztírónak, hogy nem tudta: lelki szemetesből (pontosabban lelki szeméttelepből, a beszélgetéseik időtartama alapján) sosem fog férfivé előlépni a rüfi szemében.

Arra azonban nincs mentség, hogy még azután is pincsizett, hogy egyértelműen kiderült: a nő gyakorlatilag mindenkivel dugott már a táborban is, csak vele nem. Ebből azonnal le kellett volna vonnia a megfelelő következtetést a saját szintjére vonatkozóan, életkor ide vagy oda. Ez a szint persze szubjektív, hiszen attól, hogy saját magát nem látja rondának, az átlagnő szemében még simán lehet szinten aluli - különösen, ha egy ilyen kaliberű fasztarisznyáról beszélgetünk, akinél a szintbelövés valószínűleg már 13 évesen megtörtént.

Nade fikából lesz még itt bőven, ezért én inkább jótanácsokat adnék a hasonló szituációk elkerüléséhez a posztírónak.

"Sokat beszélgettünk (hanggal), átlagban olyan napi 5 órát."

Valahol itt van a kutya elásva - túl sok felesleges időd van. Ezeket az öt órákat inkább a következőképpen oszd be: 3 óra (plusz)munka, 1 óra sport / testedzés, 1 óra szellemi és emberismereti önfejlesztés. A munkával szerzett bevétel révén egyéb paraméterek tekintetében is szintet léphetsz, így végül jó eséllyel sunázhatod a posztban leírt típusú jellemhulladékokat, akikkel másban gondolkodni eleve nem is érdemes. Miután megdugtál párat, rájössz, hogy a mai 20 éves nők kb. 90%-a ebbe a típusba tartozik, és ekként is fogod kezelni őket, miközben egyre jobban felismered a másik 10% erényeit és előnyeit.

Arról nem is beszélve, hogy szert tehetsz arra az önbizalomra is, ami ahhoz kell, hogy röhögve a képébe told a megfelelő mondatot az ilyeneknek, amint érzékeled, hogy ismét lerakati funkciót szánnak neked a felhőben: "Lelkizzen veled a Hétszünyű Kapanyányimonyók!"
Father Justice (törölt) 2012.02.22 21:03:44
@Miki_S: Ha holnaptól faszfej lennél, attól még egyébként sem hullana automatikusan az öledbe az összes laza erkölcsű suna. Ezek a nők ugyanis nem a faszfejekre buknak, hanem azokra, akik megengedhetik maguknak, hogy faszfejként viselkedjenek velük szemben. Érzékeled a különbséget?

Azaz a szintedet kell feljebb tornáznod, aztán jöhet az általad favorizált típusba tartozó nők lábtörlőként kezelése, és ebből következő sunázása.

Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar!
A lány még nem szeretné elkötelezni magát pár rózsaszín felhő miatt. Próbálkozott a nyílt kapcsolattal, de ezt a pasija nehezen tolerálta és újra ráhajtott. Van kiút a megszokásból?   Több, mint három éve vagyok együtt a párommal, szeretjük egymást, de nem vagyunk…..
Father Justice (törölt) 2012.02.15 17:20:07
@Bundabandi: A poszt után a kommentjét is elolvasva ez nála csak falra hányt borsó lesz. Ha "szimpinek" találja a jelenlegi helyzetet, morálisan nincs azon a szinten, hogy megértse, miről beszélsz egyáltalán. A hozzáállása alapján számára tényleg az a legjobb konstrukció, ha ezt a fickót megtartja kényelmi állandóra (optimális esetben összeköltözéssel), miközben a nyitottkapcsi keretében kötetlenül kefélget, Gerzsont pedig kizárólag akkor dobja ki, ha a kúrópajtik között akad egy olyan, aki hozza a Szintet ÉS felerezsizni is hajlandó. Ez persze még nem garantál automatikus rózsaszín ködöt, de az érdekei ott egy fokkal már jobban érvényesülnek.
Father Justice (törölt) 2012.02.15 17:28:00
@Bundabandi: Pedig nem az, hiszen már 22 esztendős. :)

