Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szemekekje (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap uj es uj szerelmek szuletnek ebben a nagy nagy mesevilagban. Van, aki komolyan veszi, van , aki nem, es jatszik. Jatsszunk egyutt:)..
Szemekekje (törölt) 2010.02.15 14:36:57
@Yvettebabacool: Jól mondod velük csak játszol. Ott tévedsz hogy a két világ lényei nem kompartmanizálhatók.
Szemekekje (törölt) 2010.02.15 14:38:57
@pekarszabi: maradj nekem kell mennem, tényleg
Szemekekje (törölt) 2010.02.15 21:36:18
@Yvettebabacool: Ha a színpadon a kinti világbeliekkel keverednek a színészek, akkor elkerülhetetlenül összekuszálódnak a szerepek. . A valóság válságait is színpadias eszközökkel oldják meg, és a cirkuszban vérkomolyan vesznek minden kis lépést .
Pilu Íme az ORTT hivatalos lapja 2010.02.06 16:20:00
Nemrégiben írtam az abszurdisztáni ORTT-ről, egészen pontosan a Fidesz által oda delegált Szalai Annamáriáról. A történet lényege egy mondatban annyi, hogy az említett hölgy hivatásszerűen aggódik gyermekeink egészséges lelki és szellemi fejlődéséért, hajdanában egy…..
Szemekekje (törölt) 2010.02.07 01:05:15
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Szemekekje (törölt) 2010.01.22 22:31:44
@Tor Salqvist:
"Ehhez képest az összes blikkbalek és retekklubbutított ateista ugyanúgy gondolkodik (há' nincsisten, te láttadmán, he?),"

Hahahahahahhahahahahahahahha Annyira bírom, hogy mindenki mélységesen meg van róla győződve hogy a prolik a másik táborba tartoznak:DDD

Azért ez ennél egy fokkal bonyolultabb, de most nem fejtem i miér, legyenelég annyi, hogy kapásból létezik a falusi egyházias kereszténység- a papbácsis - meg az intellektualizált városi középosztálybeli + a new agesek és szekták, akik szimplán őrültek s hippit játszanak olyan Káeurópaiasan.

A prolik a városi underclass pedig 1) "maga módján vallásos" ( létezik ilyen kategória), 2) szarik az egészbe

Egy tanulatlan proli a büdös életben nem fogja azt mondani neked hogy én márpedig redukcióval belátta hogy Isten létezése inkoherenciához vezet, márpedig az ateista hitvalló Istentagadó ebben talán egyetértünk.

De ezzel együtt nem akarom a kereszténységre kenni őket, mert leginkább indifferensek a kérdésben.

ciao
Daniel és O’Neill a liftből kilépve azon vitáznak, hogy utóbbit nem engedi el előbbi Atlantiszra, mert az egyetlen ős szakértő itt kell neki. A régész a toporzékoláson és a sarokban hisztizésen kívül már nem tud mivel előállni, így kijelenti, hogy akkor kilép.…..
Szemekekje (törölt) 2010.01.12 08:50:10
@Llew: Na ezt bebuktam:D látszik hogy csak hogyvoltközeli élményeim vannak e két sorozattal kapcsolatban.

Egyetértek, a bohóckodás nagyon szépen vitte tovább a humorfaktort, abszolút megtalálta a funkcióját. Mármint Vala. Ami Mitchelt illeti, folyamatosan az író kedvenceség szagát árasztotta miközben abszolt núlla közeli volt a mimikája. Kb a 0,8 és 1 között volt a steven seagal színészi skálán. Szóval nem egy Jim Carey, na.
Szemekekje (törölt) 2010.01.12 15:11:37
@Llew: Nem-nem-nem nem

Erre gondoltam, ni: "Ami Mitchelt illeti, folyamatosan az író kedvenceség szagát árasztotta miközben abszolt núlla közeli volt a mimikája."

Seagal természetesen pont egy Seagal elvihetnénk ugyan a logaritmizálás irányába de akkor is log(Seagal)= 1. Még gondolkozom a skála nem teljesen kiforrott, várom a javaslatokat.
Többször volt már szó arról, hogy a kis pártok előtt álló első szelekciós küszöb nem a választás napján jön el, hanem sokkal korábban: a láthatóság (láthatatlanság), illetve az elérés (el nem érés) képében. Aki figyeli a pártok honlapjait, gyakran tapasztalhatja, hogy…..
Szemekekje (törölt) 2010.01.08 07:56:08
@Nzoltan: egyre fogyó fiatal értelmiség? ezt most így hogy bahátom?