@Kytia: Míg lószar van, veréb is van.
„Szűzlánnyal csak akkor kezdj, ha van rá időd” – vonja le a tanulságot, mai mesélőnk. Kettő darab Valentin napos sztorit kaptunk mára: az egyiket inkább nem közölnénk, ugyanis nem áll másból, mint egy szexuális aktus lucskos ecseteléséből, a másik viszont…..
Father Justice (törölt) 2012.02.14 20:42:38
@JOKKA21: Igen? A nyakában lógó ékszeren milyen betűtípussal szerepel a "JOKKA21"? :)
Father Justice (törölt) 2012.02.14 20:54:38
@mütyür: Sajnos 'előtte' vs 'utána' fotók hiányában nem tudhatjuk, mi állhatott a döntése hátterében. Zenei stílus ide vagy oda, a rendkívül apró domborulatokkal rendelkező hölgyek 95%-a rögtön az első beavatkozás alkalmával átesik a ló túloldalára a célméret megválasztásával. Szerintem ez a legvalószínűbb magyarázat.
Father Justice (törölt) 2012.02.14 21:03:21
@mütyür: Nem minden doki felelősségteljes, de még azok sem feltétlenül tudnak hatni. Ha a nő ilyenkor úgy van vele, ha már lúd, legyen kövér - azaz ne kelljen már többször fizetni, ha később kiderülne, hogy lehetett volna egy mérettel nagyobb is -, akkor senki nem fogja tudni lebeszélni.
„Sajnálom, viszonyom van vele. Te nem vagy ott” - egy korábbi posztunk fejleményei következnek. Posztolónk azon tépelődött, hogyan hozza neje tudomására mindazt, amit leírt nekünk. Végül egyszerűen elküldte neki a bejegyzést…   Sziasztok! Nem olyan rég…..
Father Justice (törölt) 2012.02.13 15:31:18
@Letícia: Maximálisan egyetértek. Egyébként a "..helyre teszem a gyereket.." fogalmazásmód is igencsak árulkodó. A főnökéről nem beszél így az ember. A nő túlzottan is nyomatékosítani akarja, hogy a faszi semmit nem jelent neki, mint férfi - csak hát a ló túloldalára történő átesés mindenféle magyarázkodásnál gyanús. Kis híján szívrohamot előidéző tréfával kombinálva pláne.
„Egyelőre ez a nagy harci helyzet: a srác egyszer az életben kitört a sanyargató sárkány ellen, és azóta megváltozott valami” – a bögrével dobálózó, idegbeteg kolléga azért ilyen, mert egy sátáni nő terrorizálja. Levélírónk próbálja megmenteni őt és az…..
Father Justice (törölt) 2012.02.10 12:37:03
Father Justice (törölt) 2012.02.10 13:12:39
@Dökvín: Én az ilyenektől már gyerekkorban megvonnám az esélyt a további létezésre.
„Nincs semmi dráma, se megcsalás, se vita… csak ez a hülye féltékenység, amit könnyed érdeklődésbe csomagol” - a srác csaja valószínűleg Gestapo ősökkel dicsekedhet, mert elég tisztességesen kifaggatta szegényt. Egyelőre döntetlen az állás, de kevés…..
Father Justice (törölt) 2012.02.09 12:17:49
@(Ő_Ő): Sör, fű és kokó nélkül is lehet gusztustalankodni. Ez elsősorban ember-, és nem cuccfüggő.
Father Justice (törölt) 2012.02.09 20:53:40
@mütyür: Mikor egy jólnevelt fickó így akar bevágódni egy "vagány" nőnél.
Father Justice (törölt) 2012.02.09 21:51:56
„Ha már annyira nem tisztel, hogy kiokoskodjon egy rendes hazugságot, akkor mire számítsak?” - ha a titokzatos XO hívja a pasid, még nem kell rosszra gondolni, de akkor már mindenképpen, ha olyan ajándékra bukkansz a lakásban, amit nem neked szántak. A pasi egyre meredekebb…..
Father Justice (törölt) 2012.02.08 18:34:53
@Leningrad: Na, legalább este megkaptuk a választ a legfontosabb kérdésre is. :)
Father Justice (törölt) 2012.02.08 18:38:14
@Picicsibe a szexistennő: Szerintem a 15+ évvel ezelőtti IRC-s időkből származik a dolog. ( hu.wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat )
Father Justice (törölt) 2012.02.08 19:24:36
@mütyür: Ez a legjobb rész szerintem:

www.youtube.com/watch?v=bWsz7u4eN8I#t=1m7s

"Mind the uniform, cleric. I plan to be wearing it for a LONG time."

Aztán 2 másodperces csatajelenet. :)